Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun tog om min pik, og trak den helt ud af bukserne. Hun var meget våd og jeg gled langsomt ind i hende. Vi elskede, vi kyssede... hendes negle pressede sig ned i min ryg, der hun kom. Hun skubbede mig af sig, og tog min pik i munden. Hun suttede og suttede, og havde en hånd om roden på min pik, da jeg er lige ved at komme, forsøger jeg skubbe hende væk, men hun siger stønnende at jeg skal sprøjte hende i munden. Der bliver jeg helt krampagtig i hele min krop, tager hun pikken helt ned i sin hals, og jeg sprøjter mit sperm med fuld tryk, derefter ligger hun og slikker mit pik hoved, og kigger frækt op på mig. Vi smiler til hinanden, og vi kysser lidenskabeligt hinanden. Vi svømmer os en lille tur, og går op til mit sommerhus. Vi går ud på badeværelset sammen, mens vi bliver skyllet af bruseren, kysser vi og trækker vores badetøj helt af hinanden. Jeg skubber hende over i hjørne og går i knæ foran hende, slikker og kysser hendes krop hele vejen ned... presser mit ansigt op i mellem hendes ben, slikker hendes kilder. Jeg trækker hende ind soveværelse og får hende til at står på alle fire, midt i sengen. Jeg ligger mig på knæ bag hende, og mine hænder kæler for hendes baller. Jeg køre en finger op i hendes våde fisse, og fingerknepper hende. Først med en, så to, og kan lige presse en tredje op i hende – og hun stønner meget højt.
Om på ryggen med dig sagde jeg halv hårdt til hende, hun ryster lidt over hele kroppen, og gør hvad jeg forlanger af hende. Jeg rejser mig fra sengen, og hendes hånd glider ned i mellem hendes ben... hun spreder dem helt, spreder sine skamlæber fra hinanden, og med dem anden køre hun et finger op i sig. Jeg finder en DILDO frem, og ligger mig ned på tværs af hende, og kan kigge lige op imellem hendes ben. Jeg ligger og gnider min pik af til synet af hun ligger og leger med sig selv. Hun nyder jeg ligger og kigger på hende. Hende øjne er meget intense og liderlige, og da jeg begynder at slikke dildoen, for at gør den lidt våd, inden jeg fører den op i hende... stønner hun helt vildt. Åh, det ser frækt ud, stønner hun. Jeg lod dildoen køre langsomt op af hendes ene inderlår, og ind imellem hendes våde skamlæber, køre den lidt op og ned mellem dem, meget langsomt. Drejer den langsomt rundt mens jeg presser den op hende. Den glider helt op i hende, og jeg begynder at trække den frem og tilbage. Jeg ligger mig helt tæt på hende og slikker hende, mens hun har dildoen op i sig. Hun nyder det virkelig meget kan jeg høre. Jeg sutter lidt på min lange finger inden jeg føre den hen til hendes stramme hul... åh, nej, gud –siger hun, der jeg langsom presser min finger op i røven hende. Med de andre finger om dildoen, og en finger oppe i hendes røv, knepper jeg hende, mens jeg slikker hende vildt. Jeg sætter mig op på knæ og dildoen bytter plads med min langfinger. Dildoen er op i hendes stramme røv, og bliver presset med ind da min pik presset helt i bund i hendes dejlige våde fisse. Har en hånd i hver sin knæhase på hende, og kan kigge ned og se dildoen og min pik, kneppe hende, det ser bare så frækt og liderligt ud. Og det vare ikke længe før jeg trækker mig ud og sprøjter hende op af maven. Jeg ligger mig indover hende, vi kysser hinanden.

Jeg ligger med det ene ben på siden af hendes lår, og mærker hun har en lille dildo i hånden, den køre langsomt op af ryggen på mig, og hun kysser den, vi kigger hinanden frækt i øjne. Jeg ser på dildoen imens, hun sutter den.

SEX I DAG?

Hun kryber sig lidt længer ind under mig, og slikker min ene brystvorte, og har den ene hånd på min ene røvballe, og med den anden hånd føre hun dildoen ind imellem ballerne på mig. Min pik den vokser igen, med den ene hånd mærke hun efter hvor mit røvhul er, og begynder presse dildoen mod det. Jeg løfter mig på alle fire, mens mit hul giver efter for dildoen. Hun tager min pik i den anden hånd, og spiller den af på mig, mens hun føre dildoen ind og ud af mig. Jeg skubber hendes hånd væk, og spiller den selv af... da jeg er lige ved at komme, holder jeg den lige over hendes vorter, og sprøjter mit varme sæd udover hendes bryster. Jeg tager hende om håndledet, og ligger mig ned i mellem hendes ben og slikker hende... hun kommer så hårdt at det sprøjte ud af hende.

Derefter lagde vi os til at sove til om aftenen, hvor vi tog ud og spiste.

Vi aftalte at vi skulle mødes en anden dag i mit sommerhus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.