BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter jeg igen var blevet single, tilmeldte jeg mig en datingside og nød opmærksomheden fra alle de mænd der skrev og gav mig lidt krydderi på mit selvværd.

Pludselig var der en mand der ud af det blå skrev, om jeg havde haft en god tur på kræmmermarked i dag. Mit hjerte gik helt i stå, hvor vidste han fra, at jeg havde været på kræmmermarked??

SEX I DAG?

Datingsiden sladrede hvor jeg havde været og han havde været det samme sted, på samme tid.....Spændende, men også lidt skræmmende.

Dagene gik og vi skrev mere og mere om alt og intet med hinanden. Efter noget tid faldt snakken på, hvad vi hver især havde drømme om i forbindelse med det seksuelle. Jeg synes, det var total grænseoverskridende at skrive om sex med en mand, jeg ikke kendte, men alligevel føltes det ganske naturligt og må indrømme det tændte mig temmelig meget. Han havde prøvet mere end jeg havde og det virkede vildt spændende, men min tanke var hele tiden, at sådan er jeg jo ikke, for det gør pæne piger ikke og alligevel så havde jeg lyst til at udforske og prøve den seksuelle verden af, som jeg overhovedet ikke kendte til, men bestemt ikke var afvisende overfor især ikke efter nogle gode skriv med manden i den anden ende.

En dag spurgte manden om, hvad jeg kunne tænke mig, hvis vi skulle mødes. Mit hjerte stoppede med at slå, for turde jeg virkelig det, men samtidig så tænkte jeg, at nu var det tid til at leve livet og får opbygget det sex, som jeg i så mange år havde tænkte på, men ikke turde gøre. Jeg skrev med et hamrende hjerte og med nervøse hænder, at det kunne være skønt, at komme hjem til ham og han så klædte mig stille og roligt af, gav mig massage og vi bare lod tingene ske. Han var meget hurtigt til at skrive retur, så lad os finde en dag. Troede simpelthen at jeg nu skulle dø, for det var så grænseoverskridende, nyt og total frækt på en gang.

Dagen kom, hvor vi havde lavet aftalen og vi var begge på arbejdet, jeg fik ikke lavet så meget, da mine tanker hele tiden var på det besøg, som skulle ske senere og min hjerne ville gerne fortryde 5000 gange, men alligevel tænkte jeg, at nu var det nu, hvor jeg var single og kunne gøre, hvad jeg ville uden at være bundet og vi havde jo aftalt, det kun var sex og ikke andet, så ingen forpligtelser overfor hinanden.

Nu var det tid og jeg kørte fra arbejdet og mod mandens hjem, som faktisk ikke var særlig langt fra mit arbejde, så vejen var kort og ikke meget tid til at tænke, men alligevel så kørte tankerne rundt i mit hoved og jeg var temmelig nervøs. Jeg havde en kjole på for aftalen var at jeg skulle komme i kjole uden noget som helst inden under.....åh gud hvad havde jeg dog gang i og hvor jeg dog glædede mig til at gøre noget som overgik alt fantasi i mine lille verden. Jeg fandt endelig en p plads langt væk, for var så nervøs at jeg ikke havde overblik over hvor jeg kunne holde. Langsomt steg jeg ud af bilen, kun iført en kjole i oktober måned, vejret var køligt, gråt og vådt. Jeg gik på fortorvet og mødte en ældre mand, som i mine tanker, er jeg sikker på, kunne se jeg var nøgen under min kjole og hvad jeg var på vej hen imod, som var så vildt spændende og frækt, at jeg troede, jeg ville besvimme på vejen.

Med bæverende ben gik jeg op af trappen og overvejede et kort øjeblik, at gå ned igen, men min finger ramte dørklokken og nu var det forsent. Tror manden stod på den anden side af døren for den gik meget hurtigt op og der stod du. Dig som jeg nu havde en fræk aftale med. Du var smilende, pæn og meget venlig, du bød mig indenfor. Du tog min jakke og vendte sig mod mig og vores øjne mødtes. Hele min krop var i oprør og tiden stod helt stille, du tog stille rundt om mig og kyssede mig blidt, det virkede pludselig mere afslappende og jeg tænkte, nu skal jeg bare nyde hvert et minut.

Du tog min hånd og førte mig ind i soveværelset, som vi havde aftalt på forhånd. Du vendte dig mod mig og begyndte at knappe min kjole op og om lidt vidste jeg, min nøgne krop ville komme til syne, hvorefter jeg så ikke havde noget at skjule. Mit hjerte slår stærkt og jeg ved ikke helt, om jeg skal røre ved dig eller jeg skal lade være. Jeg kan ikke koncentere mig om noget og vælger bare at nyde øjeblikket, hvor den sidste knap åbnes og du langsomt lader kjolen glide ud over mine skuldre og den falder på gulvet....jeg er nøgen og meget nervøs, men samtidig meget tændt, så jeg næsten kan mærke hver en celle i min krop flyde hurtigerer end noget andet. Du lader forsigtigt en hånd glide ned over mit ene bryst og jeg kan mærke ,hvordan det hele trække sig sammen og gåsehuden stritter på hele min krop. Du fører mig hen til sengen og fortæller, jeg skal lægge mig, så du kan massere mig på ryggen. Mine sommerfugle er total forvirret og flyver bestemt ikke samme vej inde i min mave, men det er en skøn fornemmelse.

Imens jeg lægger mig til rette på sengen, tager du selv dit tøj af og står nu helt nøgen ved min side. Du kommer hen til sengen, så tæt på at jeg med min ene hånd mærker din pik. Det giver et lille gip i mig og jeg flytter hånden en smule. Du sætter dig på sengen og tager olien i hånden, som du lader løbe ud af flasken direkte ned på min ryg og den er kold. Du tager med dine varme hænder og begynder at smøre olien ud på ryggen og massagen går i gang. Jeg nyder det helt vildt og glemmer lidt, hvorfor jeg er kommet og min nervøsitet forsvinder langsomt og jeg bliver mere afslappet.

Efter lidt massage på min ryg som er helt vidunderlidt, så kommer du lidt mere olie på, men denne gang så lang nede på ryggen at olien løber ned mellem mine baller, som føles rart og jeg når at tænke så tag dog på mig. Hele min krop vil gerne berøres og jeg mærker en lidenskab, som jeg ikke har følt før, hvor alt i mig gerne vil have sex. Dine hænder er smurt godt ind i olie og du lader hænderne glide ned over mine baller imens du lige har en finger i mellem så du kan samle lidt af olien op, som er gledet helt ned i fissen på mig og du kommer meget tæt på uden at røre og min krop ville gerne have det, men synes også det er pirrende og frækt at du kun lige strejfer mine skamlæber. Jeg kan mærke, jeg er afslappet, men samtidig total anspændt af lidenskab og er sikker på jeg må eksplodere når du endelig rører rigtig imellem mine ben. Tanken gør mig mere liderlig og indeni råber jeg, RØR VED MIG OG GIV MIG DIN PIK. Men kan jeg virkelig det, da pæne piger jo ikke hunger sådan efter sex og hvad er det dog for et sprog jeg pludselig finder frem. Jeg når ikke at tænke mere for så kører du en hånd op af indersiden af mit lå og denne gang stopper du ikke og lader din finger komme helt op mellem mine skamlæber og kun millimeter fra at komme op i fissen.

Du stopper og beder mig om at vende mig om på ryggen. Åh gud tænker jeg, nu blotter jeg mig helt, for så kan du se mine bryster og min fisse. Havde allermest lyst til at tage en dyne på, men inden jeg nåede at tænke mere, var der hældt olie ude over mine bryster og ned over min mave til hvor mine trusser skulle have siddet. Dine hænder begynder stille at smøre olien ud over kroppen og du kærtegner mine bryster dejligt, så mine brystvorter begynder at strutte og gåsehuden igen stritter ud til alle sider. Dine varme hænder tager et godt greb om mine bryster og det tænder mig, at mærke en fast hånd, som samtidig er blid og kærlig samt får følelsen af, du vil have mig, men samtidig ved, det skal være en god oplevelse for mig. Du ligger dig ved min side og lader den ene hånd hvile på mit bryst imens den anden hånd nu går på opdagelse ned af min mave og det hele trækker sig sammen i mit underliv, da du rører mig lige over min klitoris. Jeg ønsker bare, du skal fortsætte, men du vender om og kæler for min mave. Jeg har lyst til at tage din hånd og fører den ned mellem mine ben, men gør det ikke for nyder samtidig spændingen i, hvornår du vælger, at komme helt ned og kæle med min fisse.

Du kommer tæt på nogle gange og jeg bemærker, mit åndedrag har forandret sig. Er sikker på du godt kan høre det, for du tager din hånd og lader den glide helt ned mellem mine ben. Jeg stopper med at trække vejret, fordi det er så intenst, nyt, spændende, pirrende og jeg vil ikke springe i luften endnu. Du lader en finger komme ind i fissen og jeg kan mærke hvor våd jeg er og det er ikke kun på grund af olien, men fordi jeg er så tændt, at du lige nu kunne gøre, hvad du ville med mig. Jeg stønner lidt da din finger kommer op og min krop giver sig lidt. Du kører den langsomt ud og ind og jeg bemærker, da du efter nogle gange igen stikker fingeren op , at der pludselig er mere end en og jeg stønner noget mere. Det føles helt fantastisk og jeg vil bare gerne have mere. Du spørger, om jeg vil have en helt hånd op og jeg tænker, BRING IT ON.

Du smører din hånd godt ind i olie og sætter dig i benenden og lige nu er jeg klar til at du kigger lige op i fissen på mig uden problemer for jeg ved bare det bliver en super skøn oplevelse, at have sex med dig. Du stikker roligt to fingre op i fissen på mig og jeg stønner lidt. Derefter kommer der tre og så fire fingre op. Da de fire fingre er oppe, så kan jeg selv høre min stønnen er noget højere og kraftiger. Da du har varmet mig godt stikker du alle fem fingre op og lige efter kan jeg mærke din hånd er helt oppe i fissen på mig. Jeg glemmer alt om at bevarer den gode stil og min stønnen bliver nu til små råben stønnen og lidenskaben er vildt stor og lige med et så sprøjter jeg ud over det hele og min krop giver en følelse af at give slip på alle hæmninger. Du fister mig i lang tid og jeg får den ene bølge efter den anden, hvor jeg sprøjter og næsten ikke kan være i mig selv af at være så tændt og liderlig, som jeg aldrig har prøvet før.

Jeg har lyst til at mærke din pik op i mig og jeg siger det med en rystende stemme, fordi jeg er så tændt og er helt tør af at have stønnet og lavede gode lidenskablige lyde. Du gravler op mod mig og med et stikker du, din pik ind i mig. Jeg kan mærke den er godt stiv og stor, så det føles dejligt at kunne mærke min fisse slutte sig om den og bare tage imod pikken, som nu er dybt oppe i mig. Igen sprøjter jeg og det er bare så vidunderligt og jeg kan næsten ikke få nok. Du giver mig din pik i alle mulige stillinger og uanset hvad, så er det helt fantatisk og aldrig har jeg sprøjtet så mange gange eller så meget, som du kan få mig til, men du bliver bare ved og ved.

Da jeg er kommet op på alle fire og du tager mig bagfra, kan jeg mærke, hvordan min krop ligger an til endnu en orgasme og jeg får sagt højt, jeg snart kommer. Det tager du til dig og griber fat i mine hofter, nu giver du den hele armen, så pikken kommer helt i bund. Og min krop snørrer sig helt sammen og da jeg skriger, kan jeg høre på din stemme, du også får en udløsning oppe i mig og det tænder mig endnu mere at vide vores sex ender med, du sprøjter, din sperm op i mig i min brugte våde fisse og vi eksploderer begge to i en stor orgasme samtidig.

Vi falder sammen i armene på hinanden og nyder varmen fra hinandens afslappede kroppe. Alt føles dejligt, rart og overhovedet ikke forkert, da snakken går, ligesom da vi skrev sammen om alt og ingenting. Vi bestiller pizza og måske skal vi ses igen eller måske ikke. 

Er sikker på jeg skal udforske mere i den spændende sex verden, som jeg ikke kender til og føler mig nu som en helt ny kvinde.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.