BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har netop aftalt, at jeg skulle komme til dig og du havde ganske rigtigt forberedt dig med et dejligt bad og havde sat dit hår op i en løs fletning, så det ikke er i vejen ved orale lege og iført dig din sorte silkekimono og intet andet.

Du hører dørklokken og åbner for mig og ser, at jeg står i jeans, løsthængende skjorte og jakke. Jeg træder ind i entréen, hvor du efter et hedt vådt kys, sætter dig på hug. Din kimono glider til siderne og afslører dit nøgne skød. Du mærker lysten og varmen breder sig til dit underliv og mærker hvor våd du bliver af begær. Jeg beder dig om, at kærtegne dine bryster og ser dine brystvorter rejse sig. Sådan sidder du med ansigtet lige ud for mit underliv med den ene hånd støttende på bulen i mine bukser, og forsætter med din anden hånd kærtegnende ned til din klitoris, hvor du mærker dine safter begynder at flyde.

Jeg åbner mine bukser og du ser til din store fryd, at jeg ikke har boksershorts på og min pik åbenbares for dine øjne. Du ser at den står stor og stiv og er våd på spidsen. Jeg beder dig om med en hånd, at tage fat om roden på min pik samtidig med, at du med den anden skal lade en finger glide op i dig. Du åbner villigt munden og og lader tungen spille over mit pikhoved samtidig med, at du lystent kigger op på mig....... Du lader dine læber omfavne min pik og jeg mærker varmen fra din mund og den villige kyndige behandling, da du langsomt tager pikken dybere og dybere i din mund. Du hører mig sukke og mærker min hånd om din nakke til styring af dine bevægelse....hvilket i øvrigt slet ikke er nødvendigt, da du grådigt sutter min pik alt i mens, at jeg lystent kigger ned på dine bryster, der gynger i takt med dine bevægelser.

Din mund er formet som et rundt stramt O og du fortsætter med tiltagende hurtighed og mærker hvordan min pik bliver ekstra hård og ved med dig selv, at det ikke varer længe før at jeg kommer og at du skal mærke min varme sæd mod din tunge. Jeg eksploderer og lader min varme sæd sprøjte dybt ned i din hals og beder dig om at sluge det hele, hvilket du gør med største velbehag samtidig med at liderligheden lyser ud af dine øjne. Efter at du har slugt det hele trækker jeg dig op og kysser dig varmt, hvorefter at jeg tager dig i hånden og trækker dig ind i dit køkken. Her løfter jeg dig op på et hjørne af køkkenbordet, så du nu sidder med vidt spredte ben og blottet skamlæber. Jeg bøjer mig ned og lader for første gang min tunge ramme din klitoris, hvilket udløser en stønnen og hektisk vejrtrækning fra din side af. Jeg skiller blidt dine skamlæber og smager dig og dine drivende safter for første gang. Jeg lader en finger glide op og finder dit g-punkt samtidig med, at min tunge leger med din klitoris. Da jeg rammer dit g-punkt stønner du højlydt og skyder underlivet frem i utålmodighed efter mere. Jeg masserer dig blidt til en start, men intensiverer massagen og mærker hvordan du så småt begynder at krampe i underlivet.....her stopper jeg så og rejser mig. Du ser min pik atter står stor og stiv og jeg lader mit pikhoved glide over dine drivende våde skamlæber og rundt om din klitoris. Jeg spørger retorisk om du er klar til at mærke min pik og placerer spidsen mellem dine skamlæber. Du kigger ned og synet der møder dig, får dig til at stønne højt. Jeg lader nu ganske langsomt min pik glide ind og du mærker hvordan du fyldes. Alle dine sanser koncentreres nu pludselig omkring dit underliv, da du mærker at jeg med langsomme bevægelser begynder at føre min pik frem og tilbage. Til en start er det roligt og sensuelt, men når jeg tager fat om dine hofter intensiveres hastigheden. Du er drivende våd og mærker at du bare vil tages hårdt....dybt ....og længe. Du mærker hvordan at mit pikhoved ved hvert stød rammer dit g-punkt på vejen op i dig. Synet, duften og følelsen af hvordan jeg tager dig mere og mere gør, at du for hvert stød mærker at den første orgasme nærmer sig......du eksploderer og kommer så kraftigt at jeg må holde dig fast på køkkenbordet....jeg fortsætter og du bemærker fjernt i orgasmens bølger, at jeg endnu engang kommer og fylder dig med min varme sæd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.