Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var ikke meget over 10 år da jeg fandt ud af, hvilket dejligt legetøj der sad der mellem mine ben.
Jeg nød at lege med pikken, så den stod stiv og liderlig lige op af min mave. Allerede dengang nød jeg at gå rundt i et par lidt for små shorts uden trusser. Det er dejligt at mærke det stramme stof på den følsomme hud og mærke dem gå op i numserevnen. Da jeg blev lidt ældre, kom den vidunderlig orgasme og spermen væltede ud.
Desværre fulgte en spirende hårvækst med. Den kunne jeg ikke lide. Jeg synes, at pikken så større, mere indbydende og mere ren ud uden hår på. Så jeg forsøgte at holde hårene væk med min fars skraber så længe som muligt, men i skolen var det efterhånden svært at skjule den manglende hårvækst.
Så det blev efterhånden kun op til sommerferien, at jeg barberede dem fuldstændigt væk - og jeg nød det i fulde drag.
I sommerferien var jeg altid på ferie hos min fætter. Han var et par år yngre end jeg. Jeg har nok været omkring de 14 da jeg havde den første seksuelle oplevelse med ham.
Han boede sammen med sin mor og far på en stor gård. Stuehuset havde 2 fløje på hver sin side af et midterhus - nærmest som et U. Fætter havde et par værelser i den ene fløj med både eget soveværelse, opholdsværelse, bad og toilet. Jeg havde et gæsteværelse overfor. Hans forældre boede i den anden fløj.
Jeg kørte på cykel fra en forstad ved København om morgenen. Det var varmt så jeg kørte kun i et par lidt for små shorts og en stumpet T-shirt. Jeg var fremme ved gården lidt over middag. Her mødte jeg fætter. Han sad på gårdens eneste hest og ventede på mig. Som sadel var bare et tæppe, som han sad på. Det var meget varmt og jeg var også godt varm efter den lange cykeltur.
Han foreslog, at vi sammen kunne ride i gennem gårdens skov, som gik helt ned til en fuldstændig ugenert privat strand.
Jeg hoppede op på en læmur og videre op på hesten så jeg sad bag ved fætter. Hesten satte stille og rolig i gang i almindelig gang. Fætter tog fat i mine arme så jeg holdt ham om maven for ikke at falde af.
Den rolige rytme og den tætte kontakt op af fætters numse gjorde, at jeg straks fik stiv pik. Fætter vendte sig om mod mig og smilede. Han trykkede sig endda tilbage mod min stive pik. Det var afsindigt frækt og ophidsende.
Den rolige rytmiske gang virkede som om min pik blev onaneret op af fætters numse - og jeg kunne mærke, at jeg ikke ville kunne tilbageholde min sperm ret længe - og der var endnu et stykke vej til stranden.
Og ganske rigtigt - pludselig væltede spermen ud i mine stramme shorts - igen og igen kom jeg i shortsene. Aldrig havde jeg oplevet noget lignende. Og pikken blev stående - ikke antydning af at den ville slappe af.
Fætter havde mærket det hele og nu tog han mine hænder, ned mod hans skridt og her mærkede jeg en meget stiv og dejlig pik bag det tynde stof i hans shorts. Jeg var overbevist om, at han heller ikke havde trusser på. Min sperm havde lavet en stor våd plet i mine shorts - også fætters shorts var våde bagpå.
Sådan kom vi ned til stranden. Vi stod af hesten ved en brændestak og hoppede videre ned på skovstien.
Vi kiggede på hinanden - jeg, nok lidt flov - men der var ingen tvivl om, at fætter havde villet det her. Han spurgte om han måtte slikke mig ren - og uden at få svar fik han trukket mine stramme, våde shorts ned. Han gik straks i gang med at slikke min hårløse pik, hårløse nosser og hårløse mave. Og inden længe skød jeg en ny ladning af sted. Han slugte det hele.
Så gik vi i vandet og fik skyllet os og vores shorts nogenlunde rene.
Herefter lå vi nøgne i sandet mens shortsene hang til tørre på et par grene - og endelig fik jeg set hans lille stive drengepik tæt på. Jeg tog om den og begyndte langsomt at onanere ham. Det kunne han lide - og der gik ikke længe for han fik en lille våd orgasme.
Så var der endelig faldet lidt ro over vores 2 liderlige pikke. Fætter var meget interesseret min glatte pik - og spurgte om jeg ville barbere ham når vi kom hjem.
- den beretning kommer måske senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.