Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det ved en sen sommer aften jeg var ude af rulle min daglige rute, det var rigtig varmt, så rullet i en kort nederdel, top og en blonde bh…… Da jeg nåde ned til krydset og skal bremse, ryger min bremse klods af og jeg forsætter direkte ud i en bil som er ved at svinge til højere….. der skete heldigvis ikke så meget med mig eller bilen, men jeg har slået mit knæ rimelig meget, så føreren af bilen ringer efter en ambulance.

Jeg sidder på bilens førersæde og venter da i langt om længe kommer,… du kommer hen sætter dig på knæ, og spørg hvad der skete, mens jeg forklare løsner du mine rulleskøjter, føler og trykker på min ankel, stille bevæger du hænderne lidt længere op jeg prøver stille at samle mine ben lidt mere for havde jo glemt at tage g-strenge på –sf- ja du har slået dit knæ rimeligt meget, men tror ikke der er sket noget… du smiler frækt til mig, du har allerede lagt mærke til at jeg ingen g-streng har på…. Tror det er bedst du lige køre med os et smut op på skadestuen, bare for en sikkerheds skyld.

SEX I DAG?

Jeg rejser mig, har lidt svært med at støtte på knæet, …. Hop op og læg så skal vi tage os godt af dig, jeg kigger i dine øjne, rødmer, syntes hele denne situation er lidt pinlig, hvorfor skulle jeg lige rulle i så lidt tøj i dag…… mens vi køre mod skadestuen, kigger du endnu engang på mit knæ, du smiler, spørg om jeg altid ruller uden trusser…. Jeg bliver helt mundlam, ved ikke lige hvad jeg skal svare….

Du køre din hånd videre op af mit lår, jeg ligger stille, tænker på at jeg virkelig burde stoppe dig, men har ikke lyst, jeg nyder din berøring, jeg klynker da du rammer min mis, trækker mig lidt tilbage, du kigger endnu engang i mine øjne, leder efter et tegn på at jeg ikke vil ha det…. Men jeg smiler bare….. din kollega spørg om alt er okay, Ja alt er okay heromme -sf- du kigger op i spejlet siger et eller andet jeg ikke helt forstår…. Pludselig standser ambulancen og din kollega komme om til os…. Jeg kigger nervøst på jer,….. rolig Mie du er tryk hos os, læn dig tilbage, jeg gør som du siger, mærker du stille begynder at kæle for min mis, jeg lukker øjne nyder dig, tænker det her er uvirkelig det sker bare ikke i den virkelig verden,

Dig og din kollega bytter plads, han begynder stille at kysse mig op af låret, hele vejen op til min mis, stønner højt da hans varme tunge rammer min klit, du kommer hen til mit ansigt åbner dine bukser, uhmm vis mig hvad de lækrere læber kan -sf- jeg kigger i dine øjne mens jeg stille lader min tungespids lege med dit pik hoved, du stønner blidt da min varme mund glider med over din meget stive pik. Jeg er godt varm nu, begynder er sutte mere grådigt, du skubber mig væk, siger til din kollega at han skal komme herop og prøve min varme mund…. I mens trækker du mig helt udover kanten spreder mine ben godt, du køre pikken op og ned af mine skamlæber, jeg gisper, …. Please knep mig, du kollega stopper min tiggen ved at putte hans stive pik langt med i halsen på mig, sut din liderlige tøs, jeg prøver at skubbe ham lidt væk, men du banker din pik i bund,… sut ham sagde han…. Jeg sutter grådigt, mens du knepper min varme våde fisse i bund, du har godt fat i mine bryster, kr ammer dem, kan høre du virkelig er tændt, du flytter dine hænder ned til mine hofter og så knepper du mig hårdt og brutalt, jeg prøver at skrige min orgasme ud men din kollega knepper min mund hårdere og hårdere… du sprøjter alt din varme sperm op i min våde varme fisse, din kollega stopper kigger på dig …… min tur –sf- i bytter plads igen…..

Du køre dit pik hoved over mine læber, … slik vores safter af den, jeg slikker alle safter i mig, nyder smagen af dit sperm, mens din kollega stille presser sin pik op i mit stramme hul… jeg skriger lidt, du kysser mig intenst mens han gennem knepper min røv…. Jeg kommer for anden gang da jeg mærker hans varme sperm pumpe op i mit stramme hul….. vi hviler lige 5 min så køre i mig videre til skadestuen….. tag jer godt af hende hun fortjener det….. du smiler til mig, jeg ringer til dig senere …… jeg kigger mærkelig på dig og skal til at sige noget med du er smuttet….. hmm ringere senere, ….. senere på aften ringer min tlf. først der går det op for mig hvem du enlig var. Sf

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.