Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var omkring de 17 år jeg og min kammerat på 20 år havde aftalt at tage på camping tur til Bjerede, der lød nogle protester fra min daværende kæreste på 16 år.

Tiden nærmede sig hvor vi skulle på den tur med telt og luftmadrasser, min kæreste havde overtalt mig så hun skulle også med der op, kammeraten havde luftmadrasser og sovepose med, vi havde dobbelt luft madrasser med og en dynetæppe som vi lå på og selvfølelig en ekstra bred dyne.   Vi ankom teltet blev stillet op ting sat ind og luftmadrasserne pumpet op og sengen redt, så gik vi en runde for at se hele pladsen og møde andre unge. Cafeteriaet blev også besøgt noget at spise og ikke mindst øl blev det også til, en tur ind til købmanden flere øl med ned jo jeg huskede også en pakke gummi, selv om vi ikke var alene ja så skulle jeg jo have fisse og hun pik, når vi var alene. Aftenen gik med at feste i teltet kæresten og jeg sad på vores madras og kammeraten på sin, med et kom to piger nede fra pladsen og sagde hej og spurgte om de måtte feste med, der blev sagt at de så måtte komme ind. De kom ind og spurgte hvor de skulle side jeg skubbede dem ned ovre på modsatte madras ved kammeraten, nu lød der et skrig da den ene pige satte sig i skødet på kammeraten op for han og ud løb han af teltet. Der gik flere timer inden han kom tilbage, han sagde han var nede ved nogle han mødte der ude. Nå men han kom tilbage da vi igen var alene i teltet, det var nu blevet senge tid og det var meningen at hun skulle sove yderst  men det regnede så jeg mente at hun hellere måtte sove i midten for ikke at røre teltdugen for så ville vandet komme igennem. Vi lå under dynen kammeraten lå i sove pose og han sov kunne vi hører, med et skubber hun til mig og hvisker mig i øret, han ligger og tager mig på patterne, jeg hvisker til hende rul under mig så bytter vi plads, det viste sig at han ræve sov nå vi byttede plads. Igen kom kammeratens hånd listende ind under dynen op på min mave listede sig længere og længere op for at lede efter et bryst hånden nærmest løb rundt, jeg rømmede mig tog lommelygten men den glødede kun så jeg kunne ikke se han, men han trak hånden til sig og den ned i hans sove pose vi hørte en høj lyd af lynlåsen og ikke mindst en falsk snorken højt. Det resulterede i at vi fik er advarsel af lejerchefen fordi at vi begyndte at grine højt og ikke kunne holde op igen.  Næste advarsel fik vi mindre end en time efter denne gang pga. at hun skreg sin orgasme da jeg gav hende pik masser af pik medens kammeraten sov tungt. Næste dag spurgte jeg kammeraten hvad han havde gang i, han sagde at han sov og ikke vidste hvad jeg hentyde til, jeg sagde at han jo var heldig for havde hånden kørt nedad havde han opdaget at jeg lå nøgen under dynen.

Kammeraten fandt dog senere en kæreste selv men da var han også næsten 40 år, han var sku bange for kvinder og klarede det hele selv. Ja sådan var det i den unge alder.   

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.