Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne gang mødte jeg hos ham kl 17 som vi havde aftalt, ankom iført jakke hat og handsker (han er glad for handsker især gummihandsker ). Blev budt inden for hvor jakke hat og handsker blev hængt på knagen. I stuen stod kaffen på bordet også en småkage vi hyggede vi hyggede os i den røde læder sofa, kælede og kyssede og pillede ved hinanden sådan gik det en times tid.

Jeg rejste mig op kl ca 18 og sagde hvorfor har vi stadigt tøj på det skal da af nu han lukkede for persienerne og vi klædte os af og gik op oven på i rummet hvor massagebriksen står, der var sket en forbedring siden sidst et spejl var nu hængt op i loftet så man kan følge med i hvad der sker nå man ligger på ryggen med bene oppe i bøjlerne. Jeg sagde til ham at han måtte op på bordet først, hvilket han kom jeg satte mig på en kasse i fodenden lagde en bakke over tverstiveren på bordet og en kasse til at støtte så fandt jeg to små bøtter jeg havde med hjemmefra i den ene var der J-tube blandet med Palmin og i den anden var der en meget sej blandet J-lube div dildoer blev også fundet frem af min pose. På bakken havde han lagt et par sorte latexhandsker som jeg iførte mig en klat blandet lube/palmin blev taget på fingrene og smurt op mellem hans baller nok en klat blev hentet og denne klat blev smurt op i røven på ham med en finger, i spejlet i loftet kunne han følge med i hvad jeg gjorde i benenden det at man både kan se og føle det hele gør det intenst frækt herefter udblokkede jeg ham stille og roligt med fingrene og den seje j-lube som nermest trak tråde mellem handskerne nå man skilte dem da flere gange blev der hentet j-lube op i røven på ham da det er jo smærelsen der gør det også legetøjet fik han i røven jeg kunne se på ham at han kunne lide det meget af min behandling af røvhul og pik på ham med mine fedtede handsker.

Nu var vi efterhånden nået så langt hænde på aftenen at det måtte være kaffe tid igen da halsen var tør. Vi gik ned i stuen og satte os i den røde læder sofa på et tæppe for at skåne den kaffe blev skænket og drukket og så var vi igen på vej op af trappen til lege rummet. Da vi kom der ind var det min tur til at ligge på massagebriksen med bene oppe i bøjlerne ja det var sku mega frækt at ligge der og se hvad der foregik i benene, han tog de sorte handsker på og tog en blandet klat som han smurte mellem mine baller endnu en blandet klat blev presset op i mit røvhul også den seje j-lube og så blev en finger stukket op efter et stykke tid nok en finger og ja sådan gik legen efter ca 1time 30 min ja så var hullet blevet åbnet så meget at kun tommelfingren var ude det gik nok lidt for stærkt vil jeg tro, det skyldtes no at jeg havde smurgt noget bedøvende salve på udvendig ringmuskel hjemme fra ( GØR DET ALDRIG MERE) legetøj og fingre havde gjort mig så liderlig at jeg måtte spille pik medens han gav mig prosteta massage og den gik på mig sperm på maven uha UHA spejlet i loftet er sku en mega fræk ide jeg fik sidst jeg lå på massagebriksen, en ting er sikkert det vil altid blive mere og mede frækt jo mere vi finder ud af hinandens kroppe

Nu var det tid til at skruppe af kl var lidt over 22 dildoerne op på en pose ned af trappen ud på vc og vaskes og tøres og ned i her en gammel strømpe til opbevaring tøj på og den sidste kaffe og så var det jakke hat og handskers tur jeg blev fuldt ud til bilen og farvel min ven og hjemad gik det i snevejr, ankommet hjemme var der stadig en hvis kløe så en DILDO måtte op i røven og en oppustelig måtte også en tur der oppe den blev pumbet lidt op da den gled ud ja der måtte den op igen i samme tykkelse den fyldte sku godt i hullet, så blev det vasketid af legetøj tøring og tilbage i strømperne og lagt væk, den nat faldt jeg hurtigt i søvn og sov 7,5 timer. skriver næste gang også.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.