BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Godmorgen chef, så er der frisklavet kaffe. Jeg blev revet ud af søvnen af Ulrichs stemme samt duften af frisklavet kaffe, og da jeg slog øjnene op, så jeg en smuk, nøgen ung mand stå med en kop dampende varm kaffe i hånden til mig.

Jeg kunne ikke lade være med at beundre ham. Hans flotte slanke, næsten skolepigeagtige krop, det halvlange lyse hår og ellers helt hårløs og med en dejlig lille, halvstiv pik imellem benene. Hvis han fik lidt makeup og et par rottehaler, ville han ligne en pige på 15 år.

SEX I DAG?

”Jeg har besluttet mig for at kalde dig Chef og ikke Master, da der jo nødigt skulle ske en fortalelse på kontoret” grinte han mens han rakte mig koppen. ”Rigtig god idé” svarede jeg mens jeg satte mig op i sengen, og gjorde tegn til at han skulle sætte sig ved siden af mig.

Mens jeg drak min kaffe, foreslog jeg at vi gik en tur ned til en lille sø i nærheden hvor vi kunne få et frisk bad. ”Skal vi så have tøj på?” spurgte Ulrich. ”Nej, de få folk som bor her i området, er vant til at se mig gå nøgen ned for at bade, så det behøver vi ikke.”

Efter at vi har fået drukket vores kaffe og lavet vores morgentoilette, tog vi hvert sit håndklæde og begav os afsted. Ulrich havde taget en lille rygsæk på og ellers var vi nøgne på nær et par sandaler hver. På vej derned mødte vi et ældre ægtepar, som boede lige i nærheden.

”Nå, du har nok fået sønnen på besøg” sagde manden, da vi gik forbi dem, og pludselig slog det mig at vi jo faktisk godt kunne ligne far og søn. Tanken fik min pik til at rejse sig lidt, så jeg skyndte mig at gå videre.

Da vi var kommet lidt videre, trak Ulrich mig pludselig ind i skoven. Jeg undrede mig over hvad han havde gang i, men fulgte efter ham. Jeg kunne se, at han kiggede søgende omkring sig, og fandt så åbenbart et brugbart sted.

Han tog rygsækken af og rakte mig 4 reb på cirka 2 meter hver. Han stillede sig nu imellem to træer og spredte benene og stak armene ud til siden. ”Bind mig” sagde han. Jeg kunne se, at hans lille pik rejste sig. Det var åbenbart noget som tændte ham meget, og jeg kunne da også mærke at min pik begyndte at vokse ved tanken.

Jeg bandt hans arme og ben til de 2 træer så han stod i et X. ”Nu vil jeg gerne have at du tager den dolk som er i rygsækken og går ud og finder en god gren, som du kan smække mig med.” Jeg skyndte mig afsted med en efterhånden vildt stiv pik, og fandt hurtigt en velegnet tynd gren, som jeg fik afbarket.

Da jeg kom tilbage, sagde Ulrich ”Det vi skal nu har jeg aldrig prøvet før, men jeg vil bede dig om at lægge kræfter i dine slag, og så aftaler vi, at hvis jeg siger Rød skal du stoppe, hvis jeg siger Gul er det fint og hvis jeg siger Grøn skal du slå hårdere. Jeg vil gerne bede om 25 slag i første omgang.”

Jeg stille mig skråt bagved knægten, svirpede et par gange i luften med grenen og lod den så falde ned over hans balder. Ulrich gav et støn fra sig og hans krop vred sig i rebene. Jeg gav ham endnu et svirp med grenen og kunne nu se to røde striber på hans frække balder.

Jeg fortsatte, og for hvert et slag som ramte ham, kom der et støn fra hans mund og hans krop vred sig. Da jeg havde nået 10 slag, sagde han ”Grøn”. ”Det var pokkers” tænkte jeg, da jeg mente at jeg slog rimeligt hårdt, men nu lagde jeg så ekstra kræfter i.

Da vi nåede 20 slag, sagde han ”Grøn” igen, og så fik den lige lidt mere kraft. Da jeg ramte ham med det sidste slag, så jeg at det rykkede i hans stive pik, og så sprøjtede han sin sperm ud i skovbunden, mens han vred sin krop i vellyst. Spermen væltede ud af hans pik, og jeg ærgrede mig lidt over, at jeg ikke var parat med min mund, men sådan ville han åbenbart have det.

Ulrich hang slap i rebene og jeg skyndte mig at løsne ham, hvorpå han faldt mig om halsen. ”Tak Chef. Det var den vildeste orgasme jeg nogensinde har oplevet” hvorpå han trykkede et kys på min mund. Han tog nu en tube glidecreme op fra rygsækken, smurte min pik og sin egen røv og lagde sig på knæ på håndklædet som han havde bredt ud.

Hans frække røv så helt uimodståelig ud, med de mange røde striber, og det dunkede efterhånden så meget i min pik, at jeg var parat til alt hvad knægten bad mig om.

”Knep mig, jeg vil mærke din store stive pik oppe i min røv.” Jeg satte mig på knæ bagved ham og styrede pikhovedet hen til hans indbydende lille hul. Han havde åbenbart prøvet det før, for han slappede fuldstændigt af, så min pik langsomt gled op i ham.

Jeg kunne mærke hvordan han masserede min pik med sine muskler mens jeg bare nød den varme, stramme fornemmelse da jeg gled ud og ind af hans røvhul. ”Åh Chef … knep mig … Pul din slavesøn med din store pik.” De frække ord strømmede ud af hans mund, mens jeg gennem kneppede ham.

Inden længe kunne jeg mærke at jeg var ved at komme. Med et sidste hårdt stød bankede jeg pikke helt i bund og så pumpede den det en ladning sperme efter den anden op i Ulrichs røv. Ulrich stønnede da han kunne mærke hvordan min pik pumpede dybt inde i ham og helt udmattede faldt vi sammen på håndklædet, stadigvæk med min pik oppe i hans røv.

Jeg lod pikke blive inde i ham indtil den var blevet helt slap og gled ud af hans røv, efterfulgt at en strøm af sperm, som løb ned på håndklædet. Vi fik nu pakket sammen og det sidste Ulrich tog med var den gren jeg havde smækket ham med. ”Det er et godt minde, og måske kan den bruges en anden gang” grinte han.

Efter et forfriskende bad og lidt pjank ved søen gik vi glade hjemad til sommerhuset for at få os en veltiltrængt frokost og et par øl. Under frokosten fik vi snakket lidt om vores oplevelser og om hvad vi kunne tænke os at der skulle ske.

På et tidspunkt spurgte jeg: ”Har du aldrig nogensinde været sammen med en pige, og er det slet ikke noget som tiltaler dig?”

”Nej, jeg har aldrig prøvet” svarede han, ”men jeg har da af og til tænkt at det kunne være spændende at prøve. Jeg ved jo ikke om det er noget for mig, før jeg har prøvet.”

Et andet spørgsmål brændte også på. ”Nu vil jeg spørge dig om en meget personlig ting, og du skal bare sige nej, hvis det ikke er noget for dig. Du er ualmindelig smuk, og jeg har tænkt på, hvordan du ville se ud, hvis du blev sminket og iklædt pigetøj.”

Ulrich lyste op. ”Åh Chef, det er som om du kender mine fantasier. Det har jeg tit drømt om, men jeg turde ikke sige det til dig, Jeg var bange for at du ville synes jeg var sær.”

Jeg rejste mig op og gav knægten et kys. ”Hør så her. Inde på kontoret er der en kvinde, Jessica, som jeg har lidt kørende med. Hun er lige så lille og spinkel som dig. Hvad siger du til at jeg ringer til hende og spørger om hun har lyst til at komme herud til os?”

Nu lyste Ulrich endnu mere op. ”Det vil jeg meget gerne prøve, men kan hun godt holde mund med det inde på kontoret?”

”Ja, det kan hun. Hun er fraskilt, 35 år gammel og som sagt, så har jeg haft lidt med hende at gøre et par gange.”

Jeg tog telefonen og ringede til Jessica. Jeg sagde ikke noget om Ulrich, blot bad jeg hende om at tage noget ekstra frækt tøj med og så hendes kosmetiktaske. Hun var straks med på den og lovede at komme inden for en time.

Vi skyndte os at rydde lidt op. Ulrich gik ud i haven og hentede en buket blomster, og snart var vi klar til at modtage Jessica. Da tiden nærmede sig, bad jeg Ulrich om at gå ind i soveværelset og vente der. Så hørte jeg Jessicas bil og gik ud for at modtage hende.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.