Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som sædvanlig sad vi nede hos Sophus og snakkede og drak drinks, som vi plejede at gøre hver fredag. Denne fredag var dog lidt speciel. Solen var på vej ned ligesom skoleåret og vi sad udenfor i vores fineste puds. Mojitos, champagne og andre våde varer blev, som aftenen skred frem, hældt ned i vores veltrænede og nougatbrune kroppe. Peter var, som altid, blevet meget fuld og kærlig og begyndte at snakke om sit bizarre sexliv.

Dagen forinden havde ham og kæresten Ida ligget og eksperimenteret i Peters varme kælder. Stemningen var meget hed og intim og snakken kom på analsex. Først var Ida meget tilbageholden, men da Peter efter en halv time havde tændt godt i underlivet med oral, følte Ida at tiden var inde. Ida lå med sin lille veltrænet og stramme røv i vejret og ventede på Peters opsvulmede og fede pik. Peter sendte en spytklat mod røvhullet og ramte lige i stjernen…Ida hev efter vejret og tog med sine små finger fat i lagnet. Peter tog med højre hånd et fast greb om pikken og førte den mod Idas røv. Da Peters enorme pikhoved ramte Idas røv, tog Ida endnu hårdere fat i lagnet og gispede højt. Med sin venstre hånd spredte Peter Idas små uskyldige baller. Langsomt fik Peter skubbede sit fede lem op i Ida og hun begyndte febrilsk at stønne i takt med at Peter pumpede løs. Peter begyndte med en våd finger at stimulere Idas klitoris langsomt. Pludselig skreg Ida i eksplosion af en orgasme og hele Idas krop vibrerede og sitrede og skreg "Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer…." Ida kom og squirtede ud over sengen. Peter trak sit spændstige lem ud og tog fat i håret på Ida og rev brutalt hendes hoved ned mod sit lem. Peter tog fat om pikken med sin højre hånd og rykkede et par gange, da han pludselig kom i en eksplosion. Peter sendte store ladninger sperm ud i hele ansigtet på Ida!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.