BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Spørgsmålet blev stillet mig for en del år siden i begyndelsen af en juni måned. Der var i byen et større velgørenhedsarrangement, som havde det formål at samle penge ind til et yderst godt formål. Jeg deltog via at medlemsskab i en sportsklub på lige fod med mange andre sportsklubber og interesseorganisationer. Pengeindsamlingen skete ved at hver klub/forening skulle holde folk på en rute - enten ved gang eller løb.

Anden gang jeg var på ruten kom jeg op på siden af et par unge kvinder og hilste med et god aften. Det var efterhånden blevet sent, så mørket havde taget over - men jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til at jeg var ved at overhale dels en mørkhåret dels en blond kvinde. Begge slanke og begge i funktionelt og praktisk tøj til lejligheden i form af løbetights og en jakke. Da jeg nåede et par skridt forbi dem, hørte jeg spørgsmålet; og hvem har vi så her? Sendt afsted med en stemme, som fik mig til at tænke wauw. Sensuel, ikke lys ... ikke overdrevet mørk - men tilpas indsmigrende, tilpas mystisk. Det var kvinden med det lyse hår, som havde spurgt og det faldt helt naturligt følges af.

SEX I DAG?

Snakken gik, vi stødte på flere folk. Gruppen blev større og større, hvorfor det blev en smule svært at fastholde kontakten til den blonde. Det lykkedes dog at få udvekslet oplysninger om at vi begge var gifte, begge med bopæl i byen, begge med børn, begge med fast arbejde... men med aldersforskel. Hun, i midten af 30érne, og jeg, i starten af 50érne. Hvad jeg ikke delte med hende, var mine tanker om hendes påvirkning af mig, mine lyst til at se hendes krop, min fantasi om at trække hende væk fra ruten og mærke hendes tunge mod min, lade mine hænder finde hendes bryster, lade mine fingre søge mod hendes skridt. Skubbe hende forover og bolle hende.

Nå det blev tid til at sige farvel og sige god dag til hverdagen. Men efter et par dage fik jeg en besked fra hende via SoMe, hvor hun takkede for sidst. Hun havde også nydt turen og vores gode snak. Lang historie kort, det blev startskuddet til en periode med mails til hinanden, som tog til i intensitet. Hele tiden med den klare aftale, at det ikke var andet end fis og ballade. Hele tiden med en aftale om at det alene var hende og jeg, som skulle vide besked. Ingen af os skulle risikere noget i relation til ægteskab.

Men det kunne vi ikke holde. På et tidspunkt bad hun mig skrive om mine fantasier. Og dem fik hun. Og så skulle vi ses. Ikke noget med at mødes i bilen, ikke i skoven, ikke et tilfældigt sted for at knalde. Hun ville mødes for at elske i en seng. Mine fantasier havde gjort hende lidlerlig, hun havde onaneret og ville prøve det med mig. Muligheden kom et par uger senere, hvor jeg ville få chancen for at 'stikke af' fra et arrangement. 

Dagen oprandt, vores aftale om at knalde skulle føres ud i livet. Hun samlede mig op i sin bil og for anden gang hørte jeg hendes stemme, sensuel som bare pokker og som husket. Hun var i diskret tøj, jeans og løshængende bluse og habitjakke. For første gang kyssede vi, hendes læber bløde, hendes tunge undersøgende. God start tænkte jeg og mærkede jeg blev stiv. Hun havde fundet et sted, aftalt at låne en lejlighed. Turen tog lidt tid men føltes kort. Stemingen i bilen var intens, vi var begge klar over hvad vi kørte hen til og hvad formålet var.

En tom lejlighede bød os velkommen og lejlighedens ejer var forinden informeret om at vi ville komme for at bolle. Jeg tog initiativet og lagde min mund mod hendes. Kyssede hende krævende og hun gengældte. Vores tunger var nærmest aggressive i jagten på at få gang i sexakten. 

Vi hjalp hinanden af tøjet. Tøjstykke for tøjstykke viste hvor velskabt hun var. Jeg var klar over hun var slank, jeg var klar over at benene var lange, at højden var omkring 1,75, Men at hun havde så store, flotte og faste bryster... det havde hun gemt bag den jakken under arrangementet. Bryster der sad perfekt, brystvorter pegende en smule opad på en frække måde. En fast mave, en lille talje - gættede på en lille størrelse 36. En bagdel med fast faste baller, faste lår... og med min pegefinger mærkede jeg, at hun havde en drivvåd fisse. Og et blik, der signalerede.... tag mig.

Fik tøjet helt af hende, dog ikke trusserne - dem lod jeg hende beholde på - , og fik placeret hende i sofaen. Kyssede hende igen på munden, ned mod halsen. Hendes åndedræt ændrede karakter. Jeg bed let i hendes øreflipper, slikkede hende i øret og fik et aaahh som tak. Slikkede hende ned mod navlen og undgik med vilje hendes bryster. Nød hendes faste mave, kørte tungen i navlen - og det kunne hun li' - hun lagde hænderne på mit hoved og lod mig forstå, at det var godt. Retur mod overkroppen og søgte mod hendes fantastiske bryst, krammede med min hånd samtidig at jeg slikkede brystvorten. Reaktionen udeblev ikke, hun stønnede og begyndte at vride sig lidt i sofaen. Også det andet bryst fik samme behandling og hun var efterhånden godt liderlig. Hun skød underlivet op mod mig for at fremskynde det uundgåelige - men jeg havde andre planer. 

I vore skriverier om fantasier havde jeg fået indblik i en ung kvinde, som nok havde lyster men som i det daglige havde svært ved at udleve dem. Hun havde klare holdninger til turn-ons og turn-offs.... og turn-offs var oralsex. Hun gav udtryk for at hun ikke gad at slikke og blive slikke.....

Jeg havde ladet hende beholde trusserne på, slikkede mig ned mod hendes skridt. Kyssede hende på trusserne og fortsatte til hendes inderlår, videre ned til hendes fødderne. Tog en storetå i munden og fik hende til at grine. Det kildede. Retur mod inderlårene, bløde på den faste måde. Blød som en barnenumse. Trak trussen til side og blev mødt af en flot, velplejet og trimmet fisse. Glat med en lille stribe hår på toppen og hun var ægte blondine. Duften af villig våd fisse mødte mig. Tog hendes trusser af, spredte hendes ben og skilte hendes skamlæber. Nu var jeg klar til at udleve min fantasi.... jeg lod min finger ind i fissen. Smaskelyden af en våd fisse er som sød musik i mine ører men bliver så klart overgået af den liflige smag af en kvindes nektar. Jeg førte min tunge til klitoris og hun gav et spjæt.. men hun lod mig fortsætte. Hun smagte himmelsk, hun smagte erotisk. Hun smagte af liderlighed. Jeg fortsatte med at slikke, skiftevis blødt og krævende. Bred og spids tunge, sugede mig fast på klitoris... og hun vred sig og stønnede højlydt ved de stiftende slik. Det drev af hende og jeg førte min finger op i fissen - det var første gang jeg havde noget af mig oppe i hende. Der var blødt, snævert, vådt og det gjorde hende endnu mere liderlig. Krummede min finger og fandt hendes G-punkt samtidig med at jeg fortsatte med slikke hende. Det var med dejlig kontant afregning. Hun gav et mega støn af sig kulminerende med en voldsom sitren i kroppen. Lod hende komme til sig selv. Tog hende fra sofaen og placerede hende på gulvet. 

Lagde hende på ryggen, spredte hendes ben. Så hende i øjnene og fik bekræftet at vi var begge klar over at forspillet var overstået og nu skulle vi bolle. Jeg førte min pik til hendes åbning og trængte stille og roligt ind i hende. Hun var stadig våd, hun var snæver, hun var varm. Hun var følsom, hun var givende i sine bevægelser og modtagende ved mine bevægelser. Vi fandt en super rytme og vi nød at vore kroppe rørte hinanden. Det var ganske stille og roligt og jeg nød hvert stød efterlade en reaktion i hende. Min pik arbejde sammen med hendes skedemuskulatur, hun kneb fat om min pik på vej mod livmoderhalsen for så slippe min pik på vej ud.

Fik hende op på knæ for at gøre klar til at tage hende bag fra. Elsker synet af en lille fast bagdel og da hun så helt automatisk lagde overkroppen ned mod gulvet, ja, så blev jeg endnu mere stiv. Hun blotlagde sin fisse, den nærmest skriver efter at blive kneppet... igen satte jeg pikken mod fissen og trængte ind. Ny stilling, ny fornemmelse af hvor snæver, hvor varm og våd hun var. Trængte i bund, hun gav sig lidt. Lod hende vænne sig til følelsen, øgede derefter tempoet og det samme gjorde hendes støn. Tog et fast greb om hendes hofte og kneppede hende voldsomt. Ændrede tempo, fik en finger til hendes klitoris og stimulerede hende samtidig med at jeg bollede hende. Fik hende til at løfte overkroppen, fik fat i hendes bryster. Tog hårdt fat i dem mens jeg stødte hårdt på. 

Fik hende ned på maven, en pude under hende så bagdelen blev løftet. Trængte ind igen og mærkede hvor langt jeg kom op i hende. Hun gav sig lidt men skubbede samtidig bagdelen op mod mig og jeg fortsatte. Trak mig ud for at fuldføre en fælles fantasi. Fugtede min pegefinger i hendes drivvåde fisse og lod den finde frem til indgangen af hendes røvhul. Gjorde hullet vådt med hendes egne safter og mit spyt. For 3. gang satte jeg min pik med hendes hul, men denne gang for at dyrke analsex. Fik pikhovedet indenfor, hun måtte lige vende sig til følelsen for så pludselig at markere et ønske om at mærke hele pikken. Et er at bolle i en dejlig varm fisse, noget andet er at være i det forbudte hul. Mit pik var stiv og vi kneppede igen på den fantastiske givende og modtagende måde. Jeg stødte hårdt, hun tog imod. Jeg stødte hårdt og hun gav igen. Alt i samklang med vores fælles støn. 

Efter et stykke tid måtte vi tage en pause. En pause med fræk snak, finger til hendes fisse. Krammede hendes bryster, kyssede dem. Kyssede hinanden. Fik tørret min pik efter analsex og vi var så klar til den sidste omgang. Jeg var klar over at jeg ikke ville kunne holde ret meget længere. Hun satte sig på min pik, hun red mig stille og roligt mens jeg kunne kysse og kramme de faste bryster. Hun var ved at være øm og min pik kunne så afgjort mærke at vi havde været i gang. Fik hende lagt på gulvet igen.... slikkede hende igen og slikkede nu en fisse, som var godt brugt men stadig var våd. Fik pikken i hende igen og råbollede hende med det eneste formål at få en udløsning. Selv der tog hun imod, arbejdede med mig og tilbød sin fisses evner. Vi kneppede et par minutter, jeg kommer sagde jeg højt hvorefter hun tog fat i min baller og pressede mig til blive i hende mens jeg fyldte hende med min ufarlige sperm. 

Sluttede natten af med et bad, hun kørte mig tilbage til byen. Hun sagde farvel med ord om at det så afgjort skulle ske igen. Men det blev til den ene gang. 

Det var min første historie i dette univers. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.