Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fjorten år.
Efter at jeg i et års tid selv havde ’taget hånd’ om det stadig voksende sexbehov var det i syvende klasse at jeg begyndte at gøre de første erotiske erfaringer med pigerne, både dem fra klassen og dem hjemme på vejen.

Stederne hvor det foregik var mangfoldige.

I tomme klasselokaler. I kælder- eller loftsrum i den boligblok hvor jeg boede. Ved stranden. I skoven. I biografen.

Kort sagt, ethvert sted hvor et par unge mennesker kunne være uforstyrret i kortere eller længere tid, kunne bruges.

Her er lidt om de nogle af de piger jeg husker bedst fra dengang.

Pia.

Klassekammerat. Veludviklet. Simpelthen drømmepigen for en 14 års dreng.

Men hun virkede også uopnåelig. Især i betragtning af at hun kom sammen med en fyr på 19 år. Hendes fyr var soldat og derfor kun hjemme lørdag og søndag.

En dag hvor jeg havde været på fodboldstadion til en aftenkamp mødte jeg hende da jeg cyklede hjemad. Hun var også på cykel og da vi skulle samme vej fulgtes vi ad mens vi småsludrede. Et stykke af vejen bestod af et stisystem med et par stejle bakker hvor vi var nødt til at stå af og trække cyklerne. Da vi nåede toppen af den sidste bakke foreslog jeg at vi stillede cyklerne og tog et hvil på en bænk.

Pia var indforstået og vi satte os ved siden af hinanden på bænken.

Mens vi fortsatte med at små sludre lagde jeg en arm om hendes skulder.

Hun protesterede ikke og det tog jeg som et tegn på at det var i orden med lidt kæleri. Jeg lod hånden glide ned under hendes armhule og fremad indtil jeg havde hendes ene bryst i hånden. Mens jeg nervøst og febrilsk snakkede løs begyndte jeg at ælte og massere brystet. Hun puttede sig tættere ind til mig og lod sine ene hånd glide op ad mit lår. Mens jeg mærkede hendes hånd glide henover mit lår drejede hun hovedet mod mig og fandt mine læber. Det første kys startede som et næsten helt uskyldigt kys hvor vores læber bare lige mødtes let. Det udviklede sig dog hurtigt til et lidenskabeligt kys. Pia skilte sine læber og pressede sin tunge ind i min mund. Hendes hånd lå nu henover min pik.

Udenpå mine bukser kørte hun langsomt hånden frem og tilbage over pikken.

Jeg mærkede hvordan hun knappede mine bukser op og lod sin hånd glide indenfor. Mens jeg fortsatte med at kysse og kramme hende fik hun lirket min
pik ud af gylpen på mine underbukser. Hun begyndte at spille pik på mig. Hendes hånd lå rundt om skaftet og hun kørte langsomt hånden op og ned.

Det var første gang min pik var i kontakt med en pigehånd og min ophidselse var så stor at jeg ikke holdt længe. Fem, seks gange, maksimalt, nåede hun at køre op og ned med hånden inden jeg kom.

Hun var så erfaren at hun kunne mærke min orgasme var på vej.

Hun fik min pik drejet bort fra os så min sperm ikke ramte os da den sprøjtede ud af pikhovedet.

Hun fortsatte med at spille min pik indtil der ikke kom mere sæd fra den.

Så bøjede hun hovedet ned over min pik og jeg mærkede hendes tunge slikke på pikhovedet. Jeg begyndte at lade en hånd glide op under hendes sommerkjole.

Jeg havde lige nået kanten på hendes trusser da hun stoppede med at slikke min pik, rejste sig, rettede på sit tøj og sagde "Det er kun min kæreste der får lov at røre mig der."

Jeg må have set meget skuffet og desorienteret ud for hun fortsatte "Jeg elsker at få drenge til at komme, men jeg vil ikke være ham rigtig utro".

Hun gik hen mod cyklerne mens hun sagde "Du må gerne følge mig helt hjem" og sammen cyklede vi så videre hjemad.

I de næste par år skete det jævnligt at vi dyrkede sex på den måde.

Jeg har aldrig nogensinde hverken set eller mærket hendes fisse.

Men hendes hånd og mund har jeg haft megen glæde af.

Og jeg blev også noget bedre til at kontrollere mine udløsninger.

Pia blev siden gift med sin soldaterkæreste som hun på sin egen særegne måde ikke mente at have været utro.


Dorte.

Også klassekammerat. Ikke så veludviklet som de fleste andre piger. Hun var meget alene, havde ikke mange veninder.

Hende traf jeg ved stranden en sommerdag i ferien.
Jeg sagde hej og spurgte om hun havde noget mod hvis jeg slog mig ned ved siden af hende.

Det havde hun ikke og jeg bredte mit håndklæde ud ved siden af hendes tæppe. Mens vi lå og snakkede kiggede jeg i det skjulte på hende.

Opdagede at hun iført sin bikini faktisk var mere veludviklet end det så ud til når hun havde cowboybukser og skjortebluse på. Mit blik blev ved at vende tilbage til hendes bryster og skød. Brysterne var ikke så store men dog noget større end de så ud til når hun var fuldt påklædt i skolen. Venusbjerget fyldte bikinitrusserne pænt ud og jeg kunne lige ane hendes kønsbehåring gennem trusserne.

Jeg foreslog vi skulle tage en tur i vandet. Sammen gik vi ud for at bade.

Her pjattede vi og sprøjtede vand efter hinanden. Forsøgte at dykke den anden under vandet. Det udviklede sig nærmest som en brydekamp og mine hænder kunne ikke undgå at komme i kontakt med hendes bryster og hendes skød, ligesom hendes krop og hænder en gang i mellem strejfede min badebukser, der nu indeholdt et erigeret lem.

Efter et kvarters tid med vandpjaskeri og brydekamp vendte vi tilbage til tæppet og håndklædet. Dorte lagde sig straks ned på sit tæppe mens jeg tog 
mit håndklæde for at tørre mig. Jeg ville lige ryste vandet ud af mit hår og kom derved til at sprøjte et par dråber vand på hende. Med et hvin rejste 
hun sig halvt op, tog fat om mine ben og væltede mig omkuld. Og der på tæppet startede vi en ny brydekamp. Hun var stærkere end man umiddelbart 
skulle tro og det lykkedes hende at komme til at sætte sig overskrævs på mig mens hun holdt mine arme nede i tæppet. Jeg forsøgte at ryste hende af, men opnåede kun at jeg blev bevidst om at min pik lå op langs min mave, presset op mod hendes skød som hun sad der overskrævs på mig. Jeg mærkede en vidunderlig lystfølelse ved kontakten med hendes underliv og jeg pressede mit hårdere op mod hendes skød. Hun sagde ikke noget, men hun spændte lårmusklerne og pressede igen mod mine forsøg på at vælte hende af mig. Hendes venusbjerg gned nu frem og tilbage langs min nu helt stive pik. Hun kunne ikke være i tvivl om min tilstand, men hun fortsatte med at køre sit underliv mod min pik. Vi havde efterhånden opgivet at lade som om der stadig var tale om en brydekamp. Vi var begge klar over at det var noget erotisk vi havde gang i. Jeg stønnede svagt mens jeg mærkede hvordan hun gned sin fisse mod mine badebukser med den hårde stang i. Det var mere end jeg kunne klare og jeg mærkede hvordan spermen væltede ud af min pik mens hun pressede sit underliv mod mig. Hun fortsatte lidt endnu efter jeg var kommet og hun stønnede svagt mens hendes krop stivnede ganske let.

Så lod hun sig frivilligt glide ned ved siden af mig. Vi var begge noget forlegne da vi igen lå der ved siden af hinanden. Jeg kunne mærke min klæbrige sæd i badebukserne og følte mig ikke helt godt tilpas. Vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle tackle situationen. Det klarede Dorte for mig. Hun rejste sig, sendte mig et lille smil og sagde at hun havde lovet at være tidligt hjemme.

Hun pakkede sit tæppe sammen og med et "Vi ses" forsvandt hun.


Anni.

Boede i samme boligblok som mig. 2-3 år ældre end mig.

Som oftest værdigede hun ikke os 14-årige et blik hvis der var ældre drenge i nærheden.

Ellers kunne hun godt både smile og snakke til os.

Hun var vist aldrig i tvivl om hvilken virkning hendes lårkorte nederdel og bh-løse bryster havde på os drenge.

Den dag i dag er jeg sikker på at hun nød at se vores forvirring, vores rødmen når vi forsøgte at skjule den erektion hun forårsagede bare ved sin tilstedeværelse.

Jeg har mange gange spillet pik mens Anni i min fantasi lagde krop til.

Desværre blev det aldrig til mere end fantasien for mit vedkommende.

Men jeg har overværet hvordan nogle af de større drenge fik Anni til at lægge krop til de samme ting som jeg drømte om at gøre ved hende.

Jeg har luret ved vinduet til vaskekælderen når jeg havde set Anni gå derned med en stak vasketøj i kurven. Hun var sjældent nået ret langt med vasken inden en af de store drenge gjorde hende selskab. Og så blev der glemt alt om at vaske.

Så blev der kysset, krammet og æltet patter.

Når Anni først kom rigtig i gang var hun tilsyneladende totalt uden hæmninger.

Trusserne røg hurtigt af, kjolen løftet op. Så hendes fisse var blottet.

Jeg har set hende blive kneppet stående, med ryggen op mod væggen.

Stående på et ben og det andet løftet ud til siden mens hun fik pik.

Jeg har set hende liggende på alle fire mens hun blev bollet bagfra.

Ligeledes har jeg set hende ligge på ryggen på vaskebænken.

Med en våd glinsende fisse klar til at blive brugt.

Med spredte ben og en ivrig fyr mellem dem mens hun fik en omgang pik.

Meget har jeg set hende gøre, men aldrig at hun har suttet eller slikket pik.

Heller ikke at hun har fået slikket sin fisse.

Forspil var der ikke meget af.

Det eneste jeg har set var at fyren lige kørte en finger hurtigt langs hendes skamlæber som for at sikre sig at hun var våd nok til at tage pikken.

Det var hun som regel og hun er blevet kneppet mangfoldige gange dernede i vaskekælderen.

Når jeg tænker efter har jeg, på trods af al det pik hun fik, aldrig set hende få orgasme. Men på en eller anden måde virkede det alligevel som hun var glad og tilfreds med at fungere som sikkerhedsventil for de store drenge når trykket blev for stort. Desværre fik jeg aldrig chancen få at få lettet trykket med Anni.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.