Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Med al din kraft skubber du dig tilbage ind i rummet før du kommer - dine arme helt udstrakte, inden du nu griber fat i vinduesrammen. Dine knæ lettere bøjede, så din røv derved bliver skubbet nærmere mod mig, mens jeg fortsætter med at køre ind og ud af din varme, våde kusse. Du mærker dine ben give efter, da orgasmen skyller over din krop - jeg holder dig oppe ved hofterne.

Du rejser dig op og vender dig mod mig. Jeg trækker kjolen over hovedet på dig, og du sparker dine sko af. Vi ser på hinanden... nøgne. Øjeblikkeligt mødes vores læber, og vores tunger udforsker hinanden som vi står og nusser og kærtegner hverandre.

SEX I DAG?

Du skubber mig tilbage på dobbeltsengen og knæler med det samme mellem mine spredte ben. Du tager fat i min pik med en hånd og sænker dit hoved, så min pik glider ind i din mund. Du sutter sultent på mig, mens din ene hånd har et fast tag i mig og kører op og ned ad skaftet - den anden klemmer og masserer mine boller. Dette er det mest erotiske, lystne blowjob jeg nogensinde har fået - din tunge hvirvler rundt på mit pikhoved, mens du bliver ved med at sutte og massere mig.

Jeg ved, at jeg ikke vil være i stand til at holde dette ud ret længe, før jeg sprøjter i din mund. Jeg kan mærke, at det er præcist dit mål. Du kan mærke min pik vokse som en advarsel om, at jeg er ved at komme, men det opfordrer dig bare til at fortsætte - du stønner nu ved hvert strøg på min sprængklare stav. Næsten som om du ægger mig videre - beder mig om at komme. Jeg ved, jeg er ved at komme, da det begynder at stramme i mine boller. Du bliver ved med at spille mig hårdt, og jeg mærker de første stråler af sperm skyde op gennem min pik og eksplodere i din mund. Jeg svajer i ryggen og strækker mine ben - du stønner højt, da du mærker mig komme; du åbner din mund en lille smule, så noget af det undslipper og løber ned ad mit skaft. Jeg bliver ved med at kneppe din mund og sperme ind i den - tre, fire gange før jeg er brugt op. Jeg ser ned, og du kigger mig direkte i øjnene og smiler, mens du slikker min faldende pik ren. Jeg kan se du sluger, og jeg ved at jeg aldrig igen vil opleve noget så liderligt som denne dag

Jeg rækker ud efter de håndklæder jeg har lagt på det lille bord ved sengen og giver dig et. Vi tørrer os selv rene for alle safterne og sveden. Jeg tager fat om dine skuldre og hiver dig ind til mig og kysser dig igen dybt og hedt... Så ruller jeg dig om på ryggen; nu er det min tur til at ligge mellem dine ben. Jeg rækker ned og tager en brystvorte mellem mine læber og sutter på den - slikker enden af den med min tungespids, mens jeg suger den ind i min mund. Efter et par minutter slipper jeg den og tager i stedet den anden i munden og giver den samme tur - nu er de begge våde og stive.

Du lukker øjnene, da min tunge sniger sig ned langs din mave. Til sidst ligger jeg lige mellem dine åbne ben og spreder forsigtigt dine lår, så din fisse bliver helt afsløret - mit ansigt kun centimeter væk. Jeg er så tæt på, at du kan mærke min ånde. Så mærker du min tunge slikke på hele din fisse. Du smager så godt. Min tunge svipper på din hårde lille klit, og så åbner jeg dine læber med mine tommelfingre og slikker dybt og længe indeni dig. Jeg fortsætter med dette i lang tid - bliver ved med at slikke og sutte - bruger min tunge, læber og fingerspidser til at bringe dig til en serie af orgasmer.

På et eller andet tidspunkt rækker du armene ned og tager mit hoved i dine hænder og trækker mig op til dig - vores ansigter mødes endnu en gang og vi kysser lidenskabeligt. Lige som før rækker du ned, denne gang mellem vore kroppe; og du griner og fniser, da du finder ud af, at min pik er så hård som nogensinde. Du løfter dine knæ og guider mig endnu engang ind i din varme grotte. Denne gang kan vi fortsætte med at kysse, mens jeg glider ind og ud af dig. Det føles så nært og intimt og liderligt. Vi er meget langsommere og forsigtigere denne gang - der er ingen hast længere - vi vil bare vise hinanden, hvordan vi føler.

Jeg rækker ned med en hånd, mens vi elsker og klemmer din ene balde - ælter og masserer dig, mens jeg fortsætter med at køre min pik frem og tilbage i din kusse. Det er en helt utrolig følelse. Dine hænder er på min ryg, og du kører din negle op og ned langs min rygsøjle. Vi stønner begge; det hele føles så perfekt. Jeg kan mærke, hvordan du klemmer min pik med din fisse, som jeg glider ind og ud - det er en vidunderlig, malkende fornemmelse som jeg ved at, hvis jeg ikke var kommet en times tid tidligere i din mund, jeg ikke ville have været i stand til at kontrollere mig selv nu.

Jeg vil have, at du skal huske dette i lang tid - og du har det på præcis samme måde. Vi bliver ved med at elske, kommende tættere og tættere på vores ultimative klimaks. Vi kan begge mærke det bygge sig op, og vi ved begge, at det vil blive så perfekt... Jeg ser dine øjne lukke og mærker din krop spændes - din fisse klemmer min pik, og jeg ved, du er så tæt på nu. Det får mig til at støde til og selv komme tættere på kanten. Du begynder at klynke og stønne... Ahh... Ahh... Ahh... Det er sådan en erotisk lyd. Du bliver mere og mere hektisk, og jeg hører det første ord fra dig hele dagen... \"Jaaaa...\" stønner du, mens din krop spænder og rykker. Jeg kan mærke, hvordan jeg selv begynder at komme. Du griber fat i mig - dine hænder knyttede - et ben viklet omkring mig, mens det andet ligger fladt ud på sengen - og vi eksploderer sammen. Du kan mærke min pik spjætte og pumpe endnu en gang, mens jeg sprøjter dybt inde i dig... Du mærker den velkendte rykken igen og igen.

Endelig ligger vi stille... Vi kigger i hinandens øjne, og jeg læner mig frem og kysser dig, inden jeg ruller hen og lægger mig på ryggen ved siden af dig. Solen skinner ind ad vinduet og lyser på vores nøgne kroppe. Vi er begge våde af sved som vi ligger der og nusser.

Du lukker dine øjne for at hvile dig, mens jeg går tilbage i badet. Da du åbner dem igen, er solen forsvundet væk fra sengen. Du sætter dig op og kigger rundt - du er alene. Du rejser dig og kigger ud på badeværelset - det er tomt. Du bader hurtigt, tager tøj på og ser på dit ur. Du har været her i næsten seks timer! Du tager dine nøgler, retter en sidste gang på håret og forlader rummet.

Gudskelov er receptionen tom, da du skynder dig ud af døren - du løber over parkeringspladsen og begynder at gå hjem. Du tænkte på, hvordan du skulle tilbringe eftermiddagen - du havde aldrig regnet med, det ville blive sådan!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.