Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er gået i seng og ligger og læser i hver vores bog. Jeg skubber let til hendes bog og spørger om ikke hun er træt af at læse i den. Det er Fifty shades of gray, en bog jeg ikke selv gider læse. Hun beskriver selv bogen (eller rettere bøgerne) som relativt uskyldige, men alligevel så pirrer den hendes nysgerrighed, fantasi og lyst. Den slags virkemidler er naturligvis meget velkommen, set fra min side, så ingen fordømmelse herfra.

Jeg trækker mig ind over hende, mellem hende og bogen. Med frisk duft af tandpasta kysser jeg hende blidt og hun svarer hurtigt med en søgende og pirrende tunge i min mund. Det var vist et hedt sted i bogen jeg fik afbrudt hende i.

Mens mine store hænder går på opdagelse og stryger og krammer hendes nakke, armene og siderne af hendes krop, så glider bogen ud af hendes hænder så de er fri til at kramme og rive min krop. Jeg hjælper hende af med nattrøjen og trusserne, inden hun når at komme for tæt på mine erogene zoner. Hun kan godt mærke at det er hende der er i centrum nu. Det lader ikke til at genere hende det mindste.

Jeg kysser og kærtegner hende med min tunge, ned over halsen og henover brysterne. Mine hænder er store og udnyttes til at favne, stryge og kramme hende om nakken og nedover skuldrene, armene, brysterne, maven og hofterne. Med læberne trukket ind over tænderne, napper jeg hende i brystvorterne, samtidig med at tungen spiller sit bidragende spil. Jeg kærtegner den silkebløde hud på hendes mave med hænder og tunge, kærtegnende men alligevel hårdt nok til at det ikke kilder - alt for meget. Hun nyder det, kan jeg mærke, men hun er også tændt og klar til at komme videre.

Jeg når knap nok ned omkring hendes ben, før hun spreder dem for at give mig plads. Jeg tirrer hende fortsat, med slik, kys og berøringer på inderlårene og kønsbehåringen. Jeg strejfer naturligvis hendes kønslæber i ny og næ, noget der får hende til at skyde hofterne lidt i vejret. Pludselig presser jeg en stor varm og fugtig flad tunge ind mellem kønslæberne ved skedeindgangen. Jeg trækker min flade tunge op og skiller dermed kønslæberne i et stort roligt intenst slik, glidende hen over hendes klitoris. "Åh, åhhh..." jamrer hun stille. Nu har jeg hende præcist hvor jeg vil have hende - og jeg elsker min kontrol over hende.

Jeg slikker hende som hun bedst kan lide det, roligt med flad tunge mellem kønslæberne op over klitoris, mens jeg holder fast om hendes lår så hun ikke kan slippe væk. Hun hader at miste kontrollen, men her gør det vist ikke helt så meget. Hun kommer hurtigt tæt på et klimaks, men jeg holder hende blidt tilbage ved at suge/sutte på hende indre kønslæber i stedet for. Det er noget jeg ikke har gjort i årevis, men hun lader til at nyde det. Ydermere så varsler det også noget nyt, det her skal nemlig ikke være som det plejer. Jeg tager fat i en stor pude for at skubbe den ind under hende og hun løfter meget villigt bagdelen, hun har bestemt ikke noget imod at gøre det lettere for mig at komme til.

Jeg slikker hende nu igen, både ned til skedeåbningen og op omkring klitoris. Kønslæberne bliver heller ikke forsømt. Nu skubber jeg hendes lår op mod maven, hvilket hun godt ved hvad betyder, så hun trækker hurtigt benene hele vejen op, så jeg kan komme til at slikke hendes dejlige numsehul. "Mmmm... åhhh..." knorrer hun blidt - det er uden tvivl dejligt. Men det kender hun og det er ikke det jeg har gemt til hende i dag, der er noget som jeg trods vores mange år sammen aldrig har fået givet hende. Primært fordi jeg ikke har vidst nok om hvad jeg skal gøre - men det gør jeg nu.

Jeg lader hendes ben falde ned igen og mens jeg fortsætter med at slikke hende blidt på kønslæber og omkring klitoris, så fugter jeg en finger og lader den glide op i hendes skede, med håndfladen opad. Neglene er klippet helt ned, så jeg kan trykke hårdt mod hendes prostata (G-punkt) uden at hun mærker andet end den blide del af min fingerspids. "Kom så" siger min fingers bevægelse på det rette område i skeden som jeg nu genkender fra andres beskrivelser, hårdt og vedvarende. Hun er helt stille nu, men hun spænder intenst i hele kroppen. Dette er nyt og det er bestemt ikke skidt. Efter lidt tid lister jeg endnu en finger op i skeden og fordobler nu presset fra mine fingres "kom så, kom så" bevægelser. Jeg kærtegner fortsat kønslæber, og området omkring klitoris med min mine læber og min tunge, men holder fokus på mine fingre der hele tiden i et jævnt tempo og med et hårdt pres, trækkes tilbage over hendes indre skedevæg - igen og igen og igen. Hun spænder nu så meget i alle musker, inklusiv i skeden, at min fingrer bliver mast. Jeg må bruge mange kræfter på at vedholde presset og bevægelsen "kom så" i fingrende. "Åhhhhh, åååååååhhhhhh, jaaaaaaa!" stønner hun og det er meget intenst da hun endelig eksploderer. Hun siger meget få lyde når vi er sammen - også under hendes orgasmer, men denne gang kan hun ikke holde lydene tilbage.

"Du har læst Fifty shades of gray", jamrer hun lettere stakåndet men samtidigt med et grådigt glimt i øjet. "Nix" svarer jeg, "jeg har hørt nok om den fra dig til at vide at den ville kede mig, men jeg har mine egne kilder" siger jeg med en smil. Her tænker jeg blandt andet på de mange sexnoveller på intranettet, men det får hun aldrig at vide, for det er min hemmelighed. Så tak til jer alle sammen for inspiration til at ændre sig og lære lidt nyt (jeg tror også jeg skal sige tak fra hustren)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.