Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I 1991 boede jeg på kollegium på Fanø mens jeg læste på navigationsskolen. Om sommeren havde jeg fået job på et af diskotekkerne på øen så sommerferien blev også tilbragt på øen.

Jeg var på det tidspunkt jomfru og havde ikke det store held med pigerne og var heldet der fulgte jeg aldrig op på det .

SEX I DAG?

Kollegiet var næsten affolket i sommerferien i min gård var vi kun et par stykker og kendte ikke rigtig nogen af dem , den ene eftermiddag havde jeg sat mig ude i gården og nød det gode vejr og havde friaften så ville bare slappe af , mens jeg sad der kom der en af de andre beboere kendte ham ikke rigtig havde kun hørt at han var bøsse og han holdt sig for sig selv .

Jeg hilste selvfølgelig på ham da han gik forbi og fem minutter efter kom han ud i gården med et par øl og bød på en , sagde ja tak og vi faldt i snak om løst og fast om uddannelser og mit sommer job.

Da aftenen nærmede sig spurgte han om jeg ikke ville komme op til ham og spise hvis jeg da turde pga. rygterne om hans seksualitet som han godt kendte , og jeg takkede ja da jeg altid har været ligeglad med hvad folk er til.

Klokken syv stillede jeg hos ham og vi fik lidt og spise og rimelig meget og drikke og snakken blev mere fri og på et tidspunkt fik jeg spurgt om rygterne passede eller om de var forkerte og fik at vide at han var bøsse og at det var ret svært på sådan en lille ø. Han spurgte om jeg havde en kæreste osv og det kunne jeg jo kun svare nej til og fik ham fortalt om min generthed .

Efter et par timers snak og drikken var vi begge rimelig bedugget og jeg sad og hang lidt da han rejste sig og gik på badeværelset , jeg så lidt tv og undrede mig lidt over hvad han lavede , pludselig kaldte han på mig om jeg ikke lige kunne hjælpe ham og da jeg kom ud på badeværelset stod han nøgen og spurgte om jeg ikke ville have taget min mødom , nåede ikke at svare før han stod bag mig med en hånd i mit skridt og hans stive pik mod min røv og jeg fik hurtigt rejsning så sagde hvorfor ikke . Han klædte mig af og vi gik i bad sammen hvor han hjalp mig med at skylle mig ud bagi derefter gik vi ind i hans seng hvor han kærtegnede min krop og legede med min pik , pludselig lagde han sig så vi lå i en 69er og sagde at jeg selv bestemte om jeg ville sutte ham eller bare røre ved han pik , kort efter mærkede jeg hans mund om min og tænkte at det kunne jeg også så tog ham i munden og suttede lidt , pludselig mærkede jeg en finger mod mit røvhul som legede med min stjerne , lidt efter bad han mig ligge mig på alle fire og bare nyde, frygtede lidt at jeg skulle bolles nu men det var hans tunge der blev brugt i stedet og hold op hvor var det frækt tror aldrig min pik havde været så hård før af liderlighed , efter han havde slikket mig et stykke tid fandt han noget glide creme frem og begyndte at bruge fingre i mit hul og må indrømme at jeg stønnede af fryd og lidt efter rejste han sig og sagde jeg bare skulle blive hvor jeg var og kort efter havde han hentet en DILDO som han smurte ind og førte op i mig , gjorde lidt ondt i starten med nød det hurtigt .

 kort efter fandt han et kondom frem og spurgte om jeg ville have den ægte vare også og var simpelt hen så liderlig at jeg bare stønnede ja uden at tænke på at hans pik var noget større end dildoen , da han havde fået gummi på fjernede han dildoen og bad mig ligge mig på ryggen med spredte ben, og først da opdagede jeg spejlene i hans loft over sengen så jeg ville få at se hans pik glide op i mig , han satte sig mellem mine ben ,og bad mig ligge benene op på hans skuldre ,da han var kommet i stilling satte han pikken mod mit hul og bad mig slappe af , så pressede han lidt og op forsvandt hovedet af hans pik skar hoved af smerte og han holdt pikken stille, og bad mig sige til når smerten fortog sig , kort efter var det til at tåle ,og han pressede resten af pikken op i mig, og holdt den i bund lidt til han kunne mærke jeg slappede af ,så startede han med at bolle mig stille og roligt ,og min pik der var faldet under indtrængen rejste sig igen , han sagde at jeg  skulle lege lidt med den mens han tog mig .

stille og roligt bollede han mig hurtigere og hurtigere og jeg nød det fuldt ud ,til sidst tog han mig for fuldt kraft og jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at spille pik mere, pludselig begyndte min pik at sprøjte af sig selv og kort efter kunne jeg mærke at han sprøjtede gummiet fuldt af sæd ,og han trak sig ud og lagde sig ved siden af mig og gav mig et ordentlig tunge kys , jeg var helt væk og savnede allerede hans pik oppe i mig og han lovede at blev jeg resten af natten skulle jeg nok få mere , jeg sagde straks ja og han rejste sig og kom tilbage med en plug som jeg fik op så jeg var klar til ham når han kunne igen , resten af sommeren besøgte jeg ham tit og fik masser af pik og diverse SEXLEGETØJ og da sommerferien var slut og de andre vente tilbage til kollegiet deltog nogen af de andre beboere i vores leg både homoere og andre hetrofyre som mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.