Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er baseret på en virkelig hændelse, så jeg håber i synes det er fræk læsning. God fornøjelse.

Jeg havde glædet mig så meget til denne aften. Det var vores første rigtige møde, efter vi længe havde chattet og flirtet online. Vi havde begge fornemmet en hel speciel kemi i vores samtaler, og der var en perfekt blanding af humor, fræk flirt og intelektuelle samtaler når vi chattede. Jeg blev varm i kroppen, når jeg så du loggede på, og blev så glad når du sagde 'hej' og vi begyndte at chatte. Vi kunne få hinanden til at grine, og også lire hinanden helt op. Enkelte gange brugte vi webcams, og jeg kunne mærke bulen vokse i underbukserne, blot jeg så dine smilende øjne og frække mund!

SEX I DAG?

Nu stod jeg foran din dør. Vi havde aftalt at mødes til en rigtig snak og se om vi havde samme kemi i virkeligheden, som i vores online flirts.

Mit hjerte bankede da jeg hørte dig komme og tage i døren. Det gav et sug i maven da døren åbnede, men der stod du med det dejligste smil og jeg vidste med det samme, at det ville blive en speciel aften. "Endelig" sagde du smilende, mens vi mødtes i et varmt kram. Jeg var for genert til at give dig et kys med det samme, og ville heller ikke bruse for hurtigt frem. "Du ser ligeså dejlig ud i virkeligheden" sagde jeg og gav dig et ekstra klem inden vores blik igen fangede hinanden.

"Tak" svarede du. "... Men tag nu dit overtøj af og kom ind så vi kan hygge".

Vi fik hurtigt gang i samtalen som altid, og vi fik vendt både verdenssituationen og hinandens skæbner. Jeg sad og studerede dine dejlige former, når jeg ikke lige blev fanget af dine intense øjne, og jeg kunne se du gjorde det samme. En af vores fælles interesser var at spille spil og jeg lagde mærke til 2 raflebægre med terninger på bordet. " hvad er det til? Din frækkert" spurgte jeg. "Jeg tænkte vi kunne spille en gang stripkrig" sagde du med et skælmsk blik og grinede.

Jeg var vild med dig, og vi havde flirtet og set hinandens kroppe online, men jeg ville heller ikke gå for hurtigt frem. Men det forslag lød for interessant til at lade den køre. "Hvad går det ud på?" Spurgte jeg grinende tilbage. "Det er nemt! Vi slår med hver vores terning, og den der slår lavest, skal smide et stykke tøj!".

Med det held jeg havde haft i kærlighed tænkte jeg det ikke kunne gå galt, og sagde "top!", og glædede mig allerede til at se din lækre nøgne krop!

3 stk. Ettere senere manglede jeg både begge sokker og min trøje. "Hvaaaa har du snydt med tegningerne?" Grinte jeg, mens du klukkende sagde "selvfølgelig! Jeg vil gerne se den sixpack i real life!"

Jeg tog en ordentlig tår af den dejlige rødvin og tænkte, jamen så spiller vi den her helt ud. Du slog igen højere end mig. Der er kun et at gøre tænkte jeg. Satte lidt god musik på anlægget og smed bukserne ganske langsomt og forsøgte mig med diverse stripper-moves at gøre det så frækt som muligt! Kunne se, at du nød showet, og da jeg fangede dit blik tog du et stykke chokolade ind mellem læberne og lod tungespidsen lege lidt med det! Jeg gik helt i stå og tabte næsten kæben!

"Det er også synd, du slet ikke kan vinde sagde du". Sæt dig ned, så får du også et show. Jeg gled stadig lidt mundlam ned i stolen og fulgte dig tæt med øjnene mens du rejste dig og med en æggende vuggende gang gik op til anlægget og satte noget fløjsblødt musik på. Jeg stirrede på din numse som du vrikkede fra side til side i takt med musikken og kiggede dig over skulderen. Effekten udeblev ikke. Jeg sad halvsavlende med fast blik og begyndende bule i bukserne, mens du dansede stille og langsomt tog dit tøj af. Blusen røg, og dine velformede bryster blev endnu tydligere. Du havde former til både gaden og gården, og jeg elskede virkelig din krop. Til sidst i bh, trusser, og strømpeholder lod du dig glide ned på alle 4, og begyndte at kravle hen til mig som en kælen kat!

Jeg synkede og dirrede lidt nervøst, mens jeg skubbede mig tilbage i stolen. Du kravlede helt hen til mig og kiggede op på mig med det største smil, mens dine hænder gled op af mine ben og tog fat i kanten af boxershortsene. "Dejligt at se, at du nyder synet!" Sagde du grinende med henvisning til den store bule i boxerne. "Du er så megasmuk og fræk" fremstammede jeg, og løftede måsen, så du kunne rykke boxershortsene helt af! Ud svuppede en kampklar pik, og inden jeg vidste af det, var den forsvundet ind mellem dine læber. Og du kunne sutte pik! Waauw, jeg blev saglig af den behandling som din tunge læber og fingre udførte. Jeg måtte næsten knibe mig i armen. Vi havde chattet så længe, haft en speciel kemi, og endelig skulle vi forkæle hinanden rigtigt. Det var det frækkeste syn at se dig skiftevis slikke stille op ad pikken, og kysse pikhovedet blidt, for det næste øjeblik mærke dine læber om roden på pikken, mens tungen smøg sig omkring pikhovedet og kuglerne blive kærtegnet af erfarne fingre.

Jeg var nødt til at stoppe dig, for ikke at miste kontrollen og komme aaalt for tidligt, så jeg skubbede dig bestemt bagover og sagde "Min tur, nu skal du nyde!".

Jeg kyssede mig langsomt op ad dit ben, og cirklede langsomt opad med tungespidsen. Du havde fortalt om, hvordan du syntes bedst om at blive kærtegnet og kysset længe under forspil (og så gennemkneppet hårdt, når vi begge nærmede os klimax), så jeg tog mig god tid om at kæle og kærtegne dine dejlig ben, balder og kysse mig op på dine guddommelige bryster. Jeg kælede for dem, og vejede dem i hånden, mens jeg drillende stimulerede brystvorten med tungespidsen. Jeg kunne mærke din krop sitre under min berøring, og din lette spinnen som en kat, fortalte mig du kunne lide behandlingen. Jeg lod en hånd kærligt glide ned over dine hofter, og strejfende hen over dit inderlår. Kunne mærke din krop nærmest stille sig i bue, mens mine fingre nåede din klit. Du var allerede våd, og jeg lod mine fingre kæle rundt overalt på din krop, og begyndte at gnubbe din frække mis. Du begyndte at stønne og vride dig under min behandling, og jeg begyndte at kneppe dig let med fingrene.

Pludselig slog du begge arme om min ryg og greb fat med neglene, mens din krop rystede i den første orgasme. "Åååååhhrrrr Ååååhhh jaaaaaa" skreg du, mens du sprøjtede ud over min hånd og knugede dig fast til mig.

Jeg lod dig lige få pusten mens vi lå og kiggede hinanden dybt i øjnene. "Det var virkelig dejligt", stønnede du, og vores læber mødtes i det blødeste varmeste kys, jeg nogensinde havde prøvet. Din lækre lille tunge legede med min, og jeg var lykkelig.

Da vi havde lagt lidt, kiggede du på mig med store øjne og sagde "Vil du ikke nok bolle mig! Det er et stykke tid siden og du har været så sød og hensynsfuld over for mig!" Hvad kunne jeg sige andet end "selvfølgelig din frækkert!" Og så jeg tog dig i hånden og vi gik ind i soveværelset!

Du lagde dig på alle 4, og jeg stod lige 5 sek og nød synet af din velformede lidt store mås, der lige er i min smag. Jeg tog et godt greb i de dejlige balder og begyndte at ælte dem lidt voldsomt. Du fik hurtigt varmen, og nød min berøring, mens jeg også skiftede til at lad den ene hånd strejfe op ad din ryg og rundt om livet på dig, så jeg kunne mærke dine frække bryster hænge og gynge under dig. Vi blev begge hurtigt tændte igen og dine støn gjorde at min pik igen blev stor og hård. Du begyndte at skyde måsen bagud og jeg lod pikken mase lidt mod din ene balde. Du rakte en hånd bagud og forsøgte at føre min pik ind i din mis, men jeg tænkte at jeg ville drille dig lidt, så viftede hånden væk. Du gryntede lidt og kiggede tilbage mod mig. Jeg kælede for din kind og du tog min ene finger i munden og sugede hårdt på den!

Jeg tog et hårdt tag i dine balder igen og trak dem fra hinanden og stødte let frem, men kun så pikhovedet maste lidt rundt på din klit, du vrikkede med måsen for at prøve at svuppe pikken ind, men jeg trak mig væk igen. Jeg kunne mærke på varmen og fugten fra din mis at du var godt liderlig, og tog fat i dig og rullede dig om på ryggen. "Åååhhr, dril mig ikke mere.... Giv mig noget pik!" Tryglede du, og DET skulle du få.

Jeg tog fat i begge dine hænder og holdt dem fast over dit hoved. Lagde mig tæt hen over dig og lod min veltrænede mave glide op ad din våde mis og massere klitten, indtil pikken var på plads ud for din smaskvåde mis. Så lod jeg pikhovedet glide ind mens jeg kiggede frækt og vådt ind i dine øjne. Første gang jeg lod pikken glide i bund var stille og sagte. Men du var så våd, at det var som smurt i olie. Jeg ville virkelig bolle dig så godt og dejligt, som vi havde snakket om alle de gange online. Trak mig langsomt ud og stødte så mig helt i bund. "Åååååårrr jaa" stønnede du, mens vi begyndte at finde en rytme, og vores kroppe begge legede og sitrede. Jeg kneppede dig i lange hårde stød, og skiftede ind imellem til kun at stimulere din klit med pikhovedet. Du lå med lukkede øjne, og stødte imod og lavede de dejligste lyde.

Nu trak jeg dit ene ben op på min arm, og satte min anden fod op på siden af dig. Her kunne jeg virkelig holde imod og hamre pikken i bund. Jeg satte tempoet op, og trykkede pikken i bund igen og igen. Du vred dig vildere og vildere og begyndte at stønne højlydt, mens jeg lod pikken pumpe som et stempel, der blev hamret i bund i et afsindigt tempo. Igen kunne jeg mærke dine negle i mine arme, og det begyndte selv at sortne for øjnene. En svedperle rendte ned af min pande og jeg tog et fast greb om begge dine balder. Jeg så sol stjerne og måner mens jeg nærmest dyrisk gennembollede dig i et vildt ridt, hvor jeg klaskede mod dit lår igen og igen mens pikken dundrede i din silende mis igen og igen. Du skreg din orgasme ud, mens jeg trak pikken ud og skød det ene sprøjt efter det andet ud mellem dine ben og op på dine smukke gyngende bryster!

Jeg lå nærmest ind over dig, og kunne høre dit hjerte hamre afsted om kap med din heftige vejrtrækning, mens jeg selv forsøgte at komme til bevisthed. "Fuuuuuuuck mand!" Var din første kommentar, og jeg brød ud i grin. "Jamen ved du hvor længe jeg har fantaseret om at råbolle din lækre krop!" Var mit grinende svar!. Du kiggede på mig med de dejlige intense øjne "Det var fandme dejligt!". Jeg smilede og hjalp dig op. "Kom, lad os gå i bad sammen!"

------

Håber I nød det. Fortællingen har flere afsnit, men lad høre om der er interesse for fortsættelser!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.