Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var fløjet til Kreta, og stod nu i lufthavnen, der kom så en bus og hentede os. Det var sent om aftenen og vi skulle køres til vores hotel, bussen stoppede mange gange for at sætte passagerer af ved de andre hoteller, mit hotel var det sidste på turen. Jeg lagde mærke til 2 piger som skulle af på det samme hotel som mig, de var begge to smukke som bare fanden. Jeg sagde godnat til dem og sov. 

I løbet af ugen var vi meget sammen, På stranden, i vandet og i byen. Vi skulle så på et diskotek, så vi varmende op hjemme på deres hotelværelse, med øl og spiritus. Jeg fik at vide at jeg ikke kunne komme ind på diskoteket, fordi jeg havde shorts på!!!, hvad har man ellers på når der er 34 grader, nå!!! jeg smutte hjem og skiftede til et par bukser. Og så kom vi ind, jeg dansede rigtig tæt med Marie, og jeg kunne bare mærke at der var noget i luften, men det skulle vise sig på den sidste dag på Kreta. Hotellet havde en festaften den sidste dag vi var der, med forskellig retter og dans. Stemningen var helt i top. Efter at festen næsten var løjet af gik Marie og jeg ned på stranden ved en 3 tiden, med en drink i hånden, og satte os i en strandstol lidt væk fra festen. Vi sagde ikke noget, vi vidste hvad hinanden tænkte. Jeg lagde mig ned og hun åbnede mine shorts og hev mit lem frem, og begyndte at slikke mig, hvor føltes det godt, jeg var i den syvende himmel, på et tidspunkt stoppede hun, men jeg sagde "mere" og hun fortsatte. Vi vendte os om og jeg trak forsigtigt hendes shorts og trusser ned, og begyndte og slikke hende, dejlig våd og saftig. Imens gik der forbipasserende forbi, men dem bekymrede vi os ikke om, vi fortsatte bare. Efter et stykke tid rejste jeg mig og stak mit lem ind i hende, hun var dejlig varm og våd. Jeg kyssede hende og kærtegnede hendes bryster. Efter et stykke tid kom jeg i en eksplosion af sperm. Det var vidunderligt. Efter at vi nøgen havde ligge der lidt, gik vi ud i havet og nøgenbadede, det var dejligt. Vi gik op og tog tøj på, og lagde os i strandstolen igen og begyndte at kysse og kærtegne igen. Efter et stykke tid gik vi op og sov. Tak Marie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.