BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fyren og mig som kneppede Maria, fik, hende til at stønne og komme med nogle vinde orgasme, inden vi selv, fyldte hende med vores varme sæd, vi byttede plads med de to andre fyrer, og de begyndte os at kneppe Maria i begge huller, mens vi andre fik slikket vores pikke rene af hende, hun stønnede og ømmede sig, og fik et par orgasmer mere inden de to sidste fyldte begge hendes huller med deres sæd. Hun sluttede at med at slikke de to sidste rene for sæd. Vi trængte alle mand til en lille pause, så jeg sørgede for at Roomservice kom op, med flere bobler til os. Den kvindelig tjener som, kom på vores værelse, var en høj flot kvinde som, var iklædt en flot sort kort nederdel, selvsiddende strømper, en G-Strengs body og skjorte.

Vi inviterede hende indenfor på værelset, hun lurede lidt på Maria og os 4 nøgne mænd, spurgte hvad vi lavede, vi svarede vi hygger os, og om, hun ville være med, det ville hun gerne, men der gik lige en time før hun kunne komme og deltage, hun gik igen, og vi drak lidt flere bobler, og slappede af. Da der var gået ca. 45 min. bankede det på døren og ind trådte tjeneren og og stor var glæden, vi sagde til Maria at nu havde hun fået kvindeligt selskab, vi bad tjeneren om at begynde at slikke og lege med Maria, så ville vi kigge på og nyde deres leg med hinanden, tjeneren, som hed henriette, tog skjorten af og nederdelen, så hun nu kun stod i Bodyen og de selvsiddende strømper. Hun startede med at kysse Maria og lege med hendes bryster, stikke et par fingre op i hendes våde og ømme fisse, vi sad og nød deres leg, mens den ene af gutterne filmede seancen. I gav Henriette, lov til at bruge Marias legetøj på Maria og bad hende, sørge for at hun blev så tændt så hun kunne få sin Buttplug op igen, Maria lege med og begyndte også at nive og nappe i Henriettes bryster begge tøser, stønnede og vred sig, i sengen, og nød at de kunne lege, Henriettes body, var nu knappet op, og hun var bundløs. De lagde sig nu i en 69 er, og slikkede hinanden, Maria stadig med Blindfold på.

Henriette havde nu varmet Maria godt op igen, så hun nu, kunne få Buttpluggen op. og pigerne, lege og stønnede vildt, vi bad dem stoppe og de to første fyrer, stille sig hen med deres stive pikke og pigerne slikkede dem nu lystigt, vi to sidste fyrer, fik rigget kameraet til, så det nu kunne stå selv, og vi lagde os nu over i sengen til de andre og begyndte at slikke  og lege med pigerne, værelset ose af sex, og nøgne mennesker....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.