Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde vært alene i et par år og havde sparet penge sammen til en ordentlig ferie.

Turen gik til Grækenland, nærmere bestemt Milos. Jeg havde læs om øen på nettet, den lød rigtig rar og den pige jeg havde chattet med kom fra øen. Vi havde chattet sammen i et halvt års tid og var blevet enige om at mødes, hvis jeg kom til Grækenland eller hun kom til Danmark. Turen til Athen og videre til Piraeus gik planmæssigt og båden ud til Milos gik ca. 2 timer efter jeg var kommet, så det kunne ikke være bedre.

SEX I DAG?

Jeg kom til Milos ved 19 tiden, lejede jeg en scooter og fandt et billigt hotel og kørte så ud for at finde et rart sted at spise, mans jeg kikkede som en gal efter Iona som jeg havde chattet med.

Hun havde forklaret at hun var mørk gylden i huden, 31 år med grønne øjne og ret køn, 168cm og vejede ca.70. Med den beskrivelse kunne det jo være hvem som helst......

Jeg fandt et bord under træerne, ved en lille restaurant, bestilte noget at spise og noget af den lokale retsina. Der skulle ikke så meget til så vendte modet tilbage og jeg havde jo fået hendes mobilnummer. Jeg trykkede hendes nr. og håbede hun havde sin mobil tændt.... Hun svarede allerede efter et ring, men,- på klingende Græsk... Jeg sagde hvem jeg var og så gik snakken der ud af, hun var i et veldigt humør, men,- da jeg sagde at jeg var på Milos, blev hun meget stille...

Vi blev enige om at mødes næste dag for at snakke og dele en flaske vin.....

<et er at chatte, noget helt andet er live ? >

Næste dag lå jeg på stranden, der hvor hun havde beskrevet og ventede... Det var lige neden for en lille taverne så der var en del trafik. Jeg havde sommerfugle i maven men prøvede at slappe af og nyde solens varme. Lige pludselig var der en der prikkede mig på armen og sagde Jassu , jeg må have blundet et øjeblik.. men,- der var hun og sød så hun ud. Hun spurgte om vi skulle dele en flaske retsina oppe på tavernaen.

Vi snakkede om vores forventninger og hvad vi havde lyst til, til sidst sagde hun at hendes familie havde et lille hus på den anden side af øen.. lidt svært tilgængeligt, men hyggeligt, der ville hun møde mig om aftenen. Hun skulle arbejde ind til ved 20 tiden. Jeg fik så en kort beskrivelse, et kryds på mit kort og en forklaring på, hvor jeg kunne finde nøglen til huset.

Der var ganske rigtigt, lidt problematisk at finde, men et stykke ude af en meget lille sti fandt jeg huset til sidst. Et hyggeligt sted med sin egen lille strand. Jeg gav mig til at kigge lidt på omgivelserne og fandt ud af at der ikke var nogen naboer man kunne få øje på. Hun havde sagt at jeg kunne bo der mens jeg var på øen så jeg havde min bagage med og fik mig indrettet.

Jeg nød dagen på den lille strand og da solen gik ned gik jeg ind for at læse lidt og se om der var noget i fjernsynet der var værd at se. Før jeg fik set mig om kunne jeg høre noget knase udenfor, døren gik op og der var hun, smuk og dejlig. Hun smilede og spurgte om jeg havde haft det godt og hvad jeg synes om huset, hun fandt et glas og vi skålede endnu engang velkommen og snakkede.

Efter hånden som vinen gled ned blev humøret højere og mere dristigt, jeg spurgte om hun ville have en gang massage og det ville hun meget gerne, så jeg bad hende om at smide tøjet, mens jeg lagde puderne fra sofaen ned på gulvet. Mens hun smed tøjet lagde jeg mærke til at hun havde ret små men søde bryster og en bred men fast bagdel, hun lagde sig på puderne kun iført sine trusser.

Jeg startede med skulderne og arbejdede mig ned over ryggen, da jeg nåede lænden flyttede jeg ned til anklerne og masserede benene et af gangen og endte oppe lige før ballerne, som det mest naturlige i verden flytte hun trusserne lidt nedad og spurgte om jeg ville hjælpe.....

Da jeg trak trusserne ned over benene kunne jeg lugte duften af hendes kusse med det samme, hun var meget liderlig, jeg kunne også se at det kun var et par dage siden hun havde barberet sig, jeg havde mest af alt lyst til at stikke tungen der ned og smage på hendes indbydende kusse. Jeg startede med at massere den ene balle og arbejdede mig tættere og tættere på hendes skød, så den anden balle og tættere og tættere på, til sidst havde jeg fat i begge baller og hver gang mine tommelfingre gled op på hver side af hendes kusse, mellemkød og anus, svajede hun i ryggen og skød bagdelen opad. Et utroligt indbydende og liderligt syn gik direkte i underlivet.

Jeg flyttede den ene hånd så jeg med en finger på vejr side af hendes klit kunne stimulere hende uden at det blev for meget, den anden hånd brugte jeg til at stryge lige så forsigtigt fra klitten, op over skamlæberne og hen over mellem kødet og anus. Hun var så hun dirrede, meget tæt på at få orgasme... så jeg gled masserende op over ryggen, kyssede og nappede hende i nakken, lod tungespidsen glide op over halsen videre op til lige under øret og hviskede til hende <patience...>.

Jeg masserede ned over ryggen igen tilbage til ballerne og begyndte igen at stimulere hendes klit, jeg lod en finger glid lige så stille op i kussen, ud igen, op over mellem kødet og lod den glide i en cirkel rundt om hendes anus, placerede den så i centrum øgede presset så den gled lidt ind.

Det var som om der gik et elektrisk stød gennem hende, hun skød røven i vejret så hele fingeren gled ind og så skreg hun sin orgasme ud i rummet mens hele hendes krop sitrede.

Da hendes orgasme ebbede ud lagde mig op ved siden af hende, så vi kunne ligge arm mens hun fik vejret og pulsen faldt lidt til ro igen. Hun kikkede mig ind i øjnene, kyssede mig og sagde så, at hvis det var sådan jeg gav massage så ville hun da gerne bestille massage 3 gange om dagen... Vi pjattede lidt, drak resten af vinen, fik lagt puderne på plads og gik så i seng

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.