BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Maria forsatte med at sutte min stive pik, hun sutte helt i bund, og elskede næsten at blive kvalt i sit spyt og min pik, jeg fik hende stoppet, slæbte hende helt op i den store dobbeltseng på hotelværelset, gav hende blind fold på også, satte hende fast med hendes håndjern til sengen, gik hen i  hendes bagage og åbnede, for at se om, hun havde taget de remdier med som jeg havde bedt om, jeg fandt pisken med den flade ende. begyndte at give hende slag på hendes dejlige stramme baller, først kom hun med små skrig, som gik over i høje støn, sørgede for at hendes baller blev godt røde og stoppede så, fik hende vendt om, så hun nu lå og strittede, med sin våde fisse, begyndte at daske hendes bryster, mens jeg havde fundet hendes DILDO frem og førte den godt op i hendes våde fisse, mens hun stadigvæk fik slag med pisken.

Stoppede med at piske hende, og begynde at slikke hendes fisse imens jeg sørgede for at hun fik den første store orgasme, med dildoen, lod hende falde ned efter den store orgasme, imens hentede jeg et håndklæde, fik det lagt under hende,og begyndte igen og lege med hendes fisse, denne gang, med tungen og fingrene, fandt hendes G-punkt, og begyndte at bearbejde dette, kunne se hun slappede godt af, men stønnede mere og mere og højere og højere, og fik hende til at komme i en sprøjte orgasme, stoppede med at lege med hende og gik over og satte mig lænestolen, tjekkede min mobil, og kunne se at der var kommet en sms, fra de 3 fyrer jeg havde hyret, til at tilfredstille Maria. Jeg drak et par slurke af champagnen og sørgede for at Maria også fik lidt af den, 5 min efter bankede det på døren, jeg åbnede, Maria kunne kun hører hvad der foregik, da hun stadigvæk havde Blind folden på. 

Jeg fik sørgede for at Maria kom fri af sengen og håndjernene, men ikke af Blind folden, fik lagt hende ned på ryggen, mens de 3 fyrer de klædte sig af, og gjorde sig klar. de 2 fyrer bevægede sig op til hendes hovede og hun fik, hver deres pik i hånden, den 3 fyr, begyndte at slikke hendes våde fisse, Maria stønnede allerede imellem hun, havde en af fyrernes pik i munden, fyren som slikkede hende, sørgede for at fugte hendes bagerste hul, med hendes safter, mens slikkede og nappede i hendes fisse. Fyren som slikkede hende, fik, i samarbejde sat Maria op, så, hun nu kunne ride ham, mens de 2 andre stadigvæk fik suttet pik, på skift, jeg selv havde nu fået gang i min egen pik, og begyndte nu, at bearbejde Marias bagerste hul, mens hun, stadigvæk rider, den ene fyr. 

Jeg får nu stille kørt min pik, op i hendes stramme røv, nu stønnede hun og skreg sagte mens vi 4 fyrer, bearbejdede alle hendes huller...

 

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.