Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg forstår stadigt ikke hvordan at jeg kan være så heldig.

18-årige Marie, så fin, lille og petit, med de blonde prinsessekrøller, de perfekte b-skåls bryster med lyse areolaer, strittende brystvorter og den spændstige, hjerteformede teenage-røv, lå på min seng, smilende og smågrinende mens hun kiggede ned på mig, som lå mellem hendes ben.

Hendes krop var helt afslappet efter den orgasme som lige havde rusket gennem hele hendes krop. "Wow, tak, det var..", var alt hun kunne få sig selv til at sige, hendes krop var som gelé, hver en muskel og led nægtede at adlyde hende, alt hun kunne gøre var at ligge og nyde følelsen.

Jeg lagde mig ved siden af hende og fik hevet dynen op over os. Hun lagde hendes hoved på min brystkasse, kyssede mig dybt og faldt stille og roligt i søvn alt i mens jeg holdt om hende og aede hendes hår.

Det meste af sommeren havde vi arbejdet sammen i boden, flirtet, kastet med vand og snakket om løst og fast når timerne skulle spildes og næsten hver weekend tog Marie, jeg og de andre fra pladsen, i byen for at bruge ugens optjente penge på at drikke, feste og hore.

Denne fredag eftermiddag havde Marie og jeg haft lukkevagten sammen. Jeg, som 26-årig evighedsstuderende, var en af de ældste som arbejdede på pladsen, hvor arbejdskraften hovedsagelig bestod af teenagere og drukkenbolte. Jeg havde derfor ansvaret for at alt blev lukket på forsvarlig vis og at det var klar til morgenholdet. Én for en blev boderne lukket, folk smuttede i bad og derfra ud i nattelivet.

Utålmodigt råber jeg til hende: "For helvede.. kom nu Marie, de andre er allerede taget afsted, jeg venter kun på dig".

"Du kunne jo også bare komme og hjælpe mig".

På bordet stod en flaske rosévin som der tydeligvis allerede var drukket et glas eller to fra.
"Du ved godt man ikke må drikke på pladsen" sagde jeg med et smil på læben.

Marie smilede tilbage "Jeg fik af en kunde, den er virkeligt god, Du sladrer ikke, vel?".

"Hvis jeg nu både hjælper dig med at rydde op og lader vær med at sige noget om  vinen, hvad får jeg så?".

Marie grinede og sagde "Du kan da få et glas med".

"Haha, hvad siger du til at tage flasken med ned til stranden og hoppe en tur i vandet?"

"Jamen, jeg har altså ikke noget badetøj med"

"Og hvad så? solen er gået ned og der er kun dig og mig"

Marie kiggede ned og smilede "så kom da"

Vi pakkede resten sammen i stilhed. Marie, alt for smuk og fin til en som mig, men på forunderlig vis, tydeligvis frisk på en flirt. Hun morede sig med at gnubbe hendes røv op ad mig, strejfe mig med hendes bryster og tvinge mig til at gå helt tæt op ad hende hver gang jeg skulle om bag hende. Eftersom min pik var temmelig påvirket af stemningen har hun nok ikke været i tvivl om min reaktion på hendes flirteri og på størrelsen af det jeg gemte på.

Marie fnisede da jeg gik tæt om bag hende tredje gang. hun lænede sig mod mig og fangede min stive pik lige mellem hendes baller. Jeg holdt om hende med min ene hånd mens den anden løb op af hendes lår og om på hendes balle. Jeg vende hende rundt, lod en hånd glide rundt om hendes lænd, mens mine fingre løb gennem hendes hår og om på hendes baghoved.

Der stod vi, vi kunne mærke hinandens varme hendes, og på et split sekund, fik hun kigget mig dybt øjnene, ned på mine læber og tilbage op i mine øjne. Min hånd ledede hendes ansigt mod mit og vi fandt hinanden i et dybt og lideligt kys, jeg ved ikke hvor længe vi blev ved mens vores hænder grådigt legede og ragede på hinanden. Min ene hånd stadigt på hendes baghovedet mens min anden nød formen og følelsen af hendes røv. Hun gik målrettet mod min bukser, hun baksede et kort øjeblik med mit bælte og fik efterfølgende hurtigt adgang til min pik og mine balder. Vi stoppede et kort øjeblik.

"Jeg har ombestemt mig, fuck stranden, jeg vil have dig lige nu".

Marie svarede ved at åbne knappen på hendes bukser og hoppe op på bordet.
"Så kom" sagde hun med et frækt smil på læben.

Jeg kyssede hende igen, åbnede hendes lynlås, mens hun løftede rumpen fra bordet hev jeg hendes jeans og trusser af. Marie smilede til mig og spredte sine ben da jeg gik frem mod hende. Hendes fisse var helt glatbarberet, med fine små skamlæber og glinsede vådt i lyset fra lampen. Jeg fik hurtigt slikket på to af mine fingre og spredt hendes skamlæber så jeg kunne placere min pik mod hendes hul.

Jeg havde været i tvivl om hun allerede var våd nok, men nu kunne jeg mærke at hele hendes krop var klar til at mærke mig. Hun tog mig på røven og pressede mig mod hende mens hun skubbede sit underliv frem og min pik gled ind i hende. Hun gav et lille suk, kiggede op på mig med de frækkeste, tiggende øjne jeg har set i mit liv.

"tag mig"

Hun støttede sig til bordet mens jeg og jeg holdt om hende lænd og hold fast på hendes lår. Jeg kunne mærke hendes varme og drivvåde fisse holde om min pik mens jeg pumpede ud og ind af hende, hun bed sig i læben, stønnede let.

"Jah, fuck, lige der, KNEP MIG"


Jeg begyndte at støde hende dybere og hårdere, vi fandt hinandens rytme og bevægelser, Marie stønnede, hele boden rystede og pludseligt lød en stemme fra den anden ende af pladsen: "HALLO ER DER NOGEN?"
Vi frøs begge to og kiggede stift på hinanden.


"FUCK, vagten!"


Jeg fik hurtigt lynet op mens jeg rakte Marie hendes bukser og trusser.

"Dem når du altså ikke at få på før vagten er her, lad os slukke lyset, løbe ud i skoven og få tøj på der"

Marie nikkede bare, tog hendes taske, og ikke iført andet end en trøje løb hun ud af boden og ind i skoven, jeg slukkede lyset og smækkede døren bag mig, mens jeg kunne høre den overvægtige og higende vagten komme tættere og tættere på "HALLO I DER, I MÅ IKKE VÆRE HER, DER ER INGEN PENGE I BODEN".

Jeg fandt Marie et par hundrede meter inde  i skoven, i færd med at få trusser og jeans på, vi grinede stille, kyssede, og listede bagefter tilbage for at hente vores cykler.

"Vi kan stadigt nå at tage ud med de andre hvis du har lyst, eller også kan vi tage hjem til mig og fortsætte hvor vi slap"

Marie grinede med et frækt smil på læberne:
"Vi nåede jo aldrig i bad, og jeg er blevet lidt kold ude i skoven, kan jeg låne et håndklæde hos dig?"

"Kun hvis jeg må være med under bruseren" svarede jeg.

"Du kan jo prøve og så se hvad der sker.." Marie smilede frækt og kækt til mig.

For helvede Marie, bare tankerne om din nøgne krop under min bruser og vandet som løber ned af dine bryster og balder driver mig næsten til vanvid.
Jeg satte mig op på cyklen med en pik der var så stiv at jeg var nødt til at åbne den øverste knap i mine bukser for overhovedet at kunne cykle.

Hjemme i lejligheden fandt jeg et glas vin, to håndklæder og en ekskærestes efterladte morgenkåbe frem til Marie.

Vi sad et øjeblik på sofaen og morede os over vagten som havde opdaget os, og så smuttede Marie ud på badeværelset og låste døren bag sig.

Jeg kunne høre at hun tændte vandet ude under bruseren, så jeg satte lidt musik på anlægget, lænede mig tilbage, nød vinen og tankerne om Marie.

Der sad jeg så i  5 - 10 minutter og blundede lidt, og pludseligt kunne jeg høre døren til badeværelset sige klik.. hun havde låst døren op.

Da jeg kom ud på badeværelset stod Marie under bruseren og var i gang med sæbe sig selv ind med min badeklud, hendes hænder løb op og ned af hendes krop og masserede sæbe ind i huden, hendes fine små brystvorter stikkede ud fra vandet som løb ned af hendes bryster.

"Jeg troede at det var mig der skulle have lov til at gøre det"

Hun smilede til mig mens hun holdt kluden foran hendes skridt:

"Du kan stadigt nå at være med, ellers må jeg jo give dig en tur med kluden, ham der ser i hvert fald ud til at trænge til en omgang"


Jeg tror ikke at jeg har nået at få meget mere end et glimt af Marie før min pik havde bestemt sig få at stå så stor og stiv som den magter.


Jeg stilte mig under bruseren med hende, vi kyssede, kælede og legede med hinanden. Marie vaskede sig færdig, og gik så i gang med at tage sig af mig. Hun sæbede min brystkasse, ryg, baller og lår, skyllede sæben af mig mens hun gang på gang fik strejfet og drillet mit skridt.

"Du mangler noget" fik jeg sagt lidt utålmodigt og liderligt.

Marie smilede til mig:

SEX I DAG?

"Hvis du nu sørger for at han bliver ren, så smutter jeg lige ud og tørre mig og så venter jeg på dig i sengen"


Jeg fik vasket mig færdig, Marie fik tørret sin krop og sit hår og jeg stod under bruseren, mens jeg bare nød synet af min lille blonde gudinde som gjorde sig klar.


Da vi kom ind i soveværelset puffede Marie mig ned i sengen, jeg satte mig op af væggen og hun gik i gang me dat kysse mine lår og inderlår, hendes neglede kradsede mig blidt og hendes læber og tunger bevægede sig op mod min pik.


Jeg blev næsten chokeret over hvor godt hun suttede mig, hun sørgede for at der var rigeligt spyt på mit pikhoved og i hendes mund, hun sugede på de rigtige tidspunkter. Dette var bestemt ikke  den første pik som den ellers uskyldige Marie havde haft i munden. Hendes hænder kørte i takt med hendes læber og der gik ikke længe før jeg måtte overgive mig, jeg kunne se et lille smil hendes læber da hun kunne mærke at min krop begyndte at skælve. Hun  hendes læber bliver ved med at suge på min pik mens hendes hænder pumpede de sidste dråber sæd ud af mig. Hun slugte det hele og smilede frækt til mig mens hun tog en tår vand:


"Det havde du vidst brug for søde"

Jeg kunne ikke finde andre ord end:
"Fuck hvor er du fræk".

Jeg lænede mig forover, kyssede hende på panden og kiggede hende i øjnene:
"Nå, nu er det vidst din tur, læg dig ned"


Marie lagde sig på sengen, jeg gik i gang med at kysse og kæle for hendes krop. Mine læber løb fra hendes mund til hendes hals, mens min hånd begyndte at løbe op og ned af hendes lår og inderlår min hånd kørte længere og længere op, men lige før jeg ramte hendes mis lod jeg den glide ned af det andet ben. Mine læber løb videre ned langs hendes krop, bryster, mave, rundt om navlen og ned mod venusbjerget. Jeg spreder hendes ben og lagde  mig mellem dem, med en hånd tog jeg fat i hendes hofte og balle mens min anden tog fat om hendes lår. Jeg startede med at kysse hendes inderlår, ind mod hendes mis og rundt om venusbjerget.

"mmmm"

Lød det tilfredst fra Marie, mens det gav et lille sæt i hende da jeg begyndt kysse og suge blidt på hendes skamlæber. Jeg fortsætte min leg med hende, mens jeg lod en hånd begynde at kæle for hendes barm. Med min anden hånd fik jeg spredt hende mis så jeg kunne begynde at kysse og slikke på både yder ogindersiden af hende. Marie sukkede veltilfreds.

"jahh.. bliv ved"

Marie var igen blevet drivvåd og jeg kunne mærke at hun var mere end klar til at lade mig gå på hendes klit. Hendes åndedræt blev tungere, tungere og tungere. Hendes hænder fik fat på mit hår og hun pressede mit ansigt mod hende. Jeg gik i gang med at suge og slikke direkte på hendes klit, mens jeg bevægede mit hoved frem og tilbage. Jeg hev og sugede i klitten med mine læber og min tunge slikkede undersiden af den. Pludseligt stoppede hendes støn, hun blev stille, hver en muskel i hendes krop blev spændt og gjort klar til at skælve.

".. fuck, jahh.."

Fik Marie lige sagt med spinkel stemme, inden orgasmen blev sendt ud i hver en afkrog af hendes krop.

Det var den første gang Marie og jeg var sammen, men bestemt ikke den sidste.
 Jeg er klar over at denne fortælling er ret softcore ift. andre historier på denne side. Jeg har dog valgt at skrive den, da jeg synes at den giver et meget fint baggrundsbillede af Maries og mit forhold og hvordan hendes seksuelle udvikling har taget hende fra ganske normal flirtende teenager til den frækkeste tøs jeg nogensinde har haft glæden af at være sammen med. Jeg håber ikke at det var alt for kedeligt for jer :-)


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.