Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun var festens værtinde og havde de helt eigtige former i mine øjne. Hun havde de fantastiske øjne og den røde kjole lignede en million, som hendes skønne krop var blevet hældt ned i. De store herlige pragtbryster og de brede hofter fik de til at snurre i mit underliv af liderlighed.

- Jeg var hyret som pianist til selskabet og lagde allerede tidligt mærke til, at hun havde et godt øje til mig. Da gæsterne hen på natten begyndte at sive, bad hun mig om at blive og spille lidt endnu. Jeg spillede et par melodier mere, mens hun fulgte de sidste gæster ud. Da hun kom ind i stuen igen krøb hun op på flygelet og betragtede mig med fugtige øjne. Jeg havde et perfekt udsyn til hendes guddommelige kavalergang i den nedringede kjole og med klump i halsen kunne jeg ikke skjule min interesse.

SEX I DAG?

- Hun kom med et lille grin og sendte mig et liderligt blik mens hun pludselig blottede det mest fantastiske bryst jeg havde set og spurgte smilende om det mon var noget. Jeg gispede uden at kunne sige noget da hun rejste sig og krængede kjolen af og afslørede, at hun ikke var typen der gik med trusser. Hendes mis var let fugtig og "duggen" glinsede i den lyse behåring.

Det sitrede i min krop og jeg fornemmede tydeligt hvordan blodet fossede ud i min pik og fik den til at vokse. Jeg trådte tæt på hende og lod mine hænder kærtegne op ad hendes krop og fortalte hende hvor smuk hun var mens vores læber mødtes i et prøvende kys.

Hun tog min hånd og førte den bestemt ned mellem hendes ben, hvor jeg lod 2 fingre glide ind i hendes våde mis, mens hun lavede samlejebevægelser med hele sit underliv mod min hånd. Tanken om at jeg skulle lege og elske med denne vidunderlige forførende kvinde var ved at få mine bukser til at sprænges, - min pik protesterede mod at være indespærret i mine bukser.

Tina, som den frække værtinde hed, fandt hurtigt et tæppe vi kunne ligge os på, hvorpå hun hurtigt løste mit problem med bukserne. Hendes ivrige fingre befriede min pik for de trange bukser og lod sine bløde læber omslutte pikhovedet hvilket fik mig til at dirre i hele kroppen. Samtidig med at hun sugede på min pik krammede hun ømt mine spændte nosser. Jeg følte hurtigt at det var ved at få på mig og ville gryntende presse hende væk, men hun daskede mine hænder væk og suttede mig tør!

- Nu var det min tur til at forkæle den lækre skabning. Jeg lagde kærligt Tina på knæ med numsen i vejret mens jeg kælede hende op og ned af ryggen og kyssede mig op ad inderlårene. Jeg slikkede drillende hendes fugtige grotte og lod tungespidsen lege mens Tina spandt som en kælen kat. Jeg krammede og æltede hendes dejligt store mås og kunne knapt vente til jeg kunne trænge ind i hende og lade mine kugler spille bongo på hendes frække balder. "Er du klar igen?" Spurgte hun med et frækt skævt smil og vente sig på ryggen og krydsede sine ben omkring min ryg. Det føltes som at køre pikken ind i et blødt glas honning at lade pikhovedet glide ind i Tina. Hun sukkede sagligt og jeg løftede mig ind over hende og lod pikken glide i bund til roden, samtidig med at vires læber mødtes i et dybt tungekys. Hendes øjne blev let slørede mens jeg legende begyndte at kneppe hende i lange seje stød. "Du må ikke stoppe" stønnede hun mens min pik arbejdede som et stempel i en cylinder. Tina jamrede af velvære mens hendes krop vred sig frem og tilbage når jeg skiftede til at massere hendes klit med pikhovedet. Jeg havde nu fuld kontrol og bollede hende med alle muskler i måsen spændt, og med min sixpack masserende mod hendes klit. Til sidst var det somom hun eksploderede og kastede sig fra side til side mens hun nærmest hulkede sin orgasme ud.

Efter en kort pause hvor vi fik lidt at drikke begyndte vi at pjatte og kærtegne hinanden igen. Efter lidt kysseri stod jeg og holdt om Tina bagfra og nussede hende i nakken. Jeg kunne mærke at jeg havde lyst til mere og da Tina også kiggede frækt over skulderen og skubbede sin lækre mås bagud fik jeg mod på at tage styringen helt. Jeg skubbede hende ned på alle 4, og lod min pik glide ind mellem Tinas frække lår. Jeg trykkede kærligt hendes nakke nedad og tog fat om hendes hofter. At tage den skønne kvinde bagfra måtte jeg simpelthen prøve, og hun hjalp villigt min pik indenfor igen. Jeg skiftede mellem at læne mig ind over Tina og holde fat i de pragtfulde bryster og læne mig tilbage og knuge de brede hofter mens jeg arbejdede med pikken i hendes frække mis. Jeg havde dog ikke så meget energi i mig mere og Tina vendte sig om, og placerede pikken mellem de 2 store kloder som hendes bryster lignede som hun lå der på rykken. Jeg kunne ikke holde længere da hun masserede brysterne mod pikken. Jeg åbnede for sluserne og sprøjtede ud over hendes bryster som blev glaseret af de tykke stråler. Tina masserede det ud over brysterne og grinede herligt til mig, mens jeg sundede mig. Jeg hjalp hende op, og vi kunne tage et fortjent bad, inden jeg måtte køre hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.