Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg stod bag dig i køen og hørte du bestilte en billet til bageste række. Jeg spurgte efter ledige pladser og var især interesseret i den bageste række og næsten alt var ledigt, så jeg valgte en midt for. Da jeg indfandt mig var reklamerne allerede i gang. Der sad du alene på bageste række i pæn kjole eller nederdel, jeg sagde hej, og du smilte tilbage imens jeg satte mig tilrette ved din højre side. Jeg sagde må jeg byde på chokoladeknapper? Du rakte hånden frem og sagde tak som byder, og smilte igen. Vi havde aldrig set hinanden før, men kemien var god fornemmede jeg, og du var ganske nydelig at se på. Filmen var nu i gang og lyset var nu helt slukket, der var andre i biografen, men det var ikke nogen publikumsmagnet, så de nærmeste var flere rækker væk. Efter nogen tid, kiggede jeg på dig og sagde, at det vist ikke var den mest ophidsende FILM. Du sagde ikke noget, jeg lænede mig lidt over imod din skulder, du reagerede ikke, selv om jeg sad lidt tæt på. Min hånd der lå på armlænet, lod jeg falde ned på din side. Du samlede den op, og lagde den tilbage igen, men lod din hånd blive liggende oven på min. den føltes dejlig at have liggende der, vores øjne mødtes, og vi smilte til hinanden der i halvmørket.

Jeg vendte min hånd om mod din, så vi kom til at holde i hånden. samtidig satte jeg mig lidt mere på skrå, og lagde min venstre hånd over på dit højre knæ.

SEX I DAG?

Først samlede du knæene helt, og sad lidt sådan, men da min højre hånd begyndte med små cirkelbevægelser rund om knæet, slappede du af, og der blev lidt bedre plads imellem benene. Du havde bare ben, det var jo sommer ude, men du føltes kold, så min hånd må have varmet. Nu da der var bedre plads blev min hånd dristigere, og arbejdede sig lidt længere op ad låret, og især på inderlåret blev der varmere jo længere hånden kom op. Den kælede lige så nænsomt, og du skilte tøvende lårene mere, så jeg bedre kunne komme til. "Du kan jo li´det" hviskede jeg, nu gav hånd et klem i min venstre hånd, som tegn på at jeg havde ret. Snart var højre hånd så langt oppe under kjolen at den nu strejfede trussekanten, imens benene var endnu mere spredte. Efter at have masseret begge lår og hånden havde været en tur omkring den ene balle, begyndte den at massere uden på trusserne, der nu begyndte at blevet fugtige og hun gav sig lidt så bagdelen gled lidt frem i sædet.

 

Jeg sad nu efterhånden med nakken til filmen, og fik øje på knapperne i bluse delen. Jeg koncentrerede mig nu om at få dem knappet op, og skimtede den yndigste bh, der var fyldt godt ud. min højre hånd masserede nu det ene bryst, og gled snart helt op om skulderen, og trak stroppen ned, og fik lirket det ene bryst ud af bhén. Du milde hvilken dejlig håndfuld! Jeg lænede mig nu helt ind over, så jeg kunne kysse og sutte på vorten , der var hård og stivnet. Hendes åndedræt var efterhånden tydeligt påvirket. Min højre hånd fandt igen hurtigt ind under kjolen og fandt hurtigt trussekanten og kørte en finger ind under og op igennem den nu meget fugtige revne, hun stønnede svagt og jeg kørte nu langfingeren lige så blidt frem og tilbage i revnen og op over klitten. Nu skubbede hun mig væk, og tog trusserne af, men nu havde jeg fået færten af hendes våde og varme kusse, så jeg lod mig glide ned på gulvet, selv om der ikke var meget plads. Jeg løftede begge hendes ben op over armlænene og tog kjolen op over hovedet, slikkede hende hele vejen op ad inderlårene og kørte tungen op til dusken skilte skamlæberne ad med tungen og lappede hendes safter i mig, imens det efterhånden dunkede i mit eget lem. Jeg kørte tungen langt ind i fissen og op over klitten igen og igen, og kun begyndte med små kneppebevægelser.

Hun trak mit hoved ud ved håret, lænede sig frem og kyssede mig på munden i et meget krævende kys, og skubbede mig over mod min egen stol. Nu begyndte hun at famle efter min pik, og jeg var ikke sen til at hjælpe den ud i det fri. Nu var det hendes tur til at glide ned på gulvet og kærtegne kysse og derefter slikke mit pikhoved. Det dunkede sådan i mit lem at jeg blev nødt til at stoppe hende, hvis hendes kusse skulle have glæde af min erektion. Den var så stiv, at det gjorde helt ondt. Jeg tog fat i hendes hovetrak hende til mig kyssede hende vildt på munden, gjorde tegn til hun skulle vende sig om, løftede op i hendes kjole, og hun bakkede villigt den våde kusse hen til mit lem. Jeg kørte hånden hen over hendes skamlæber, der drev af fugt, styrede pikken ind i revnen, hvor den gled ubesværet længere og længere ind i den fugtige, varme grotte til den var helt i bund. Sådan sad vi stille lidt, jeg bare nød, at være oppe i hendes varme indre. Nu begyndte hun med meget små kneppebevægelser. Jeg fik en hånd ind under og mærkede hendes safter drev ned over mine nosser, hun var meget åben nu, så jeg prøvede om jeg kunne begynde at presse bare lidt af nosserne med ind. Hun sad nu hårdt ned over pikken, jeg tog fat om hendes bryster, og kneppebevægelserne blev lidt større, og en gang imellem kom der svuppelyde. jeg forblev lidt passiv for at trække nydelsen ud, men hun red mig nu langsomt mere og mere, og pludselig gik den af, ligesom et vådeskud. Uden at jeg havde kontrol over det oversprøjtede jeg hendes underliv, hun red vildere for hun kunne mærke den store udløsning var på vej. Hendes krop spændte voldsomt, hun undertrykte et skrig og det rullede igennem hende, og så sad hun pludselig helt stille og jeg kunne mærke hendes sammentrækninger omkring min pik der næsten blev malket, og safterne drev , så sædet blev helt vådt. Det var så frækt, fordi, der sad mennesker længere nede, men heldigvis med ryggen til, og var optaget af filmen. Vi sad lidt og nussede imens jeg blev oppe i hende, men langsom begyndte pikken at krympe, og det var tid at trække den ud af den dampende kusse og spermen løb ned af lårene da hun steg af, så trusserne blev brugt til at tørre af med. Vi fik os gelejdet ud af biografen, og hen på den nærmeste cafe, fik os ordnet på toilettet, og nu var det tid at stifte nærmere bekendtskab over et par drinks. Men jeg vidste, at hun sad uden trusser under kjolen, så min pik kunne hurtigt lugte mere fisse.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.