Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kurset skulle afsluttes med et projekt over syv uger. Det skulle laves som gruppearbejde, og jeg kom i gruppe med Mette, Morten og Jens. Vi var alle fire først i tyverne og arbejdede godt sammen. Ofte sad vi med opgaverne langt hen på eftermiddagen eller aftenen, og så endte vi typisk med at gå på pizzeria sammen. Vi var alle fire alene, så vi var ikke afhængige af at skulle hjem til bestemte tider.

Da projektet var ovre, blev vi enige om at lave en god middag. Mette ville gerne lægge lejlighed til, og jeg hjalp hende med at lave noget lækkert mad. Jens og Morten ville komme med drikkevarer, og de mødte op med både vin og champagne samt en whisky til irish coffee.

SEX I DAG?

Vi morede os utrolig godt og var vel også lidt påvirket af de mange flasker og lettelsen over det afsluttede projekt. Samtidigt var det lidt med vemod, at vi ikke skulle lave gruppearbejde mere, men kun tilbage til vore almindelige jobs.

Da vi havde spist, satte vi os ned i de blødere møbler. Mette havde to små sofaer, der stod overfor hinanden. Mette og Morten satte sig i den ene, så Jens satte sig ved siden af mig. Det havde i et par uger været klart for mig, at Mette og Morten var lidt lune på hinanden. Jens var også en sød fyr, og Mette syntes at han passede godt til mig.

Jeg havde været på toilet, og da jeg kom tilbage, morede de tre andre sig så meget, at jeg var nød til at høre, hvad det var. Morten havde været ved at fortælle om en fest, han havde været til, hvor de havde spillet strippoker. Det havde åbenbart været ret sjovt. Mette beklagede med et smil, at hun ikke kunne spille poker, og jeg måtte fortælle, at jeg heller ikke var til kort-spil. Vi sagde næsten i kor, at ellers kunne det nok være sjovt.

Jens foreslog, at vi i stedet raflede. Fik man en sekser, måtte man så vælge hvem af de andre, der skulle have et stykke tøj af. Mette og jeg var nu fanget i vores eget spind. Vi havde jo kun afvist det med kortspil. Drengene pressede på, "Jo, kom nu, det er jo kun for sjov".

Mette viste ikke rigtigt om hun turde, men jeg tog hende med ud i køkkenet og kunne forstå på hende, at hun egentlig havde lyst, men var lidt genert.

"Det er jeg da osse", svarede jeg hende, "Men somme tider skal man da prøve noget nyt. Tror du ikke jeg kan se, hvor vild du er med Morten".

"Hvis ikke du synes, det er billigt eller vulgært, så er i orden" erkendte hun, og fandt så en terning og et bæger. Først måtte vi rafle om, hvem der skulle slå først. Mette vandt, men slog kun en femmer. Så var det Jens. Han slog den første sekser. Et pirrende lille gys gik gennem os, hvem ville han vælge ?

"Ja, nu må du vælge, hvad du vil ha' af", sagde han så, mens han kiggede på mig.

"En sko", foreslog jeg.

"Nej, så bliver det dem begge to", kom det bestemt fra ham, i det han bøjede sig frem og forsigtigt tog mine sko af.

"Så skal du takke mig med et kys", kom det så fra Jens, da han havde fjernet begge mine sko. Uden at tænke over det, gav jeg ham straks et kys, og sagde, "Tak".

Sådan kørte det nogle omgange til vi alle sad uden sko og drengene sågar uden sokker. Da Jens så næste gang slog en sekser, og sagde, "Hva' så ?", tænkte jeg først, at det vel så var mine strømper, der måtte af. Men besluttede i stedet at det måtte blive blusen.

Jens løftede min bluse over mit hoved, så de andre kunne se min lille lyseblå silketop. Det var efterhånden ret varmt i stue, så det var dejligt at kunne få bare skuldre. Jeg følte det lidt pikant at drengene nu kunne se mit fine undertøj. Deres blikke på min krop pirrede mig lidt.

"Husk du skal sige tak", kom det fra Mette og Morten, og Jens fik et kys igen.

Videre gik det. Da jeg slog en sekser næste gang og kiggede på Jens, valgte han at lade mig tage hans skjorte af. Jeg knappe den langsomt op og lod en hånd kredse rundt på hans lodne brystkasse under den halvåbne skjorte. Han havde ingenting under skjorten, så han sad med bar overkrop, da jeg var færdig. Det ophidsede mig lidt at se ham og mærke varmen, da han kyssede mig. Kyssene blev vist også lidt mere våde og lange.

Da Morten næste gang slog en sekser, pegede han på Mette. Hun valgte at få kjolen af, så Morten lynede hende ned i ryggen og løftede skørtet op. Hun rejste sig, så han kunne løfte kjolen helt af hende, og hun sad nu tilbage i kun BH og trusser. Det var Morten ret vild med at se.

Det var selvfølgelig mig det gik ud over at Jens igen havde heldet med sig. Jeg behøvede ikke at sige noget, men vendte bare ryggen til, så han kunne åbne min nederdel. De bemærkede alle tre, da etagenederdelen gled ned og afslørede mine silkeshorts, min strømpeholder og mine nylonstrømper.

Igen måtte jeg takke Jens for at han klædte mig af. Hans hænder ville ikke rigtigt slippe mig, da jeg kyssede ham som tak.

Morten havde igen heldet med sig, og Mette vendte ryggen til ham, så han kunne åbne hendes BH. Hun sad nu kun i sine små hvide blondetrusser, og man kunne nu rigtigt se, hvor flotte store bryster hun havde. Efter de havde kysset, tog han fat på hendes bryster, som han behandlede, til hendes brystvorter strittede af kådhed.

Jeg havde jo stadigvæk flere stykker tøj på, så Mortens spille-held gik snart ud over mig. Mette frydede sig lidt over at jeg fik løftet den tynde silketop af, nu var hun ikke længere ene om at vise brysterne frem, men hun var vist ikke helt vild med, at jeg kyssede Morten bagefter.

Da jeg satte mig ved siden af Jens igen, greb han mine bryster.

"Hov", det var ikke din tur udbrød jeg.

"Joh", kommenterede Mette, "Vi vil også se dine brystvorter blive stive".

Mette slog noget ubrugeligt, og rakte terningen til Jens, som måtte slippe mig et øjeblik.

Mine nylonstrømper fik Jens lov til at rulle af, da han ramte plet igen. Han løsnede med stor lyst hægterne. Det var vist nyt for ham at prøve.

Afklædning, kys, kærtegn og synet af mere og mere krop opstemte os endnu mere. Både Morten og Jens havde nu kun deres underbukser tilbage, og de havde begge svært ved at skjule deres rejsning.

Da Morten nu endnu engang slog en sekser, ville han se Mette uden trusser. Det havde været sjov ind til nu, men hun var nu lidt i tvivl, om hun turde blotte sit køn.

"Kom nu", sagde vi tre andre, "Om lidt er det os".

Hun rejste sig op, så han kunne fjerne de små hvide blonde-trusser. Forgæves forsøgte hun at skjule sig, men det var umuligt for hende at dække dusken.

Mette overtog terning og bæger efter at have kysset Morten tak. Vi så de seks øjne der vendte opad på terningen, og kiggede på hinanden. Jeg tænkte at nu måtte Mortens underbukser nok falde, så stor var min forbavselse, da hun pegede på mig og sagde, "Det blev dig!".

Der var vist ingen vej udenom. Strømpeholderen kunne jo ikke så let fjernes før de tynde silkebukser var væk. Så jeg kunne kun svare, "Så må jeg vel af med trusserne".

Jeg vendte mig mod Jens, men Mette var der straks, "Nej, det er mig, der skal trække trusserne af dig. Så må Jens se din kusse bagefter".

Der gik et lille gys gennem min krop, da jeg bevægede mig over til Mette. Jeg måtte stå med front mod Mette, som straks greb fat i silkeshortsene, og trak dem ned i et sikkert ryk. En underlig følelse gik gennem mig, at det var en anden pige, der blottede mig. Det tynde silkestof lå nu på mine fødder. Jeg løftede en fod af gangen, så jeg trådte helt ud af dem. Mette greb trusserne og krammede det bløde stof, som om hun ikke ville slippe, og sagde så, "Nej, du får dem ikke, så du kan dække missen. Vend dig om så de kan se dig".

Kun iført min blå strømpeholder kunne jeg derfor lige så godt bare dreje mig rundt mod drengene. Deres øjne faldt selvfølgelig straks på min trekant.

"Skal du ikke si' tak ?", kom det så fra Mette. Hun fik så et lille kys. Det var som om hendes udstilling af mig ikke ville stoppe.

Den næste sekser stod Mette også for. Ikke overraskende pegede hun på Morten.

"Hvad tror du så du skal ha' af nu, Morten" sagde hun og smilte til ham.

Han så pludselig genert ud, men rejste sig alligevel, og stillede sig foran Mette. Langsomt førte hun hans små underbukser ned, indtil hun sagde, "Sådan, nu må du gerne si' tak og gi' et kys".

Da han kravlede tilbage i sofaen, kunne han ikke længere dække over sin halvstive pik, som Mette havde blottet.

Jens ramte de seks øjne lidt senere og bad mig komme nærmere.

Jeg havde jo kun strømpeholderen på, og han løsnede den og fjernede den, så han kunne indkassere et kys.

Da Mette som den næste fik en sekser, sagde hun, "Ja, Jens du er jo den eneste der har tøj tilbage. Kom du kun over til mig".

Jens kiggede først på mig, men gik så over til Mette, der hurtigt fjernede hans små underbukser. Han gav hende et kys, før han igen gik over mod mig. Man kunne ikke undgå at se, at han var meget veludstyret. Hans store lem havde et flot violet pikhoved, hans forhud var nemlig allerede gledet næsten helt væk.

Mette kommenterede, "Nå, der for du vist no'et at gabe over!".

Jeg kiggede over på hende. Hun sad tæt omslynget med Morten. Han havde den ene hånd dybt begravet i hendes skød. Imens havde kun godt fat om hans pik.

Min opmærksomhed blev dog snart vendt mod Jens, da han med sin ene hånd spredte min ben, så han kunne kæle for mig. Hurtigt var hans fingre i mine små krushår, og snart fandt hans flittige hænder mine Våde skamlæber.

Jeg kunne ikke nøjes med synet af hans store pik, så mine hænder fandt om den for at kæle for den. Det lilla pikhoved blev bart, da jeg skubbede forhuden helt væk.

Tanken om at denne gigantiske pik skulle ind i mig, gjorde mig ret liderlig. Bedre blev det selvfølgelig heller ikke af at Jens' hånd arbejdede mellem mine ben.

"Vi går ind i soveværelset", sagde Mette, da hun tog Morten i hånden og listede væk. Så havde vi stuen for os selv tænkte jeg.

Jens havde lagt sig på knæ på gulvet foran mig. Han kyssede mig på indersiden af lårene, før hans tunge fandt ind i mit underliv. Da hans hoved dukkede op igen, sagde jeg til ham, "Så er det din tur til at blive slikket, læg dig op i sofaen igen".

Han kom op til mig igen og lagde sig så godt, som man nu kan ligge i en topersoners sofa. Jeg gav ham et kys på maven.

Mette kom ind i stuen igen, "Jeg skal bare lige hente min taske", viskede hun til os, da hun gik ud i entreen. Hun kom tilbage og sagde, "I vil måske også ha' en", og lagde et kondom på sofa-bordet.

"Nej, du ska' ikke ha' noget på, Jeg ta'r P-piller", viskede jeg til Jens.

Jeg holdt om hans halvstive pik. Den fik lige et par klem, før jeg tog den i munden. Mens jeg suttede, kunne jeg kæle for hans pung og sten, hvilket han nød. Pikken svulmede op igen, så jeg måtte lade mine læber og tungen slippe.

"Ska' vi ikke lægge os ned på gulvet", foreslog jeg, og kravlede ned fra sofaen.

Jens greb om mig, og lagde mig på ryggen på det langhårede græske hyrdetæppe. Så skubbede han mine ben fra hinanden, og lagde sig oven på mig. Stille og langsomt førte han sin gigantiske pik ind i min drivvåde åbning. Hensynsfuldt førte han den kun lidt længere for hvert stød.

Min krop glødede af lyst og begær. Jeg mærkede hvordan min orgasme var på vej. De dybere og hårdere stik hans pik lavede i mig, kunne jeg ikke længere holde igen for. Mine arme og mine ben klamrede sig om hans varme krop.

"Mer', mer', mer'", viske jeg stakåndet i hans øre. Hele min krop rystede efterhånden, og mit underliv strammede sig sammen i faste krampebevægelser. Jeg skreg efterhånden, "Jeg kan ikke vente læng're, sprøjt nu!". Men hans krop lavede forsat rullende bevægelser hen over min.

Endelig kom han. Han gav et brøl, da min stramme kusse blev for snæver og varm. Jeg kunne jo heller ikke holde igen længere. Jeg følte bare at væskerne drev ud af mit underliv. Det var den stærkeste orgasme jeg længe havde oplevet.

Udmattede og svedige sank vores kroppe sammen i den nydelse, et heftigt samleje allerhelst skal ende i. Tæt omslynget faldt vi i søvn, og må have været væk i nogle timer, da vi vågnede ved, at vi frøs. Jeg tog et tæppe fra sofaen og svøbte det om os.

Da vi fik varmen igen, var vi glade og lysvågne. Vi talte om hvor dejligt det havde været, og vi kom i tanke om Morten og Mette, som vi havde glemt alt om. Døren til soveværelset stod åben, så vi kiggede ind til dem. De lå og sov så sødt, at vi ikke nænnede at vække dem.

Jens foreslog at vi tog hjem til ham og fik lidt morgenmad. Vi klædte os på, og jeg lod ham nyde synet, da jeg trak de tynde strømper på og gjorde dem fast til strømpeholderen.

Da vi kom hjem til Jens og havde spist morgenmad, gik vi i bad sammen. Det var dejligt at få kroppen sæbet ind efter nattens udfoldelser, og Jens' hænder kom overalt på min krop. Mens jeg sæbede Jens ind, så jeg hvordan hans pik blev livlig igen. Det blev heller ikke bedre, da jeg skulle tørre den i håndklædet. Så da vi var færdige med frottere hinanden, måtte vi lige en tur i hans kaneseng.

Vi var jo ikke blevet helt færdige med at lege tagfat den nat, og det endte da også med, at vi holdt sammen i flere år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.