BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var et stykke tid siden jeg sidst havde set dig, men vi havde dog holdt kontakten ved lige og havde egentlig ikke snakket om at mødes igen, for jeg havde set en anden fast et stykke tid, men det var ikke så vellykket med den anden, ikke på gund af dårlig sex, for det fejlede nu ikke noget, men fordi han ikke var klar til et fast forhold. jeg snakkede en del med dig, når jeg synes livet var lidt svært og mine tanker kunne stadig finde vej til den første gang vi mødtes og havde fantastisk sex, som jeg faktisk gerne ville prøve igen. Vi snakkede lidt om første gang og meget hurtigt begyndte vi at snakke om, hvordan næste gange kunne blive. Du fik mig hurtigt tændt igen. Jeg kunne mærke lysten til at se dig igen og dyrke mere sex med dig.

Vi aftalte at mødes, men denne gang var det dig der satte dagsordnen og den var lige så grænseoverskidende som første gang, da jeg selv satte den. Men jeg var frisk og det måtte prøves og min tanke var, at vi havde jo haft sex før, så hvor slemt kunne det være. Dine tanker gik på, jeg skulle ligge nøgen i din seng uden dyne, når du kom hjem fra arbejde, så det skulle selvfølgelig være en dag, hvor jeg havde fri. Og den dag fandt vi hurtigt. Mit store spørgsmål var bare, hvordan jeg skulle komme ind til dig, da jeg jo ikke havde nøgle og vi ikke så hinanden inden, men det var ikke noget problem, for du ville bare lægge nøglen under måtten.

SEX I DAG?

Dagen kom, hvor jeg selv skulle låse mig ind i din lejlighed og smide alt mit tøj og vente på dig midt i din seng nøgen. Det var en lang dag fra jeg stod op, til jeg skulle være hjemme hos dig, for mine tanker arbejdede på fuld tryk om alt det der kune ske og hvad der var sket sidste gang. Men nu var det tid og denne gang fandt jeg dog en p plads lige ved lejligheden, så jeg ikke skulle går så langt, men kunne også mærke, at jeg ikke var lige så nervøs som sidst, men meget spændt, så derfor var overblikket også lidt anderledes. Det var meget mærkelig at være her igen og denne gang åbnede du ikke døren, for nøglen havde du lagt under måtten som aftalt og jeg låste mig ind i din lejlighed, hvor jeg kun havde været engang før, men kunne tydelig huske det hele. Der var lidt tid inden du ville komme hjem, så jeg gik i bad og gjorde mig lidt lækker og klar til sex. Imens jeg stod i badet kunne jeg huske følelsen af at ville vende om og hvor grænseoverskridende det var, men samtidig så var det helt vildt frækt og det skulle prøves af og jeg vidste at det ville bliver skønt og trygt. 

Klokken blev ved den tid, hvor jeg skulle gøre mig klar i din seng. Jeg smed tøjet og tænkte, at det var lidt mærkeligt at smide alt tøjet i et hjem, jeg kun havde været i en gang før og hos en mand jeg kun havde været samme med en gang. Jeg lagde mig nøgen i sengen og synes lige pludselig at tiden gik helt i stå, hvornår ville du sætte nøglen i døren og låse dig ind til mig som lå her helt nøgen og ventede spændt. Endelig skete det og mit hjerte holdt næsten op med at slå og maven sknudede sig sammen af bar spænding. Du kom ind til mig og kyssede mig blidt og jeg kunne mærke kroppen slappede lidt af selv om jeg synes det var pinligt at ligge der nøgen uden dyne eller noget.

Du skyndte dig i bad og jeg tænkte mums en frisk ren mand, som jeg lige om lidt skal have det dejligt med. Du kom tilbage og lagde dig ved min side, helt ind til mig lidt kølig efter badet. Det var dejligt at ligge helt tæt ind til dig imens vi snakkede lidt om hvilken følelse vi begge havde gået med i løbet af dagen. Snakken gik og du lod dine fingre kæle lidt for min arm, som gav mig gåsehud på den total fede måde. Indimellem kyssede du mig blidt og jeg kunne mærke hvordan blodet i kroppen blev varm og kørte rundt i hele systemet. Nu begyndte dine hænder at gå på opdagelse ned til min bryster og du fik mine brystvorter til at blive stive og store. Jeg kunne mærke det tændte mig og ville bare gerne have mere. Da din hånd gled ned over min mave trak den sig sammen og jeg ventede kun på, du skulle forsætte ned mellem mine ben, men du blev på maven og vekslede mellem at nusse den og mine bryster. Jeg kunne mærke, hvor meget jeg havde lyst til sex med dig og igen fik du mig til at føle mig afslappet, værdig og lækker.

Du bad mig ligge på maven og langsomt lod du dine fingre køre ned over ryggen og ned over mine baller. Igen ventede jeg på, du ville komme forbi imellem mine ben, men også denne gang trak du tiden ud og fortsatte med at nusse mig. Kunne mærke, jeg opbyggede en lidenskab, som bare ville skrige efter sex. Igen kom du ned til mine baller og jeg løftede mig en smule mod din hånd og du vidste med det samme, hvad det betød, så du lod hånden glide videre og din ene finger kørte ind mellem mine skamlæber og op på klitorisen. Min vejrtrækning ændrede sig med det samme og jeg vendte mig om og kærtegnede din krop. Da jeg nåede din pik, hvor den mere stiv en sidst i hvertfald, hvad jeg kunne huske, så du var ligeså liderlig, som jeg var. Nu lod du din hånd og fingre lege noget mere intimt med min fisse og hele sex lysten brusede derud af. Stille og roligt kom der er finger op i fissen og jeg stønnede blidt imens du kyssede mig inderligt og blidt. Du drillede mig lidt ved at trække din finger ud igen og kæle med min krop helt oppe ved mine bryster, hvor brystvorterne stadig var meget stive og store. Da du igen vendte tilbage til min fisse kom du mere en en finger op og min stønnen blev tydigere og min krop begyndte at vride sig i en bevægelse som skulle få dine fingre til at trække sig lidt ud og så ind igen. Den bevægelse gjorde godt og jeg kunne mærke, hvordan kroppen byggede noget skøn op, som til sidst ville eksplodere i en orgasme. Da jeg havde leget med din fingre lidt og jeg trak mig lidt ud, så tog du hele din hånd og skubbede den op i min fisse, jeg tog imod den med det samme og jeg gispede højlydt. Hvor var det bare skønt at mærke, hvordan din hånd bare fyldte mig helt ud og da du begyndte at håndkneppe mig, så kunne jeg mærke at kroppen lagde an til en orgasme og lidt efter fik jeg en sprøjteorgasme, som satte gang i dig, for du blev virkelig tændt af at mærke, hvor våd vi begge blev og lidenskaben bare fik frit løb.

Jeg kravlede langsom ned af din krop imens jeg kyssede den blidt og engang imellem slikkede jeg med min tunge. Jeg kom ned til din pik som stadig var meget stiv og langsomt lod jeg min mund glide ned over den. Ikke helt ned, men lige så pikhovedet blevet dækket af min varme våde mund. Du lukkede øjnene og nød til og min tunge legede med pikhovedet. Jeg slikkede på den som en slikkepind og lod igen min mund glide ned over pikken på dig, helt ned og kørte munden op og ned selv om jeg godt vidste din pik ikke kunne blive mere stiv, så var det dejligt alligevel. Jeg fortsatte med at kysse dig op ad kroppen og satte mig ind over dig og med et så gled min fisse ned over din pik. Jeg begyndte at ride dig og stille og roligt blev den næste orgasme bygget op. Jeg sprøjtede igen ned over din pik og da du mærkede det blev du helt vild og nu skulle der kneppes igen. Det gjorde bare at jeg igen fik orgasme, men samtidig kom du langt oppe i mig og der skete helt sikkert en eksplotion af en udløsning på samme tid.

Vi faldt sammen i hinandens arme og fik styr på puls og vejrtrækning inden vi igen gik hver til sit. 

Men var vi færdige med at dyrke sex? 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.