Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Maria var klædt som jeg havde bedt hende om, mørk stram kjole, mørke selvsiddende strømper, fræk sort Push up BH, og en satin/blonde G - Streng. Hun var som hun havde beskrevet, flot rød håret, D 75 i Bh, så et flot bryst parti. Vi mødtes i Foyen, på det aftalte hotel, i nærheden af hendes by, blev mødt med et kram og hendes dejlige duft. Vi checkede ind, imens vi stod der, begyndte hun at tage mig på røven, og  mærkede efter uden på mine bukser på min pik, hun gjorde alt for den voksede.

Vi gik i elevatoren for at finde værelset, i elevatoren, omfavnede vi hinanden og kyssede dybt og sensuelt, da vi var alene i elevatoren, kunne løfte op i kjolen og mærke efter om, hun havde sørget for at sætte buttpluggen op, samt placere ægget, jeg havde sendt hende, jeg sagde, at hun,  havde nået trin 1 i weekendens plan, inden elevatoren stoppede, nådede jeg at skubbe lidt til Buttpluggen, så hun stønnede lidt. Da vi kommer på værelset, slipper vi bagagen, kyssede igen, mens jeg hjalp hende af kjolen, jeg begyndte af kæle for hendes bryster, kyssede hendes hals, nappede på hendes bryster, kørte tungen ned af hendes mave, tirrede hende uden på trussen, stoppede, åbnede den medbragte champagne, skålede med hende, pirrede hende ved at hælde lidt bobler ud over hendes hals og slikke det af.

Jeg tændte for hendes æg, hun havde oppe i hendes frække fisse, kunne se Maria, blive mere slørede i hendes øjne, af liderlighed, hun fik håndjern på, mens jeg klædte mig af. Jeg bad hende begynde at sutte mig, vidste hun er en god sutte tøs. 

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.