Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en fuldstændig autentisk historie I nu er i færd med at læse. Der er tale om mit andet bidrag til samlingen af erotiske noveller og jeg nyder virkelig mine ture tilbage i tiden. At genskabe oplevelserne giver mig sug i maven. At afspille filmen for mit indre øje, giver mig jern på og giver mig lyst til at opleve det igen og igen.

Min sexoplevelse fandt sted omkring år 2010. Jeg var fraskilt, uden kæreste og dermed fri som fuglen til at flyve mellem forskellige reder og gjorde iøvrigt også brug af internettets fortræffeligheder til at finde personer af det modsatte køn. I den ånd havde jeg en profil på Scor og en hverdagsaften loggede jeg på, fandt chatten og surfede lidt rundt. Også den gang var der en pæn overvægt af mænd, så tålmodighed var en dyd. Efter en god time med lidt ligegyldigheder, opstod der en intens dialog med en kvinde fra samme by. Hvad søger du? Sex svarede jeg og spurgte hende? Samme svar; SEX. Er du? Ja, svarede jeg. Vi kendte hinanden sporadisk fra jobbet. Hun var også skilt og vi kendte begge hinandens eks'er. Ingen af os havde tidligere kigget i den andens retning - men nu, hvor overskiften var SEX - så gik det stærkt.

SEX I DAG?

2 dage senere dukkede hun op til mit hus. Dagene forinden havde jeg brugt på at forestille mig, at fantasere om, at lægge planer og undladt at onanere. På selve dagen havde jeg taget et bad, undladt at onanere, barberet kuglerne, undladt at onanere og sikret mig at jeg var velduftende.

Bød hende indenfor, hjalp hende af med jakken. 170 cm høj, slanke ben, god bagdel. Resten lidt gemt bag en oversize bluse. Sød stemme, smittende latter og milde øjne. Jævnaldrende i midten af fyrrerne og begge klar til at dyrke sex uden forpligtelser.

Satte mig ved siden af hende i sofaen, lagde hånden på hendes lår og min mund mod hendes. Hun gengældte mit kys og pressede tungen ind i min mund. Kyssets intensitet tog til og vi nærmest overfaldt hinanden. Gik fra stuen ind i soveværelset, jeg trak gardinerne for mens hun tog tøjet af. Benene var slanke, bagdelen var super, lidt deller på maven, brysterne velsiddende som 2 mellemstore kupler. Hun lagde sig i sengen og ventede på at jeg blev nøgen. Slank, i rigtig god form, ikke særlig meget hår på kroppen. 185 cm høj og et par øjne, der gav hende elevatorblikket.

Hvad jeg så, forplantede sig i pikken men hast er lastværk, hvorfor vi genoptog de vilde kys. Denne gang dog med ganske høje lyde fra, når kys blev til slik, når kys blev til små bid i ørerne. Hun skubbede mig væk for at gøre mig kunsten efter, hun slikkede mit bryst og kyssede sig ned mod pikken. Hun havde et godt tag i pikken og kørte stille og roligt hånden op og ned. Hun lagde sig på knæ mellem mine ben, fortsatte med hånden på pikken mens den anden kærtegnede mine glatte boller. Hun slap bollerne men kun for at føre munden hen til pikken. Øjeblikket, hvor hun tog mig i munden, var akkurat så dejligt som håbet. Hun havde prøvet det før og var fuldstændig klar over hvordan en pik skal behandles. Tungespidsen på glansen, hånden i stille og rolige bevægelser. Læberne der omslutter pikken, suger luften ud til vakuum og tager mere og mere af pikken ind i munden. Hun forkælede min pik i mange minutter.

Jeg ville ikke komme endnu. Fik hende derfor lagt på ryggen og lagde mig mellem hendes ben. Hun var glatbarberet. Slikkede rundt om hendes fisse samtidig med at jeg krammerede hendes bryst temmelig hårdt. Hun var fænomenal til at give blowjob og hun var vidunderlig at slikke. Medlevende og krævende. Styrende med hænderne på mit hoved, pressende mit sit underliv mod mit slikkende ansigt. Hun smagte vidunderligt og der var rigeligt at slikke i mig. Hun var drivvåd og mine fingre fandt let plads i fissen. Jeg slikkede direkte på klitoris samtidig med at jeg kørte 2 fingre ind og ud af fissen. Og hendes klimaks var intens og højlydt. Det krævede en pause, hvor hun tilfredsstilet kærtegnede min krop, kyssede mig og sørgede for at min pik var stiv.

Min pik var fortsat stiv da lagde mig bag hende. Hun lå altså med siden til, skød røven bagud og løftede benet. Jeg tog imod hendes invitation og placerede min pik ved hendes våde fisseåbning. Rummet duftede af sex og nu skulle jeg mærke hendes elskovsgrotte. Pressede mig lidt ind, hun var utålmodig og skubbede røven endnu mere bagud. Med et var jeg helt inde i hende. Begge gavevi højlydte støn fra os og brugte sekunder til at vende os til følelsen. Varme og snævert var det jeg følte. Og en fisse hun havde kontrol over og hvor knibeøvelserne nu viste at lønne sig. En fantastisk rytme, hvor jeg mærkede penetrationen hele vejen ind og hvor hun gav sig når jeg var i bund. En fantastisk stilling, hvor min pik var i paradiset samtidig med min ene hånd havde godt fat i hendes bryst og den anden hånds langemand var direkte på klitoris.

Vort møde ville med stor sandsynlig kun være den ene gang. Derfor lå det i luften, at vi skulle prøve mange stillinger og hun satte sig på min pik og gav mig en ridetur. Hun så og mærkede jeg hvor faste brysterne var og hvor nemt det var at få hende til at stønne ved at pirre brystvorterne. Hun glemte helt at ride og faldt fuldstændig i staver over mine niv, hiv, klem, slik og bid i brysterne og brystvorterne. Jeg tog i hendes baller, øgede tempoet og pikken arbejdede på højtryk. Hun kyssede mig liderligt og lod mig forstå at tempoet skulle ned og vi fandt en rytme, som var vi forelskede.

Soveværelset var en stor sexsal. Det duftede af fisse. Varmen stammede fra kropskontakten og lydene ville være afslørende for enhver. Men det fortsatte i og med jeg fik hende retur på ryggen, gav hendes fisse en pause for min pik. Jeg havde oplevet hvor intens hun følte berøringer af brysterne når hun var liderlig, hvorfor jeg fokuserede på dem igen. Flyttede igen fokuspunktet ned mod fissen, som nærmest dampede af liderlighed. Fissen var brugt - men ikke misbrugt. Hun var klar til mere. Gav hende en slikketur, hvor jeg først til sidst sugede mig fast på hendes knop. Den våde fisse gav mig endvidere smørelse til min pegefinger, som jeg førte ind i hendes røvhul. Slikkede hendes mellemkød og fik en ekstra finger op i hendes bagerste hul. Hun stønnede som svar, ja nærmest som et stort tak.

Med en sådan glædelig reaktion på 2 fingre i røven, så var det indlysende at jeg ville glæde hende med mere. Jeg ville bolle hende i røven. Fik hende derfor om på maven, løftede hendes bagdel så den lå indbydende og bolleklar. Lagde dog først pikken til fissen og kneppede hende samtidig med at jeg stimulerede hendes klitoris. Fik igen en super rytme, hvor vi begge nød hinandens bollebevægelser. Hviskede til hende at hun skulle have den i røven. Tog pikken ud af hendes våde fisse, pikken var derfor fedtet godt til... lagde pikhovedet til hendes anusåbning. Let pres, måtte virkelig holde igen for ikke at smadre pikken brutalt ind i hendes røv. Hun åbnede sig lidt, yderligere pres, hele min kropsvægt var klar til at presse pikken i bund. Hun åbnede sig lidt mere igen, hun gav sig lidt. Pressede mere, nu var hovedet inden for.... var fissen stram, så var det intet at sammenligne med i forhold til hendes røvhul. Der havde jeg fundet jomfruhullet på hende. Pressede igen og igen og til sidst var jeg i bund. Lå nærmest et minut og lod hende vænne sig til pikken. Og jeg skulle nyde den dejlige omklamrende følelse af min pik i hendes snævre røvhul. Efterhånden fandt vi en rytme og hun nærmest slog takten an ved at løfte bagdelen for at byde min pik op til dans. Min overkrop lå på hendes ryg og jeg kunne igen angribe hendes klitoris, hvilket efter et stykke tid gav hende en voldsom orgasme.

Jeg var ikke kommet. Hendes røv var øm og hendes fisse mere øm. Gik på badeværelset for at tørre pikken ren. Retur på ryggen med hende, jeg tog plads siddende på hendes mave. Gav hende en pude bag nakken og så kunne hun nå min pik. Lod hende slikke uden hænder, lå hende mærke at blive bollet blidt i munden. Kunne mærke at jeg var tæt på. Tog mine ene hånd ned mod hendes fisse, fik et par fingre op i fissen samtidig med at jeg onanerede mig selv. Hendes tunge søgte og ramte min pik og pludselig kom jeg. Sprøjtede i kraftige stråler i hendes mund, i hendes ansigt og ramte også hendes bryster. Hun sank min sperm, lod hånden finde mere sperm i ansigtet og tog det i munden. Hun tog pikken i munden og slikkede den helt tom og ren.

Jeg havde ret. Det blev kun til den ene gang. Men hvilken gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.