Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde set en profil på scor. Og tænkte, at nu måtte jeg prøve at besvare en profil.
Det med at møde en stor kvinde, tændte mig en hel del, så jeg måtte til at svare på profilen. ”Frodig kvinde søger mand” Hun søgte en mand med en stor pik, og da jeg er rimeligt udrustet, prøvede jeg at svare. Og hun var interesseret. Fedt tænkte jeg, vi skal ud i det danske sommervejr og sexe.

Vi skrev en del sammen først, og jeg gav hende små frække opgaver, til dagen. Bla: du skal være total glatbarberet, og have kjole og trusser på, men med en DILDO oppe i fissen, når jeg henter dig. Og jeg tager mit kamera med, så vi kan tage billeder af dig. Hun var klar til lidt frække ting. Jeg hentede hende, og hvor var det en dejlig, fræk og stor frodig kvinder der kom ud til min bil, med kjole på og sorte strømper, Gennemsigtig skjorte og sort bh, med et par store bryster i kunne jeg se.

SEX I DAG?

Jeg åbnede døren, og hun satte sig ind. Og stønnede lidt i det hun satte sig ned i sædet, Jeg sad og så på hende, og hun sagde, jeg er klar, og har gjort som du befalede. Jeg var bare total liderlig, og min pik var bare stiv, så jeg tog min hånd over til hendes kjole, og førte hånden ind under kjolen, og mærkede efter dildoen i fissen. Og hun så på mig med frække øjne, jeg er klar sagde hun. Ja det kan jeg mærke, din frække og liderlige kvinde. Jeg startede bilen, og vi kørte ud i det danske sommer vejr. Jeg sad lidt uroligt, og hun gjorde det samme. Jeg sagde til hende at hun godt kunne slikke pik imens, at vi kører. Jeg hjalp med at få pikken ud af bukserne, og hvilken sutte tur jeg fik. De stor læber suttede og slikkede på min pik imens at vi kørte. Jeg sagde til hende, at nu ville jeg se den dildo hun havde oppe i fissen, og hun satte sig tilbage i sædet, og trak op i kjolen, og trak trusserne til side, og viste mig den nybarberede fisse, Og der stak noget ud, hun tog fat om dildoen, og trak en meget stor og tyk dildo ud, Den var bare stor og fræk, og glinsede af hendes safter. Hun tog dildoen op til munden, og begyndte at slikke den ren, for hendes safter. Wauuuuu tænkte jeg, en fræk kvinde jeg har med her. Jeg bad hende tage trusserne af, og give dem til mig, jeg fik dem, og tog dem op til næsen, og tog en snuser. Hun duftede bare dejligt sødt og frækt. Jeg sagde til hende at vi vist hellere måtte finde et sted vi kunne holde, og det gjorde vi. Jeg havde et tæppe i bilen, og en lille madkurv. Vi fandt et dejligt sted, ved en sti hvor folk kommer gående forbi,
Jeg tog en kop kaffe frem til os, og vi sad lidt så på hinanden, og jeg satte mig lidt tættere på hende, og tog min hånd op under kjolen, og mærkede på den mest våde fisse jeg har rørt ved. Jeg sad og nullerede hende under kjolen, stille og roligt, der kunne jo komme nogen og se hvad vi lavede. Lige pludselig tog hun min pik ud af bukserne, og slikkede min pik som en vild, og jeg kunne se at der kommer nogen gående længere nede af stien. Så vi stopper pikken ind igen. Da de er gået forbi, fortsætter hun med at slikke min pik, og jeg ligger bare og nyder det. Men jeg vender hende om på alle fire, og tage kjolen op over den frodige og frække store røv. Og tager min pik, og putter den op i den total våde fisse, jeg står på knæ og knepper hende bagfra lidt, men syntes at vi skal lidt væk fra stien. Jeg tager hende i hånden, og vi går længere ind i skoven. Finder et dejligt lille solfyldt sted. Jeg breder tæppet ud, og vi lægger os ned.

Jeg er straks over hende, og tager to fingre op i fissen, og slikker på klitten samtidig. Hun kommer i en meget våd orgasme, og lige da hun er kommet, vender hun sig om på alle fire, og jeg trækker kjolen op over den dejlige frække store numse. Jeg tager min pik, og knepper hende i fissen. Jeg har fat i hendes brede hofter, og holder godt fat i hendes røv. Jeg er ved at komme, og spørger hvor hun skal ha spermen, hun er hurtig, og vender sig om, og slikker det hele i sig. Jeg bliver lidt slap, og ligger mig tilbage på tæppet. Hun ligger sådan jeg kan se op i fissen igen, og min pik er ved at være klar til en tur mere. Så jeg tager en finger, og piller ved klitten. Hun bliver meget hurtigt klar igen, jeg prøver at tage et par fingre op i hende, og tænker på den store dildo hun havde oppe i sig da vi mødes. Jeg prøver med mine fire fingre oppe i hende, og med tommelen ude i det fri. Jeg kan mærke at hun er klar til hel hånden, og prøver forsigtig at føre hele hånden op i hende, og jeg kan høre på hende at det er noget der virker på hende. Hun har nu hele hånden oppe i fissen, og jeg kører den frem og tilbage og drejer den rundt, jeg bukker mig ned og slikker på klitten samtidig. Og hun kommer i en orgasme der kan høres i skoven. Jeg tager min hånd stille og roligt ud af hendes fisse igen. Hun ser på mig og siger tak, det er den bedste orgasme jeg nogensinde har fået. Jeg ligger mig på ryggen og skal lige slappe lidt af. Men hun er der meget hurtigt, og sutter og slikker min pik, og lige pludseligt sætter hun sig på hug hen over min pik, med ryggen og den store frække røv imod mig. Og jeg tager på den store frodige røv. Og kan ikke klare mere og kommer op i hende i et stort brøl.

Vi ligger lidt og sunder os, da hun siger at det skal vi gøre om en dag, og jeg er med på det. Jeg kører hende hjem igen, Og da hun vinker fra vinduet kan jeg se der er en mere der ser ud af vinduet. Hun ringer til mig på mobillos da jeg er kørt, og siger tak, og næste gang skal vi være tre. Hun har nemlig en veninde. Jeg glæder mig...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.