BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lad mig starte med at fortælle at dette skete i 2007. Vi et modent par fra syd Sjælland (manden bisexuel) har haft mange gode stunder med vores bisexuelle slave fyr fra det sydlige Falster.

Han bode på et nedlagt landbrug med et kæmpe stort stuehus.Han elskede at være slave og det på den lidt hårdre måde, han byggede kors og gabestok hvor jeg manden bandt slaven på forskellige måder jeg enden kunne pine eller bruge ham på en fræk måde. Slaven har mange gange været bundet i gabestokken i døren mellem sove værelset og badeværelset med røven ud på badeværelset og blind fold for øjnene, hvorefter jeg hans HERRE så har givet slaven en slange op i røven og likket op for vandet og fyldt ham så meget som han kunne klare, bagefter måtte han holde sig nogle minutter medens han suttede på sin HERRES pik. Når han ikke kunne klare mere løsnede jeg ham og førte slaven over til vc hvor han måtte tømme sin tarm, slaven fik flere gange efter hinanden tarmudskyldninger, første udskyldning var med 1 liter 40 grader varmt vand, anden gang 2 liter, tredie gang tre liter, derefter 3,5 liter, slaven har jamret sig mange gange men alligeveltakket sin HERRE for behandlingen efter hver gang. (Der skal siges at jeg hans HERRE altid møder hos slaven totalt udtømt efter mellem 4 og 8 tarmudskyldninger), jeg har prøvet mange ting med min slave og aldrig fortrudt noget med ham, jeg har pint og plaget ham brugt ham til at udleve mine behov for mandesex han har suttet pik, han har lagt røv til min pik, han har lagt tunge til min røv. Efter et års tid lokkede jeg min kæreste med ned til ham, hun var med til at lege med hans krop, hun pinte ham, han slikkede hendes huller, hun så på at han fik min stive pik i røven og jeg pullede ham. Hun fik pik af os begge to og det med det hele vi sprøjtede op i fissen på hende, efter nogle omgange måtte han så slikke alt spermen i sig hvilket han nød. En gang fik han komandoen slik HERREN i røven og giv så HERREN slave pik i røven, hun så hvor meget jeg HERREN nød det jeg lå på knæ medens han gjorde det, hun stod ved siden af og legede med fissen kørte finger rundt på og i fissen, hun nikkede til slaven han rejste sig op og styrede slave pikken mod sin HERRES røvhul og pressede på med et gav det efter og han gled op, jeg HERREN gav et lille hyl fra mig, slaven stoppede og spurgte om han skulle fjerne sig jeg råbte at slaven skulle gøre hvad han havde fået besked på af FRUEN. Da han stødte sig helt i bund med pikken gik FRUENS fisse så jeg HERREN blev oversprøjtet med fissesaft, hvor efter hun gled ned på sengen og kyssede mig  på munden bagefter viskede hun mig i øret jeg vil se du får meget pik af slaven. FRUEN gav jevnligt slaven besked på at røvpulle sin HERRE og bagefter slikke ham.

I 2011 kom han og sagde at han ikke kunne mere da han havde fundet en dame, men han ville lokke hende til at værer med en gang. Han prøvede godt nok, men han var ikke ærlig over for hende, han turde ikke sige at han var BISEXUEL og at vi 3 havde leget og elsket sammen længe så vi sagde farvel og tak og hæld og lykke til ham, han har skrevet flere gange at han savner alt det vi havde sammen. Efter dette når trangen er for stor for mig ja så tager hun selen med DILDO indvendig på og sætter en gummipik udenpå og så giver hun mig hvad jeg trænger til så jeg igen får fred i kroppen. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.