Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var mørkt i klubben. Kun scenen var oplyst. Vi sad tæt. Alene som jeg var, måtte jeg jo finde mig i at sidde ved siden af helt fremmede mennesker  Jeg sad ved bord med nogle tyske herrer der ikke holdt sig tilbage med våde varer. De var noget ældre end mig. Vel omkring de 60. Jeg var dengang omkring 35. Jeg havde stadig eftermiddagens løse shorts på. Det var en af årets varmeste perioder og den høje sydlandske sol brændte godt igennem. Jeg havde fået godt med farve ude ved en af naturiststrandene. Jeg havde nu været her i 3 dage og nu skulle nattelivet for alvor udforskes.

Jeg var gået ind på en bar i happy hour og havde fået lidt i ganen. Videre til flere barer og var til sidst endt i føromtalte klub. Havde fundet et ledigt bord, tyskerne havde spurgt pænt inden de slog sig ned. Smilet og været venlige. Jeg smilede venligt tilbage. Der blev mere og mere fyldt. Sceneshowet skulle gå i gang. Vildt flotte drag kunstnere sang bedagede discoklasikere.

Det var det jeg gerne ville opleve. Der var flere og flere der pressede sig ned i sofaen. En altovervejende del af klientellet bestod af mænd. Tjenerne var flotte fyre i læderbukser og netundertrøjer. Kunderne var vist kun seksuelt interesserede i andre mænd. Flere var blevet voldsomt optaget af hinanden. Grådige kys og skamløse gramserier.

Jeg fulgte med i Sceneshowet, en gut med gstreng og fjerboa stønnede sig igennem et Amanda Lear nummer. Fyren til venstre for mig tog min hånd og trak den til sig. Jeg lod ham villigt gøre som planlagt, det var altid en del af programmet. Langsomt landede min hånd i skødet på ham. Hans bukser stod åbne. Blufærdigheden var beskyttet af den dunkle belysning.

Han havde allerede fuld rejsning. En lille tyk pik. Mine fingre begyndte at kæle for hans rejsning...

 

Fortættes..?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.