Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Første gang vi mødtes, var en sen aften i toget, hvor du sad alene i en kupe, på vej hjem. Jeg kom forbi ude på gangen, så dig ud af øjenkrogen og tænkte straks: Hende må jeg møde. Jeg åbnede døren og gik ind. Dine øjne fløj op fra en bog du læste i, og dit blik gled op over mig, til de mødte mine øjne. Jeg smilede til dig og spurgte, om du var blevet forskrækket. - Nej, svarede du, bare overrasket. Vores ben strejfede hinanden, da jeg satte mig overfor dig ved vinduet. Nu kunne jeg rigtig se på dig... levende øjne i et sødt ansigt.

Du bar en hvid skjortebluse, kort, blå nederdel, nylonstrømper og et par sko med små hæle. Gennem din bluse kunne jeg ane en hvid bh, der havde svært ved at holde dine bryster på plads. Du må have mærket mine øjne, for jeg kunne se dine brystvorter rejse sig og trykke mod stoffet. Du fik også en smule kulør på kinderne, men lod som ingenting og begyndte at læse igen.

SEX I DAG?

Jeg begyndte efterhånden at blive ophidset, og forestillede mig, hvordan du så ud nøgen... Sikkert lækker, hvis jeg skulle dømme ud fra, det jeg kunne se. Jeg lagde mærke til, at du ikke længere vendte blade i den bog du læste i, og dine brystvorter rejste sig igen... Hvad mon du sad og tænkte på? Lidt efter lagde du bogen på sædet og rejste dig for at tage noget i en taske, der stod på bagagehylden over dit hoved. Du kunne kun lige nå, og måtte strække dig helt ud. Ved den bevægelse krøb din nederdel op, så jeg kunne ane et lille stykke med bart over dine selvsiddende strømper. Nu begyndte det for alvor at røre på sig i mine stramme bukser.

Toget bremsede pludseligt. Du kunne ikke holde fast og væltede baglæns, så du satte dig lige på skødet af mig. Du må have mærket min tilstand, men sagde ikke noget. Kiggede blot på mig, og lod tungespidsen væde dine læber. Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage mere. Jeg kyssede dig og lod min tunge bane sig vej gennem dine læber. Du åbnede munden, og vores tunger begyndte at lege med hinanden. Hvis jeg ikke havde været ophidset før, så blev jeg det nu.

Min ene hånd lod jeg glide op til dit bryst og kærtegnede blidt din nu helt stive vorte. Det kunne du vist lide, for du drejede dig lidt rundt, så jeg bedre kunne komme til. Jeg åbnede et par knapper, så jeg kunne få hånden ind under skjorten og skubbede din bh til side, så dit ene bryst kom frem. Vorten strittede indbydende mod mig. Jeg bøjede hovedet og lod tungen glide rundt om den, inden jeg tog den i munden. Så flyttede jeg min hånd ned på dit lår og lod den langsomt glide op under din korte nederdel. Du spredte benene lidt, så jeg kunne komme videre. Først op over det lille, bløde stykke med bart, så helt op, til jeg kunne mærke dine små trusser.

De var allerede fugtige, og jeg kunne mærke varmen fra din kusse. Jeg lod fingrene kærtegne dig blidt uden på trusserne, inden jeg skubbede dem lidt til side, så jeg kunne mærke dine våde skamlæber. Mine fingerspidser gled ind mellem dem og fandt snart din hårde klitoris, der tittede frem. Jeg fortsatte mine kærtegn et øjeblik, men måtte så overgive mig. Jeg måtte smage dig.

Jeg løftede dig ned og satte dig på sædet overfor. Lagde mig på knæ mellem dine ben og lod min tunge glide op af dit ene lår. Da jeg nåede din kusse, satte du dig helt ud på kanten, løftede benene og støttede fødderne på sædet bag mig. Jeg holdt inde og tog fat i dine trusser. Du løftede dig lidt, så jeg kunne trække dem af, og et øjeblik efter kunne jeg nyde synet af din dejlige kusse.

Den var helt glat, kun med en lille dusk hår foroven, og skamlæberne glinsede af dine safter. Min tunge gled op mellem skamlæberne. Du smagte himmelsk. Og da jeg lod den spille lidt omkring din kilder, begyndte du at stønne. Jeg drillede dig lidt og lod tungen glide nedad, inden jeg vendte tilbage og pirrede området ved din klit, mens jeg samtidig lod et par fingre glide langsomt op i dig. I samme takt som tungens leg, fandt jeg dit g-punkt og masserede det.

Stødvist begyndte du at trække vejret. Jeg satte farten lidt op, og samtidig fandt min frie hånd dit ene bryst. Jeg nulrede din vorte og mærkede snart, at du var tæt på at komme. Din orgasme begyndte, og jeg kunne mærke din kusse trække sig sammen om mine fingre. Åhh, hvor vi nød det. Mine bevægelser blev blidere, og du faldt lidt sammen. Jeg løftede hovedet, smilede af dine røde kinder og kyssede dig blidt.

Du trak mig op og stå. Din ene hånd begyndte at kærtegne mit stive lem gennem tøjet. Så åbnede du mine bukser og trak dem ned. Min pik stod lige ud i luften. Du tog fat om den og lod din tunge slikke ned af skaftet til mine fyldte nosser. Du slikkede lidt, inden du lod tungen glide opad igen og endelig lod pikken glide ind mellem dine læber. Du mundkneppede mig, og jeg var lige ved at komme, da du stoppede og sagde, at du ville mærke min pik i din kusse.

Du satte dig på knæ på sædet, med dine dejlige baller vendt mod mig. Jeg stillede mig bag dig og lod min pik glide op i dig. Lænede mig lidt forover og tog fat om dine bryster. Din klitoris kærtegnede du selv.

Med langsomme, dybe bevægelser begyndte jeg at kneppe dig, mens du sultent mødte mine stød. Det varede ikke længe, så kom du igen. Din kusse klemte sig sammen om min pik. Så kunne jeg heller ikke holde mig længere. Jeg sprøjtede dybt op i dig, i en udløsning, der syntes uden ende... - Toget er inde om få minutter, lød det i højttaleren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.