Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede for ca. 15 år siden jeg var lige blevet konfirmeret sammen med resten af klassen vi var teenager og alle i klassen var begyndt at blive mere modne.

Min klasse var helt fantastisk vi var 13 drenge og 12 piger, en af pigerne fra klassen hedder Malene hun var simpelthen så dejlig at jeg slet ikke kunne få hende ud af hovedet hun spillede Håndbold på 1. holdet og var temmelig populær på skolen hun var atletisk bygget flot blond hår der som regel var sat i hestehale frække blå øjne og så altid sporty ud.

SEX I DAG?

Jeg havde ikke en chance tænkte jeg, ikke fordi jeg var grim eller noget men jeg tror bare ikke jeg var noget for hende, jeg spillede fodbold på 1.holdet og var faktisk meget populær blandt pigerne men jeg passede ikke skolen ret godt og lavede aldrig mine lektier osv. så pigerne i klassen tænkte nok skidt om mig. Fodbold var ligesom det eneste der betød noget for mig og når ja så lige Malene.

Men tiden gik og nogle skulle på Handelsskolen andre på Gymnasiet nogle på teknisk skole osv.

Jeg valgte ingen af delene istedet flyttet jeg til Århus og begyndt at spille fodbold der samtidig med jeg havde et job.

Jeg var nu i starten af 20erne og havde haft et par kærester men ofte når jeg ornanerede så fandt jeg Malene's billeder på facebook og fantaserede om hvis vi nu bare var blevet kærester.

Jeg vidste Malene var blevet i barndomsbyen og arbejde i en tøjbutik og var aktiv i nattelivet på de forskellige diskoteker osv.

Så engang imellem tog jeg hjem til barndomsbyen for at feste med alle dem man nu kendte og når jeg så Malene blev det da også til kram og en lille snak om hvordan det gik.

Men tiden fløj afsted og jeg holdte fast i mit fodbold og spiller nu i en klub på sjælland og har det som fuldtidjob så den drøm er da gået i opfyldelse, jeg tænker dog stadig tit på Malene og ser meget til hendes facebook profil.

på et tidspunkt laver Malene et opslag hvor hun søger et sted at bo på sjælland i nærheden af københavn pga. nogle studier jeg reager hurtigt og skriver hun kan bo i min lejlighed hvortil hun svarer at det vil hun rigtig gerne, vi får vekslet telefon nummer og jeg ringer for at aftale nærmere med hende hvordan vi kan gøre det og vi bliver eninge om hun får det ene væresle og at vi deles om de eventuelle udgifter osv. YES YES YES tænker jeg nu har jeg muligheden for at være sammen med drømmepigen igennem så mange år, men imens vi snakker fortæller hun at hendes Kæreste Andreas nok også gerne ville besøge hende engang imellem hvis det er okay, Jeg bliver lidt paff men siger ja selvfølgelig må han det.

tænk sig engang hun har en kæreste PIS og fuck tænkte jeg og hvorfor bliver jeg jaloux jeg har hende ikke engang i mit liv men jeg måtte jo gøre mit bedste når hun nu skulle bo under samme tag som mig.

2 måneder er gået og Malene skal flytte ind hos mig i det store værelse, da vi er færdige med at flytte og alt er på plads invitere jeg Malene med ud at spise og på en drink eller hvad vi kan finde på ligesom for at byde hende velkommen.

imens vi er ude at spise og hygge har hun hele tiden telefonen fremme og jeg fornemmer ligesom hun skriver med hendes kæreste Andreas ;( det er noget møg men jeg må bare være tålmodig og flink så hun ikke opdager jeg egentlig kun har hende boende for at komme i seng med hende eller mere.

Dagene går og vi er inde i en god rytme jeg spiller fodbold hver dag og Malene passer hendes skole og tar ofte ud med venner og veninder så vi lever egentlig meget hver for sig.

Men en Søndag aften ligger jeg skadet efter lørdages fodbold kamp inde i stuen jeg kæmper mig dog u i køkkenet for at finde noget at drikke og lave mig en toast Malene kommer tilfædligvis også ud i køkkenet og siger hun har lidt tømmermænd fra festen hun var til lørdag aften, jeg smiler til hende og siger jeg er skadet og lægerne siger jeg nok skal blive hjemme i 14 dage, hun spørger ind til min skade som egentlig er i ryggen men jeg får sagt til hende det er inderlåret og lysken der er meget ømt og at jeg overvejer at tage til noget massage i morgen hvortil Malene svarer at hun da godt vil kigge på det :) :) :) :) jeg spiller lidt kostbar og siger at det jo skal gøres korrekt for at det ikke skal blive værre hvortil Malene bare smiler og siger bare rolig jeg har styr på det. Jeg får kæmpet mig i i stuen og ligger igen på sofaen og ser noget tv Malene kommer ind og spørger om hun skulle se på det inderlår hvortil jeg får svaret ja det må du gerne hvis du er sikker på hvad du gør hun smiler bare og siger nu ikke piv så meget,

Jeg ligger mig tilbage og hiver op i mine shorts så Malene nemt kan massager mine inderlår samt min lyske, hun sidder med håret oppe i en knold og i afslappende tøj men ser alligevel så pisse fræk ud at jeg slet ikke kan fatte det her virkelig sker - efter så mange år ligger jeg her imens Malene hende jeg altid har drømt om massagere mig WHAT THE FUCK det jo for sindsygt! men jeg nyder bare og siger at det er længere oppe. Heldigvis tænker Malene ikke over at jeg er slesk og har en klam bagtanke så hun massagere bare længere oppe or når hun tar massagere rundt der rammer hendes ene hånd lidt af mine boller og det føles fantastisk, i fjernsynet kører noget om folk med dårlig økonomi som optager Malene så meget at hun ikke får set efter hvor hendes hænder er og pludselig får hun taget blidt fat i skridtet på mig hvortil vi begge siger i munden på hinanden

Malene: Ej undskyld jeg var helt optaget af fjernsynet

Mig: hvad sker der man - du skal sku da holde fokus her

Malene: ja undskyld er du okay?

Selvfølgelig er jeg okay og jeg er helt vild bare af at se på hende og at hun så faktisk har haft min pik i hånden eller hvad man kan kalde det.

Der sker i hvertfald noget i mine bokseshorts og det er somom Malene bevidst forsøger at gøre mig liderlig med hendes blide hænder der massager på mit inderlår op mod lysken, pludselig ligger jeg bare tilbage med lukkede øjne og ved udemærket godt at min pik står lige ud i luften så der er en god bule i mine shorts hvortil Malene siger.

Få sex i dag

Hva fanden sker der?

Mig: jeg ved det ikke, tror du fik massageret lidt for tæt på skridtet

Malene: ej nu stopper du, jeg har slet ikke rørt din pik jo.

Mig: jeg ved ikke hvorfor den så står lige ud i luften.

mens vi snakker lidt frem og tilbage om hvad der sker her ligger jeg og tænker hvorfor mon hun stadig bare sidder her i sofaen med begge hænder omkring mit knæ smilende og en smiule chokeret over min stive pik. Men hovedsagen er at det gør hun og jeg ligger og fantasere lidt om at hun skal sutte min pik, så jeg får sagt til hende at jeg stadig har ondt imens jeg smiler og hun svarer ja det har du sikkert men jeg er færdig her tror jeg - jeg siger til hende at jeg gerne vil massager hende til nu hvor hun har været så sød hvortil hun bare smiler og siger HELT sikkert det er lige hvad jeg kan bruge - Jeg tænker igen er hun bare SNOT dum eller fatter hun ikke jeg kun har til hensigt at kneppe hende!! Men jeg udnytter chancen og siger læg dig her så skal jeg give dig min specielle rygmassage. Malene hiver hendes tshirt a så hun kun har BH og et par joggingbukser på - hun ligger med hendes frække brune krop og er klar til mine hænder - jeg knapper hendes BH op somom det er det mest normale overhovedet og siger til hende håber det er okay men det er nemmeste sådan hun svare blot det er helt okay.

Jeg får lidt massage olie ud på hendes frække ryg og går igang med at massagere hende så blidt og frækt jeg overhovedet kan - Malene ligger bare og trækker vejret tungt imens hun nyder det og jeg får kæmpe stå dreng af at sidder oven på hende og røre ved hendes dejlig krop og med tanken om mit skridt er så tæt på hendes dejlige røv JEG ER MØG LIDERLIG og vil gøre alt nu for at få hende i samme stemning - jeg massagere hende omkring nakken og det er somom hun stønner blidt jeg forklare hendes derefter at jeg er nødt til at hive ned i hendes bukser for at massager under hendes lænd altså ved hendes baller hun mumler bare noget jeg forstår som en OK! så jeg får hevet ned i bukserne og får godt med olie på hendes lænd/baller og går ellers i gang - min PIK er monsterhård bare ved at se hendes røv og samtidig enda røre ved den og så med den her olie - Malene nyder det tydeligvis hun gisper lidt efter vejret når jeg trykker hårdt og jeg kan fornemme på hende at hun kan lide det når jeg mine fingre smutter og ja ups kommer ind imellem hendes baller og spreder dem lidt imens jeg forsøger at se så meget af hendes røvhul og fisse som muligt - hun må da vide jeg har den her bagtanke tænker jeg og hvad med hendes kæreste Andreas altså hun må sku da sige fra nu - men jeg fortsætter jeg er trodsalt liderlig og har drømmepigen halv nøgen foran mig og hun nyder mine hænder lige nu så jeg fokusere kun på hendes røv nu og jeg gør alt for at få noget olie til at løbe ned mellem hendes baller og rammer røvhullet eller måske enda hendes fisse - så jeg hælder mere olie ud og ganske heldigt for sleske mig kommer der selvfølgelig for meget og jeg forsøger at rede det med mine hænder og min langefinger må kører ned mellem hendes dejlige faste baller hen over hendes stramme stramme røvhul helt ned til hendes nu olie indsmurte fisse for at få det væreste olie væk - hun reager med et spjæt og jeg er i chok og tænker år nej fuck nu flipper hun ud, men der kommer ingen lyd fra hende hun ligger sig igen og spreder benen lidt mere så jeg faktisk kan se hendes dejlige glat barberet fisse og stramme stramme røvhul på engang hvis jeg bare spreder hendes faste baller lidt - det gør mig endnu mere liderlig og jeg griber lidt fat om min pik og massager den kort imens min den anden hånd massagere hendes baller - hun ligger der med hendes frække hår sat perfekt op i en knold hun er lækkerbrun og har den her fantastiske krop og jeg har hendes baller i mine hænder det her er som en drøm der går i opfyldelse - efter en 5 minutter hvor eg tænker de frækkeste tanker om hende samtidig med jeg massager hendes baller spørger hun lidt betuttet efter min massage om jeg gider hente noget at drikke til hende hvortil jeg svarer ja selvfølgelig jeg går ud i køkkenet og henter noget vand og tænker ikke lige over at min pik er mega stiv og står lige ud i luften og laver en mega bule i mine shorts før jeg kommer ind i stuen og ser Malene nu ligge på ryggen med bare bryster mens hun har en hånd nede ved fissen for at få det olie væk der måtte være men hun tænker åbenbart heller ikke over jeg bare kan se hendes hærlige faste bryster hun ser på mig og siger jeg må virkelig have trykket et forkert sted siden din tingest ikke vil falde til ro - her tar jeg chancen og siger JA Malene og nu må du altså gøre det godt igen - Jeg ser nærmest kun på hendes dejlige patter og det går nu op for hende hun faktisk ligger kun iført hotpants jeg går over til hende og mens jeg siger du kan godt lige komme i gang nu -

Malene: Det er så dumt det her

Mig: jeg er bare liderlig og du er dejlig

Malene: Jamen jeg har jo en kæreste altså

Mig: Jeg har været vild med dig siden 4 klasse jeg vil gører alt for at få dig

Malene: Jeg har også altid godt kunne lide dig men synes det var pinligt at sige noget dengang

Jeg når kun at tænke FUUUCK man det skulle hun da havde sagt eller noget men så i stedet kysser jeg hende på maven og hun gør intet for at stoppe mig - jeg kysser op mod hendes bryster og hun er ikke i tvivl men hun stopper mig stadig ikke i stedet fører hun den ene hånd i mit hår mens den anden massagere hendes ene bryst - jeg har nu hendes dejlige nippel i munden og jeg gør mig ekstremt umage for at gøre hende godt hun stønner blidt nu og jeg fornemmer hun bliver liderlig så mens jeg har hendes nippel i munden bruger jeg den ene hånd til at holde fat i hendes dejlige blonde hår mens den anden har fundet vej ned i hendes lysserøde hotpants og går i gang med at mærke og føle hendes varme frække fisse - Hun er tændt og jeg kan se på hende hun er ved at være super liderlig og det passer mig perfekt så jeg bevæger min mund op mod hendes og gir mig til at kysse med hendes imens min langefinger snorre rundt oppe i hendes overraskende stramme fisse hun hvisker til mig nu lidt forsigtig - Hun er altså virkelig virkelig stram og jeg mærker nu hendes ene hånd på min store bule i mine shorts hun hvisker ta dem af og lig dig ned -

Jeg gør som hun siger og ligger nu på ryggen med stiv pik imens Malene ligger ved siden af - hun tar fat rundt om min pik med hendes dejlige varme hånd og gir sig til at spille den af på mig MEGET blidt og i meget roligt tempo og det gør mig selvfølgelig super liderlig hun ligger og kysser mig på halsen og bider lidt i mit øre imens - jeg siger til hende i ren liderlighed Malene du er nødt til at putte min pik i munden hun svarer lidt chokeret det har jeg ikke prøvet før - jeg siger til hende bare gør det i dit tempo slik lidt på den og ta den med ro hun siger okay og bevæger hendes frække ansigt ned mod min stive pik -

jeg fornemmer nu hendes dejlige tunge slikke på mit pikhovede og det er virkelig dejligt - mens jeg ligger der tænker jeg at hun måske er jomfru siden hun er så stram og ikke har givet blowjob før men jeg når kun lige at tænke blowjob før Malene får taget mod til sig og tager mit pikhovede helt ind i hendes varme mund - jeg ser ned på hendes dejlige blonde hår og kan fornemme hun synes det er rart at give mig nydelse så hun sutter det bedste hun kan og min pik kan på ingen måde blive mere hård - jeg er nu nødt til at stoppe hende før hun får alt mit sæd skudt i munden og hun har måske kun haft den i munden i 1 minut.

Jeg siger til hende kom herop og sæt dig på mig men hun vil ikke hører og sutter bare videre og der går heller ikke mere end 5 sekunder så siger jeg - altså jeg sprøjter lige om lidt - hun reager slet ikke og sutter nærmest bare hurtigere og mere intenst og med et kommer jeg så hårdt at jeg nærmest får krampe i mine fødder jeg har lige spermet den dejligeste pige jeg altid har kunne lide i munden og hun har aldrig haft en pik i munden før - det er fantastisk - Malene har stadig min pik i munden og sperken løber ud af munden på hende ud over min stive pik - hendes varme oversprøjtet mund slipper nu min pik og hun spytter spermen ud i hendes glas med vand hun smiler til mig og spørger var jeg god nok til det.

Jeg svare ja og spørger om hun skal med i bad hvortil hun svare ja!

Historien fortsætter - der sker nemmelig meget mere :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.