Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg kom hjem lå han inde i dobbeltsengen. Han sov – eller lod som om. Kun dækket af et tyndt lagen - nøgen. 
Jeg stod lidt og kikkede. Underligt, jeg havde lyst til at se hans nøgne krop; røre ved den. Han lå på maven og kun hans ene skulder var ikke dækket af lagenet.
 
Brun, glat, armene om hovedpuden ”hugging the pillow”.
 
Jeg tog fat i lagenet. Trak forsigtigt og afdækkede hans nøgenhed centimeter for centimeter. Lagenet kærtegnede hans hud på vejen og han vred sig lidt. Velbehageligt, forventningsfuldt ?
 
Ryggen var nu blottet. Jeg kunne endnu nå at stoppe hvis han skulle ”vågne”.
 
Fristelsen var for stor. Det var som en stiltiende overenskomst. Han ville at jeg skulle se ham nøgen, udstillet og sårbar. Jeg fortsatte og ballernes hvide, glatte runding kom frem efterfulgt af de brune ben.
 
Jeg stod lidt og overvejede hvordan jeg skulle gribe sagen an. Havde lyst til at kærtegne hans krop.
 
Han rørte sig ikke. Lå blot helt stille og ventede, mærkede mit blik på sin krop, nød det. Jeg foldede lagenet et par gange og lagde det løst ind over hans hoved. Det var nemmere når han ikke kunne se mig.
 
Jeg lod en finger glide hen over hans fodsål - startskud. Det gav et ryk i ham ved denne første berøring, men han faldt hurtigt til ro og lå helt stille mens jeg lod hænderne gå på vandring fra fødderne op til ballerne. Heller ikke da jeg tog fat i hans ankler og spredte hans ben gjorde han modstand.
 
Jeg kunne tilsyneladende få lov til alt. Lod mine fingre glide langs hans inderlår i små bløde cirkler op til hans anus og den følsomme hud ved pikroden.
 
Han var barberet. Huden tynd og følsom. Han trak vejret tungt nu. For at drille gav jeg ham et klask på den ene balle. Han klukkede og skød bagdelen opefter.
 
Vi var på bølgelængde.
 
Jeg satte mig lidt længere op så jeg bedre kunne kærtegne hans ryg og baller. Med to fingre tegnede jeg symmetriske mønstre ned over ryggen og ud til siden.
 
Kildende – Drillende. Han lå lidt uroligt, men accepterede spillet.
 
Der for en djævel i mig.
 
Jeg løsnede min livrem og trak den ud af bukserne. Han kunne høre bæltespændet for hans krop blev stiv. Jeg lagde beroligende en hånd mellem hans skulderblade. Pressede lidt ned og lod bæltet ramme hans balder med et let slag. Da han mærkede at jeg ikke slog hårdt slappede han af og jeg fortsatte med slagene.
 
Efter 20-25 slag var begge baller ved at være røde. Jeg stoppede og kærtegnede den ømme hud. Han nød det, sukkede vellystigt.
 
Og jeg nød det mindst lige så meget.
 
Måtte se hans pik. Mærke den i hånden. Få den til at gro.
 
Jeg tog fat i hans ankler, samlede hans ben og vred ham rundt.
 
Han var med på den og hjalp selv til. Lagenet beholdt han over hovedet.
 
Stadig blindet.
 
Hans pik stod lige op og vippede.
 
Legede med hans barberede pung men undlod at røre pikken. Han vred sig, men holdt armene over hovedet, overgivet, underkastet min leg.
 
Fik ondt af ham og tog fat om pikken.
 
Trak forhuden tilbage i et langt sejt ryk. Pikhovedet blev udspilet, glat og følsomt. Han skød underlivet op i luften mens han stønnede højt.
 
Nu skulle han få lov at komme.
 
Forhuden blev trukket tilbage til smertegrænsen. Jeg klemte til - lukkede for sædafgangen, og tog så pikken ind i min varme mund. Lod tungen lege med hans pikhoved og nød hans urolige krop under mig.
 
Og så gik det stærkt.
 
Jeg mærkede orgasmekramperne og løsnede grebet om pikken, samtidig flyttede jeg hovedet og med et dybt suk skød han sin sæd højt op i luften.
 
Det var startskuddet til mange dejlige sexlege.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.