Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter 23 turbulente år sammen med min kone blev jeg endelig skilt fra hende for 2 år siden. Vi var meget forskellige, og levede til sidst ikke sammen som mand og kone, så det var en befrielse, da det hele var overstået.

Jeg er i mellemtiden blevet 51 år, arbejder som afdelingschef i et stort byggefirma, og rejser meget rundt til vores projekter. Denne fortælling tager udgangspunkt i en sag i Sverige, hvor jeg skulle udstationeres i 2 år.

SEX I DAG?

Firmaet besluttede os for at leje et lille sommerhus i nærheden af byggepladsen til mig, da der var mere ro end på et hotel.

Jeg har flere gange leget med tanken om at være sammen med en fyr, men aldrig fået realiseret det. Efter skilsmissen er tanken kommet til mig oftere og oftere, specielt når jeg sidder i sommerhuset og surfer på nettet.

Helt ubevidst kan jeg fornemme, at jeg søger flere og flere Gay-sider, og tænder specielt meget på unge, slanke, glatte fyre. Jeg har efterhånden fået downloadet mange FILM med emner som Far og Søn, Ung og gammel sammen samt Sex i familien, som jeg nyder at spille pik til.

Firmaet har forpligtiget sig til at tage praktikanter ind, og det var blevet mit lod at vælge en ingeniørpraktikant til vores projekt. Jeg modtog mange ansøgninger og valgte 3 ud, som jeg satte stævne i sommerhuset.

De 2 første var såmænd godt nok kvalificeret, men der manglede ligesom noget, så jeg var meget spændt på at skulle møde nr. 3. Præcis på det aftalte tidspunkt bankede det på døren. Jeg gik ud for at åbne, og til min store glæde stod der en ung, slank lyshåret gut udenfor.

Han havde et kønt, næste pigeagtigt ansigt, halvlangt lyst hår, ingen skægvækst og så var han klædt meget praktisk på i t-shirt og stramme jeans, som fremhævede hans spinkle krop.

Jeg mærkede et sug i mellemgulvet, da jeg gav ham hånden og præsenterede mig.  Han fortalte, at han hed Ulrich, boede i Stokholm og var meget interesseret i vores firma.

Jeg inviterede ham indenfor og vi satte os ved køkkenbordet. Jeg havde på forhånd gennemlæst hans ansøgning og studeret hans CV, og der var umiddelbart ikke noget i vejen med hans kvalifikationer, men jeg var dog lidt interesseret i hvordan han ville klare jobbet, da Stokholm jo lå mere end 500 km fra vores byggeplads.

Han fortalte at han var villig til at bosætte sig i området i det halve år, som han skulle være i praktik, så det var ikke noget problem. Da jeg spurgte ind til hans familiære relationer, forklarede han, at han var enebarn og ikke havde nogen kæreste, så det var heller ikke noget problem.

Jeg besluttede mig ret hurtigt til at tilbyde ham praktikpladsen, og jeg kunne se, at han blev meget glad for den besked. Han var villig til at starte med det samme, og havde faktisk været så forudseende, at han havde pakket en kuffert og taget den med, i tilfælde af, at han skulle få tilbuddet.

Vi aftalte det praktiske med hans ansættelse, og kom så til problemet med at få ham indkvarteret. Min hjerne sagde mig, at jeg skulle anvise ham et hotel, men jeg kunne fornemme at min pik også havde lidt at skulle have sagt.

Der for en djævel i mig. ”Ved du hvad. Du kan overnatte her, så kan vi få noget godt at spise, og få snakket en hel masse igennem”. Jeg kunne se at han lyste op, og med et smil tog imod mit tilbud.

”Der er lige en ting du skal vide. Jeg er naturist og har sjældent tøj på, når jeg har fri, så jeg håber du er OK med det.”

Han sendte mig et frækt smil. ”Det er helt fint med mig. Du skal ikke genere dig”. Ulrich gik ud for at hente sin kuffert, mens jeg tænkte på, hvad det lige var, jeg havde gang i.

Da jeg havde vist ham ind i gæsteværelset sagde jeg ”Jeg snupper lige et bad, mens du pakker ud, så kan vi snuppe en øl bagefter.”

”Ja, og jeg vil også gerne have et bad, det var en lang tur fra Stokholm.” Jeg skyndte mig ud for at tage mit bad, og jeg fik også lige givet pik og nosser en tur med skraberen, så jeg var helt glat forneden. Det var lidt surrealistisk da jeg åbnede døren fra toilettet og trådte nøgen ind i stuen.

Det var alligevel første gang, at jeg havde fortaget mig noget så frimodigt men Ulrich sagde ikke noget, men gik bare ud for at tage sit bad. Til min store glæde kom han nøgen ind i stuen bagefter. Jeg kunne ikke lade være med at beundre hans lille, slanke krop. Totalt ubehåret, med den frækkeste lille pariserrøv og en flot lille pik imellem benene.

Jeg blev noget overrasket, da han styrede lige hen imod mig, lagde armene omkring mig og trykkede sin krop ind imod min. Han løftede sit smukke ansigt op imod mig, tog fat i min nakke og trykkede et kys på mine læber.

Totalt overrumplet og befippet besvarede jeg hans kys og snart legede vores tunger med hinanden. Min pik rejste sig op ad hans mave, og jeg kunne mærke at hans lille pik også var påvirket af situationen.

Hans læber slap mine og så kiggede han mig i øjnene. ”Undskyld hvis jeg er lidt frimodig, men du er lige ham jeg har drømt om, og jeg turde ikke lade chancen gå fra mig. Jeg er bøsse, men tænder kun på ældre mænd, skal jeg sige dig.”

Jeg smilte. ”Det er helt i orden. Jeg er glad for at du er så åbenhjertig, for jeg har nemlig spekuleret som en gal på hvordan jeg skulle forføre dig. Jeg er nemlig helt vild med dig, og du er lige den type jeg har drømt om.”

Ulrich satte sig nu på knæ foran mig og tog min pik i munden. Hans tunge spillede omkring hovedet mens han sugede pikken ind, samtidig med at han kælede for mine nosser. Jeg havde ofte fået suttet pik af min eks, men det havde aldrig væres så skønt som det jeg nu oplevede.

Jeg begyndte langsom at lave kneppebevægelser så min pik gled ud og ind ad hans mund. Hele situationen var så frækt og overvældende, at jeg kunne mærke hvordan det hele var ved at gå på mig. Jeg forsøgte at trække Ulrichs ansigt væk men han havde et godt greb omkring mine balder og forsatte med at sutte og lege med min pik.

Jeg var efterhånden kommet forbi det punkt, hvor fornuften rådede, og stod bare og nød den varme mund, som omsluttede min pik. Min hjerne koblede fra, og med at støn tømte jeg mig i Ulrichs mund. Det en fede sprøjt efter det andet blev pumpet ind i hans mund, indtil mine nosser var helt tømte.

Ulrich rejste sig op, og med et frækt smil trykkede han sine spermindsmurte læber imod mine og stak sin tunge ind i min mund. For første gang smagte jeg nu min egen sperm, dygtigt leveret af en ung, smuk knægt.

Jeg gjorde anstød til at ville gøre det samme med ham, men han skubbede mig lidt væk og sagde grinende ”Nej, jeg er din tjener og slave, og jeg skal nok få hvad der tilkommer mig, men nu er det dig der er i fokus. Jeg nyder at være ophidset og stræber ikke så meget efter udløsning, men mere om at behage dig.”

”OK” tænkte jeg ”Det var da vist den rette fyr jeg har fået ansat.”

Ulrich gik nu hen til køleskabet og hentede 2 kolde øl. Det var som en drøm at se den smukke, spinkle knægt gå nøgen rundt og opvarte mig. Han lille pik stod stiv ud fra kroppen, og jeg havde svært ved at holde fingrene fra den.

Vi satte os med hver sin øl. Ulrich kiggede på mig. ”Jeg har altid haft en drøm om at møde en ældre fyr og være hans underdanige slave. Jeg har tit onaneret med fantasien om at det en dag skulle lykkedes for mig, og da jeg så dig, vidste jeg at dagen var kommet.”

Han fortsatte ”Jeg har prøvet lidt af hvert men kun med jævnaldrende. Jeg kan godt lide at blive kneppet, men jeg skal behandles hårdt, og det er der ikke nogen af mine venner som har formået. Jeg håber at du er den rette.”

Jeg rakte ind over bordet og tog hans hænder i mine. ”Du har helt ret. Du er kommet til den rette. Jeg har ingen erfaring, men sammen skal vi nok finde ud af det hele, for du er nemlig også min drømmefyr, som jeg aldrig har turdet håbe på, ville dukke op.”

Det var helt utroligt så hurtigt det hele var kommet. Der var ikke gået mange timer fra at vi så hinanden for første gang, men der må åbenbart have været en kemi imellem os fra første øjekast, og jeg kunne mærke hvordan jeg boblede indvendig af glæde og forventning.

Vi brugte resten af dagen med at hygge os, spise noget godt, få et par øl inden vi besluttede os for at gå til ro, så vi var friske og udhvilede til i morgen. Ulrich flyttede naturligvis sine ting ind i mit soveværelse og efter et godnatkys faldt vi i søvn i hinanden arme.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.