Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Akt 1 - Væsken

Jeg kigger ud mod vejen. Jeg er så våd. Sidste gang jeg var så våd, kneppede jeg en lettere overvægtig mand med en hudfarve, der mindede mig om en Gestapo-uniform, på et kundetoilet i Imerco. Min vådhed kan skyldes undertrykkelsen af min larmende seksualitet, en freudiansk undertrykkelse af mit underjeg, der driver mig ud mod afgrunden, og får mit kønsorgan til at dryppe med safter. Jeg er et sygt menneske, med lyster som jeg må stille gennem lejlighedsvis lemfældig kødelig omgang med tvivlsomme fyrer.

SEX I DAG?

Jeg ser mig selv som et birketræ. En flot fyr er et fyrretræ, men jeg er et birketræ. Rent fysisk er ligheden også bemærkelsesværdig. Min hud er glat og blank og bleg, som barken på birken, med enkelte – i følge mig- huller i min perfekthed, der er de skønhedspletter asymmetrisk fordelt på mit ansigt.

Andre kalder dem pæne og personlighedsforstærkende, men jeg ser dem som fejl og mangler.

Men også birketræets svajende og tynde æstetik ser jeg i spejlet, når min høje slanke skikkelse reflekterer sig selv. Jeg har former og sexappeal som en unge Birgitte Bardot.

Dette er en hjælp når liderligheden tager over, og det eneste jeg vil have, er en stor, fed, skvulpende pik at vugge på.

Akt 2 – Manden

Netop nu er min liderlighed på det højeste. Jeg bliver nødt til at kneppe. Jeg må ud herfra; jeg må ud og opsøge en pik eller fisse at tilfredsstille. Jeg tager en jakke på og begiver mig ud på en seksuel mission mod Imerco.

Regnen er det eneste vådere end min fisse, da jeg begiver mig ud på min "cum-on-a-bat mission."

Jeg trækker jakken tættere rundt om mig uden at lyne den, men sætter samtidig tempoet op.

Jeg kan høre min våde skamlæber klaske mod hinanden mens jeg går med en lyd til følge, som jeg er sikker på kun våde fisser kan fremkalde. Jeg når Imerco og løber de sidste 100 meter, med det intenst misfornøjede ansigtsudtryk, der særligt tilhører unge kvinder, der løber i regnen.

Da jeg når ind i Imerco ser jeg med det samme mit "offer." Mest fordi han er den eneste i butikken ud over ekspedienten, som jeg på trods af hendes store barm ikke mistænker for at have tid til en omgang klitorismassage på kundetoilettet.

Mit tiltænkte knald er derimod en gammel mand. Gætter på sidst i tresserne. Men jeg har lyst og jeg så også straks hans tydelige erektion i sine lederhosen.

Jeg tager ti hurtige skridt over mod manden. Stiller mig foran ham idet han vender sig om og han har nu ikke andre muligheder end at kommunikere med dette kvindelige pragteksemplar foran ham, hvilket jo er mig og mine flotte bryster.

"Hva' så," siger jeg.

"Hva så Julius," siger han.

"Hvor gammel er du?"

"Jeg hedder Carsten, Carsten Storpik, hvad med dig?"

Nu er der ingen vej tilbage. Jeg tager hans hånd og går direkte mod kundetoilettet uden at opfatte omverdenen. Carsten protesterer ikke, men benytter derimod øjeblikket til at mærke min balder med hans store hænder.

"Sig ikke noget under dette samleje," siger jeg idet jeg låser døren og tænder lyset.

Carsten hiver min jakke af, hvorefter han kysser mig groft, og slikker mig op af halsen. Jeg stønner og river min trusser af under min nederdel. Carsten bider min trøje i stykker, og så mesterværket; han hiver sin store pik frem og bryder min befaling, ved at bede mig om at sidde på hug.

Jeg gør dog som han befaler og han går om bag mig og lirker min BH op med sit lem. Imponerende!

Jeg vil ikke beskrive toiletter, for hvad end jeres fantasi kan sanse, skal ikke misbruges på at forestille sig et sølle toilet, men derimod at lugte, smage, føle, se og høre den eksplosion af erotik der nu optræder i historien.

Akt 3 – Samlejet

Samlejet føles som Vivaldis "Årstiderne". Carsten dirigerer strygerne med hans bratte svingninger med hans ernorme pik ud og ind ad min fisse der driver med safter. Jeg spiller første violin med min højfrekvente vokal, der stønner og piber, når han igen og igen støder ind i mig. Sikke en mand. Sjask, sjask, swoosh, sjask.

Carsten er dog ikke en doven elsker. Hans hænder bruger han skiftevis på at nive mine brystvorter og give mig høje smæk. Tiden står stille og det hele føles så stationært, nydelsen er konstant, men det er svært at beskrive. VI skifter position. Han vender mig om. "Reverse cowgirl."

Pludseligt vender han mig og stikker hans langefinger så dybt ind munden på mig, jeg næsten kaster op.

Det hele er så frækt og nydelsen stiger gradvist. Kort tid efter kan jeg ikke tage mere og netop som Carsten er begyndt at tage mig i doggystyle, sprøjter jeg udover hans mave. Carsten tager knap nok notits af dette, men jeg jamrer som en gal og klamrer mig fast til den kokainhvide håndvask.
"Lad mig komme dig i ansigtet," siger Carsten.

Det får mig næsten til at grine. Det hele er så beskidt og tragisk og frækt på samme tid. Carsten vender mig om og trækker sig ud. Jeg når ikke at fjerne mig før mit ansigt bliver fuldstændigt fyldt med sæd. Han bliver ved og ved med at komme. Der er sæd overalt. Carsten Storpik eller Jesus Kristus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.