BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var Sofies tur til at afsløre sin hemmelighed. Hun fortalte om sin ungdom, hvor hun var vandrepokal i en lille kreds af kiksede rockertyper.

Hun begyndte at fortælle om en episode, hun havde haft i de sene teenageår. Hun havde været ovre ved en noget ældre fyr fra omgangskredsen for at se VIDEO. Der havde været fire fyre og så hende. Hun havde tidligere været sammen med de tre af dem, og den sidste vel kun fordi hun ikke kendte ham så godt, han var vist en art prøvemedlem. De kørte på motorcykel og var nogle nedladende svin. Hun var deres tidsfordriv, når de ikke havde penge til benzin.

SEX I DAG?

Sofie havde nydt den frække opmærksomhed, samværet var alt det hun altid var blevet advaret om fra velmenende pædagoger, på de institutioner hun hovedsageligt var opvokset på. Sofie følte sig mest i live, når hun kneppede med en viril badboy.

Det var sket efter, at de havde røget sig skæve. Hun var gået med den ene fyr ind i værelset ved siden af og de havde bollet højlydt. Fyrens pik havde fløjet ind og ud i afsindigt tempo. Døren kunne ikke lukkes ordentligt, så de tre andre var uden videre kommet derind og var begyndt at gramse på hende overalt. Røv og patter blev voldgramset. Hun blev halvvejs tvunget til at sutte en fyr imens den første betjente sig færdig, nu i lidt mere adstadigt tempo. Han kom i en voldsom udløsning og gled ud af hende. Fyren fra munden var nu mere end villig. Han kneppede hende i voldsomme bevægelser og kom med et gryntende udbrud. Den tredie stod klar. Han var mere omhyggelig og kneppede hende længe og hårdt. Virkeligt voldelig og brutalt tog han hende, men hun kendte turen. Hun havde været sammen med dem alle tre før. Der var en del af dealen, hun skulle bandekneppes. Det var prisen for at sidde bagpå.

Den sidste og nye var nu klar. Og de tre faste hånede ham imens de rengjorde deres ulækre pikkemænd. De bildte ham ind at han godt måtte kneppe Sofie, men at han skulle slikke hende bagefter. Fyren så det som et skridt på vejen til at blive optaget. Sofie vidste nok om det til at vide at det var han på den måde langtfra at blive. Men hun havde ikke modet til at sige fra. Fyren kneppede løs på hende, kom hurtigt og måtte spise cremen fra alle fire. De tre andre grinede hånende og pressede staklens hoved helt tæt på cremetærten. De helmede ikke før han var på sammenbrudets rand. De piskede ham i røven med en glasfiberantenne. Holdt ham i håret og slog ham til plukfisk. Det hele sluttede med at de slæbte ham ud i gården og pissede på ham. Han skulle ligge på ryggen og modtog strålerne i ansigtet. Staklen troede han ville blive optaget. Men det skete jo selvsagt ikke. Han var kun til hån.

Sofie havde mødt ham et par mdr senere under andre omstændigheder. Han var knækket helt over, et sølle nervevrag var han blevet. Sofie begyndte at besøge ham, og hun begyndte at trøstesexe med ham. Havde virkelig sympati for staklen og sex var den eneste omsorg hun kendte. Han var en ensom sjæl og de havde tilbragt mange vinterweekender nøgne i hans lille lejlighed. Det hjalp lidt på ham. Hun byggede ham langsomt op. Deres sex blev bedre og bedre, mere og mere avanceret. Fyren blev expert i at slikke fisse, han elskede at tilfredsstille frække villige Sofie, med de tunge runde patter. Sofie begyndte at nyde sex på en hidtil ukendt måde.

Fyren var i yderst fin form og blev hurtigt trænet op til at være Sofies hidtil bedste knald. Hun nød at knalde med ham. Rockertyperne gennemkneppede hende stadig på skift. Mest af gammel vane.

Men motorcykelbanden havde fået nys om hendes knalderi med den nye fyr. Han forsvandt pludselig. Forsvandt helt. Uden pung, pas, overtøj. Han forsvandt simpelthen. Familien, Sofie eller arbejdet hørte aldrig mere noget. Han var væk.

Han blev aldrig fundet.

"Jeg er sikker på at de slog ham ihjel og slap af sted med det. Det har altid martret mig hvor voldsomt det måtte have været. Jeg blev flere gange hevet ind til afhøring, men kunne jo ikke nævne min dårlige fornemmelse. Jeg anede virkelig ingenting"

Hun var tavs et øjeblik.

"Jeg er overbevist om at han blev tæsket ihjel, det er rædsomt at tænke på"

"Desværre var jeg dum nok til fortsat at lægge hul til dem. Det var slemt. Jeg blev bandekneppet af de svin utallige gange. Til sidst var jeg ikke god nok længere og blev erstattet af mere frisk kød."

"Det var sjovt nok engang imellem, men jeg ville dog ønske at jeg havde haft bedre smag"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.