Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en fredag i skolen, vi havde frikvarter. jeg skulle op på kontoret sammen med Lars da vi havde lavet ballede i timen igen.

på vej op til kontoret aftalte vi, at vi skulle se et par FILM om aftenen da der ikke var nogen fest om aftnen.

klokken blev otte og det bankede på døren, det var Lars han kom ind.

mine forældre var lige kørt, de skulle til firmafest.

vi satte os ind på mit værelse, og satte en film på, efter den første film en komedie film, blev vi enige om at se en porno film. et kvarter inde i filmen lagde jeg mærke til at Lars sad os så på min pik. og jeg blev selv mere liderlig.

han spurgte om vi skulle spille den af til filmen og uden at tøve svarede jeg nærmest desperat jaaa!!!

vi fandt en rulle toilet papir frem, og gik i gang, min pik var lidt mindre end hans, min var cirka 15 og han fortalte mens vi spillede at hans var 16 cm, efter filmen og et par orgasmer gik vi ud på toilette og vaskede vores fingre. og imens jeg vaskede fingre kom han med tøj på og begyndte at bolle mig bagfra, først troede jeg at det var for sjov, men så begyndte han og kysse og jeg gengældte kysset. vi gik ind på værelset igen og tog alt vores tøj af og lagde os i min sen og kyssede, hans dejlige pik lå op af min mave og jeg kunne ikke lade vær med at røre den. han sagde pludselig stop og gik over i hans taske og fandt to kondomer, han sagde "du ved ikke hvor længe jeg har villet være sammen med dig, det har været svært og skjule min pik når vi har været i bad sammen til idræt". han rullede kondomet på hans pik og hjalp mig med at få et på mit. vi suttede lidt på hinandens pikke. og efter lidt førte han to fingre op i mit dengang jomfru hul, og spurgt om han måtte kneppe mig. jeg sagde ja og stillede mig i position (doggystyle) han førte langsomt hans pik op i mit hul, det var den bedste følelse jeg nogensinde havde prøvet,

efter kun 8 ryk kom han og trak sig ud og stillede sig klar til at modtage min pik og jeg førte den op, det var dog lidt svært, da han var meget stram, men det var også hans første gang. jeg kom op og kneppede så hurtigt at det maks. varede2 minutter. da vi havde kneppet lagde vi os i sengen og legede med hinanden.

lidt efter gik vi i bad, og sæbede hinanden ind og kneppede hinanden igen..

Vi har siden dengang set mange film sammen og kneppet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.