Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var 15 år blev jeg forført af den unge pige, som var ansat hos mine bedsteforældre, jeg var ikke særlig moden af min alder tynd og ikke særlig høj, selvfølgelig havde jeg onaneret , hvad jeg ,som andre drenge gjorde tit, men alligevel optog piger mig ikke ret meget. Jeg havde da kysset et par piger og taget på dem uden på tøjet meget mere var det ikke blevet til, jeg var mere interesseret i fodbold, men det lavede Lone om på, som var ung pige i huset hos mine bedsteforældre som boede i en stor Patricia villa i Skovshoved. Hun så ganske godt ud , hun havde langt rødligt hår og store bryster og egentlig ret slank og havde den sødeste røv man kunne tænke sig , vi var næsten lige høje, hun var ægte rødhåret det fandt jeg ud af senere, da jeg så hendes kusse.

Den sommer boede jeg, som sagt hos mine bedsteforældre, fordi jeg havde en bror der var meget syg så mine forældre var mest på hospitalet hos ham, end de var hjemme.

SEX I DAG?

Når jeg boede hos mine bedsteforældre, boede jeg på anden sal i villaen i et stort værelse med udsigt ud over Øresund , den eneste der også boede på den etage var den unge pige Lone.

Faktisk gik jeg og kedede mig ,og derfor gik jeg nærmest i røven på Lone, det så ikke ud som om hun havde noget imod det , den dag jeg vil starte med, havde vi plukket bær det meste af dagen. Vi havde pjattet og snakket og drillet hinanden. Jeg kunne den dag næsten ikke få mine øjne væk for at se på hende og især hendes to store meloner, hun havde en skortebluse på og de to-tre øverste knapper var ikke knappet og hun havde ikke brystholder på så der var frit syn til kavalergangen og brystvorterne kunne tydeligt ses gennem blusen, og så havde shorts på så hendes strut røv kom rigtig til sin ret. Jeg havde det meste af dagen stiv pik, så jeg så på et tidspunkt mit snit til at gå på toilettet for at få en spiller.

Da vi havde spist gik jeg ud i køkkenet, mens hun ryddede af og vaskede op. Hun spurgte om jeg havde lyst til, at gå en tur sammen med hende ned i havnen. Da vi kom tilbage spurgte hun om jeg kom ind på hendes værelse, og det sagde, jeg naturligvis ja til. Jeg sagde godnat til mine bedsteforælde. Jeg gik op til Lone. Hun havde taget nogle sodavander med op så hun spurgte om jeg ville have en, det ville jeg gerne. Mens vi sad og drak og snakkede, sagde hun pludselig, nu har du næsten hele dagen stirret på mig især mine bryster, jeg så også at du havde stiv pik. Vil du gerne se mine bryster, jeg blev rød i hovedet, og kunne ikke sige et ord men nikkede. Hun tog sin skjortebluse af og for første gang så jeg hendes bryster i natura, jeg blev straks liderlig og min pik blev stiv, hvad jeg blev forlegen over.

Hun sagde du må gerne røre ved dem, som sagt så gjort, jeg tog på dem som om det var det fineste porcelæn, så hun sagde, du må godt klemme dem noget hårdere og sutte, slikke og bide blødt i mine brystvorter. Jeg begravede straks mit hoved i disse dejlige kloder. Lige pludselig kunne jeg mærke, at hun stak en hånd ned i mine shorts og tog om min pik, som straks bevægede sig og blev endnu hårdere.

Hun løsrev sig fra mig og sagde jeg skulle lægge mig ned på hendes seng. Da jeg havde gjort det trak hun mine shorts af og begyndte at onanere min pik, lige pludselig begyndte hun at slikke på min glans Og kunne mærke det kunne jeg ikke holde længe til. Så begyndte hun at slikke hele pikken, da den fra naturens side ikke er så stor kunne hun næsten sluge den helt til roden samtidig med hun masserede mine nosser, jeg sagde stakåndet, at den var ved at gå på mig, hun blev ved med at sutte den af på mig. Jeg kom med et brøl og hun slugte al spermen, da hun havde slikket den ren, lagde hun sig op til mig og begyndte at kysse mig og jeg smagte for første gang min egen sperm, det var en sær fornemmelse.

Da vi havde ligget et stykke tid ligget og kysset og nusset spurgte hun om jeg havde lyst til at slikke hendes kusse. Jeg kunne igen ikke sige noget men nikkede bare. Hun rejste sig op og tog sin nederdel og trusser af. Det var et vidunderligt syn at se hende nøgen, jeg kunne ikke tage øjnene væk fra hendes kusse som var dækket af røde hår. Hun lagde sig på sengen at jeg skulle lægge mig mellem hendes ben, det var jeg ikke sen til at efterleve. Jeg begyndte at skille hendes fedtede skamlæber fra hinanden og stak en finger op i hende og hun begyndte at sukke svagt. Samtidig med at hun fortalte mig at jeg skulle slikke og suge på hendes klit, hun smagte lifligt som mælk og honning. Samtidig med jeg slikkede det bedste jeg kunne kørte jeg et par fingre ind og ud i hendes kusse og satte hele tiden tempoet op hun stønnede højere og højere og hendes krop begyndte at dirre og hun strammede sine ben om mit hoved så jeg næsten ikke kunne få vejret, så kom hun og skreg i et væk åh åh åh åh åh hvor er det dejligt .

Jeg blev ved med at slikke, men til sidst bad hun mig holde op, da hun ikke kunne holde det ud mere, da det kildede for meget. Hun sagde jeg skulle lægge mig op til hende, vi kyssede hinanden og vore hænder vandrede rundt på hinandens kroppe, jeg havde en hånd på hendes bryster og den anden nussede hendes kusse hun aede mig i håret med den ene hånd mens den anden lå på min pik og nosser. Pludselig spurgte hun mig om jeg ville bolle med hende jeg kunne igen ikke sige et ord men nikkede igen. Hun Sagde jeg skulle lægge mig på ryggen og hun lagde sig igen mellem mine ben og begyndte at sutte på min pik samtidig med at hun masserede mine nosser, da det havde stået på lidt satte hun sig på huk over min pik og lod kussen langsomt glide ned over pikken det var en fantastisk oplevelse for førstegang at få den op i en kusse, langsomt men sikkert var pikken oppe i hende helt til roden, hun holdt en lille pause, jeg tog ud efter hendes dejlige bryster og legede med hendes vorter, så begyndte hun at hoppe op og ned over min stive pik tempoet blev hurtigere og hurtigere og hun sagde jeg skulle masserede hendes klit, der var ikke noget jeg hellere ville end please hende, så hun begynde igen at stønne helt vildt og hovedet vendte hun fra side til side og det røde hår flagrede omkring hendes ansigt og så begyndte hun at skrige sin orgasme ud i rummet, hun lod sig falde ned over mig stadig med pikken oppe i hende, da hun havde sundet sig lidt sagde hun jeg skulle støde min pik op og ned i hende og jeg begyndte at lade hænderne vandre over hendes røv og samtidig begyndte Lone at stramme sine kussemuskler om min pik og jeg kom i en orgasme jeg aldrig før eller siden har oplevet så intens. Hun lå længe ovenpå mig stadig med min pik oppe i hende og vi kyssede og nussede og bekræftede hinanden i , hvor dejligt det havde været og at det var vores hemmelighed.

Desværre blev hun kun en måned mere hos mine bedsteforældre så jeg nåede kun at elske med hende en 3-4 gange mere. Men jeg husker med glæde hvordan jeg lærte at bolle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.