BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mandag, tiden snegler sig afsted, jeg får ordnet de sidste småting, og er klar til at sætte kursen mod vest da telefonen ringer, det er ejendomsmægleren. Jeg har en underskrevet købsaftale der mangler blot din underskrift så er salget på plads, siger hun. Skønt nærmest råber jeg i telefonen, gav de prisen? Nja, jeg gav en minimalt afslag på 95.000, det er langt under hvad vi havde sat som grænse, så jeg håber det er ok jeg ikke kontaktede dig først. Det er mere end ok sagde jeg, jeg havde regnet med meget mere, du er en skat! Jeg kommer forbi omkring middag. Jeg glædede mig, ejendomsmægleren var en smuk slank velskabt kvinde i slutningen af 30erne.

Klokken 10 kom autotransporteren der skulle fragte bilerne til Jylland, alle tre blev læsset og spændt fast klar til afgang. Endnu et punkt der kunne tjekkes af, efterhånden var der ikke mere jeg kunne gøre i huset, så jeg satte mig i bilen og kørte hen til ejendomsmægleren. Du er da tidligt på den sagde hun, klokken var knap 11, sådan er det når man er kampklar svarede jeg frejdigt. Nu skal jeg finde papirerne, hun gik hen til en række kartoteksskabe, hun bukkede sig lidt og ledte efter sagsmappen. Bag den stramme nederdel kunne jeg ane kanten af hendes nylonstrømper, trussekanten og hår der strittede ud, hun havde hofteholder på så det ud til, hmmm hun står lige til at blive taget bagfra tænkte jeg. Hun fandt det hun søgte og lagde papirerne foran mig, stillede sig til højre for mig og lænede sig ind over bordet mens vi sammen gennemgik kontrakten, jeg sansede hendes parfume, den havde en erotisk duft.

SEX I DAG?

Jeg lod højre arm hænge ned ved siden af stolen. Og her, her og her skal du skrive under sagde hun, pegede og bladrede lidt i papirerne mens hun lænede sig lidt til siden ind foran mig. De øverste knapper i hendes skjortebluse stod åbne og jeg kunne kigge ned til et par velformede bryster og en fristende kavalergang indrammet af en pikant bh. Det ser jo godt ud sagde jeg, så må jeg hellere få sat nogle kragetæer, jeg løftede højre arm og lod hånden ligesom tilfældigt glide op over hendes røv og trak kjole med op. Uhhh. Det gav ligesom et stød i hende, hun rettede sig op med et sæt. Det må du undskylde, jeg var ikke klar over du stod så tæt på, jeg smilte det mest frække smil jeg kunne finde frem samtidigt med jeg tog kuglepennen fra bordet.

Jeg underskrev en bunke papirer og lagde kuglepennen fra mig, en til dig, en til mig og en til køber sagde hun idet hun delte kontrakterne ud. Så mangler jeg bare din underskrift på at jeg må trække mit salær så snart handlen er gået igennem, Jeg greb igen efter kuglepennen, men skubbede ligesom tilfældigt til den så den trillede ud over kanten af bordet og faldt på gulvet. Hovsa! Jeg skubbede stolen lidt bagud og sparkede samtidigt til pennen så den trillede helt ind under bordet, for pokker da udbrød jeg. Nu skal jeg, hun lagde en hånd på mit knæ og bukkede sig, den er røget helt ind under bordet sagde hun, lagde sig på alle fire, nederdelen strammede vildt om hendes velformede røv. Idet hun rakte ud efter kuglepennen, gav lynlåsen i nederdelen med en ildevarslende lyd fortabt.

Åh for pokker udbrød hun, da hun kravlede ud under bordet igen. Idet hun rejste sig, gled nederdelen ned om anklerne på hende. Hendes skød var lige ud for mit ansigt, små hvide blondetrusser, matchende hofteholder og nylonstrømper der smukt klædte de lange ben. Det var tydeligt at se hun havde en stor kraftig dusk bag de hvide trusser. Min pik rørte på sig, bulen i bukserne voksede voldsomt. Åh gud da også, udbrød hun, bukkede sig og trak nederdelen op, hendes kinder blussede, hvor er det flovt sagde hun og kiggede på mig. Det skal du da ikke sige, det kan vel ske for den bedste, jeg nød synet, svarede jeg. Hendes kinder blussede lidt mere, vend dig om, så skal jeg se om jeg kan ordne det, jeg braste et stykke tid, lod en finger presse let mod hendes trusser mens jeg trak den lille skyder op og ned, som forsøgte jeg at sætte lynlåsen sammen igen.

Hendes vejrtrækning blev lidt hurtigere mens min finger gled op og ned mellem hendes baller. Den er desværre helt kaput sagde jeg. Pokkers udbrød hun, jeg har selvfølgelig ikke noget skiftetøj her på kontoret, hun gik om og trak en skuffe ud, måske jeg er heldig der ligger en sikkerhedsnål. Hun slap nederdelen og rodede i skuffen, nederdel gled selvfølgelig igen ned da hun slap. Jeg rejste mig hurtigt, gik om bag hende, nu skal jeg holde din nederdel på plads sagde jeg, bukkede min hurtigt og trak nederdelen op, så kan du lede imens. Jeg lod begge mine hænder glide over hendes hofter på vej op, mmmm hun var sgu en steg at mærke på. Hun bukkede sig nu let for at kigge inderst i skuffen, hendes røv ramte lige på bulen i mine bukser, mine hænder der stadig lå på hendes hofter fik ligesom sit eget liv og jeg trak lidt i hende så bulen pressede endnu mere mellem hendes baller.

Uhhhmm, hun sukkede let, og vrikkede lidt med røven. Hun er tændt tænkte jeg, slap nederdelen som dog blev siddende holdt oppe af presset mod min pik. Jeg lod en hånd glide ned foran greb kanten af nederdelen og løftede den op, lagde hånden på hendes mave og lod den synke ned mellem hendes ben. En varm fugtighed mødte mine fingre da de pressede mod hendes skamlæber. Huu uhhhh mmmm, hun begyndte at rotere i hoften, ikke her stønnede hun, alle kan se ind fra gaden, Hun rettede sig op og trak mig med ind forbi kopimaskinen til en lille frokoststue. Nederdelen var blevet efterladt på gulvet, hun tog fat i skjorteblusen og rev den op, heldigvis var der trykknapper i ellers er jeg bange for jeg var blevet skudt. Så tag mig dog dit liderlige mandfolk, det er jo det du har villet siden første gang vi sås. Hendes stemme var blevet en hæs liderlig hvisken.

Jeg tog fat om hende og løftede hende op, satte hende med røven ud på kanten af det lille køkkenbord. Du er en meget smuk kvinde sagde jeg, det ville være en underlig mand der ikke fik lyst til at kneppe dig. Jeg bukkede mig og satte munden direkte ned på den våde plet der var kommet på hendes trusser. Mmmmm det er jag vist nødt til at undersøge nærmere, jeg lod fingrene glide op til trussekanten og trak ned i dem, hun løftede røven så de kunne komme af. En sort kraftig dusk kom til syne, mmm helt naturlig hviskede jeg for mig selv, lod hænderne glide fra kanten af strømperne op over skamlæberne der var fuldstændig skjul bag det kraftige hår. Med tommelfingrene skilte jeg skamlæber fra hinanden, der glimtede små perler af fugt i de inderste hår, da en smuk fisse åbnede sig for mine øjne.

Jeg trykkede igen munden mod hendes skød, men denne gang var der ikke noget stof der kunne forhindre min tunge i at trænge op og slikke hendes safter, mine fingre fandt vej til hendes klit og gned den i cirklende bevægelser mens min tunge arbejdede flittigt i fissen. Åhhh uhhhh ååhhh, hun stønnede nu tungt, hun havde løsnet sin bh og sad og krammede sinde bryster, løftede det ene og strakte tungen ud og slikkede på den stive brystvorte. Uhhhh mmmmm åhhhh jaaaa, hun rystede stille, røven kørte op og ned, fissen blev presset hårdt mod mine fingre og mund, safterne der drev ud af hende, var som nektar for en bi og afslørede at hun var kommet.

Hun skubbede mig væk, sprang ned fra bordet og satte sig på hug, hun åbnede mine bukser og trak dem ned, min pik sprang frem, hun tog den straks i munden og sugede den lang ind. Hendes tunge cirklede omkring pikhovedet. Ohhh mmm mmmmm hun lod tungen løbe ned langs skaftet og sugede nosserne ind i munden. Åhhh det gør du godt gryntede jeg, mens jeg pressede hendes hoved mod mit skridt. Nu vil jeg kneppe den behårede fisse sagde jeg, trak hende op at stå og lagde hende ind over køkkenborde med overkroppen, hun stod nu med den indbydende røv strittende bagud, hofteholderen gjorde synet endnu mere ophidsende.

Jeg kørte pikken mellem hendes baller og pressede langsomt pikhovedet indenfor, ohhhh uhhmm jaaa knep mig sukkede hun. For hver gang jeg trak pikken ud, stødte jeg den længere og længere op, den glinsede af fissesaft, hendes hår omkring fissen var våde, da pikken var i bund, begyndte jeg at kneppe hende mere hårdt, mine nosser klaskede taktfast mod hendes klitoris hver gang pikken blev presset i til roden.

Åhhhh uhh mmmmm, hendes ben rystede, mmmm mmmmm, fissen klemte min pik. Årrrrg det er ikke til at holde til stønnede jeg og satte tempoet yderligere op, et par kraftige stød, jeg kunne mærke nosserne trække sig sammen klar til at sende spermen op i hende. Jeg holdt om hendes hofter og stødte pikken i bund med et brøl, mit underliv klaskede mod den lille lækre røv og min pik sendte en stråle sperm lang op i underlivet på hende. Jaaaaaa aaaaa, hendes ben gav efter under hende, hun blev kun stående fordi jeg havde godt fat i hofterne, gang på gang stødte jeg pikken i bund og fyldte hendes fisse med mine varme safter.

Da jeg trak pikken ud, dryppede spermen ud af fissen og ned på gulvet. Hun rejste sig på dirrende ben og faldt mig om halsen. Tak sagde hun, det var lige hvad jeg trængte til, nu har vi også fået fejret et vellykket salg, hun smilte og gav mig et hurtigt kys. Ja det er en service langt ud over det jeg havde forestillet mig, jeg er glad for jeg ikke valgte en anden mægler, jeg gengældte hendes kys. Nu må jeg vist hellere få skrevet det sidste under, så du også kan få din betaling for handlen, jeg blinkede til hende. Vi fik vores tøj ordnet, dvs. hendes nederdel lå stadig på kontoret, så hun måtte gå derud kun iført skjortebluse og trusser der var våde af en blanding af fissesaft og sperm der stadig rendte ud af hende.

Jeg kiggede på papiret, smilte til hende og sagde, du behøver vist heller ikke arbejde den næste uges tid. Nej det har været en indbringende sag, både økonomisk og oplevelsesmæssigt, til trods for det har kostet en nederdel, jeg fik endnu et kys, denne gang en del længere og mere dybt. Vores tunger mødtes, og jeg stak hånden i hendes trusser og mærkede den våde dusk en sidste gang inden vi tog afsked.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.