Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det her er en historie for mit år på efterskole. Før historien skal det siges at jeg er en 17 årig fyr med en normal kropsbygning, dog med markerede muskler ved mave, arme og bryst.

Det hele startede efter en hård idrætstime. Jeg har ikke rigtig haft de helt store lyster efter andre fyre , men der var dog en fyr, der så helt fantastisk ud. Han var en af mine bedste venner på efterskolen, og jeg havde flere gange forstilt mig ham nøgen. Han var en smule højere end mig og mere bredskuldret, hvilket jeg ikke klagede over.

SEX I DAG?

Efter træningen valgte jeg at tage et bad for lige at blive frisket helt op og vaske sveden af mig. Jeg tog tøjet at, betragtede mig hurtigt i spejlet og gik herefter ind under den varme bruser. Da min værelseskammerat var syg og lå hjemme, tænkte jeg ikke på at låse døren, hvilket nok ikke var helt smart.

Mens jeg sæbede mig ind begyndte liderligheden at stige og pikken at vokse. Jeg førte stille hånden ned og begyndte stille at massere den. Jeg vaskede hurtigt sæben væk, satte bruseren i holderen og lagde mig ned på gulvet. Jeg fortsatte med at massere pikken, og begyndte at spille den af. Jeg lukkede øjnene og forstillede mig min vens krop foran mig.

Jeg lå i min egen verden og hørte slet ikke at døren blev åbnet. Det var min ven, der kom ind og lige nu så mig ligge og spille den af. Jeg rejste mig hurtigt og så forlegent på ham. Han var blevet helt rød i hoved og fik kort fremstammet. "Øhh.. øhh sorry jeg smutter igen". Jeg stoppede ham og så ham i øjnene, og valgte at tage chancen for at få min fantasi virkelighedsgjort.

"Vent lidt. Jeg må fortælle dig noget. Jeg har altså altid syntes at du ser sygt godt ud, og jeg har tænkt lidt på dig og mig; du ved sådan sammen." Han smilede til mig og svarede: "Jeg har faktisk også selv tænkt på det" Mere behøvede jeg ikke at høre før jeg pressede mig mod ham i et liderligt kys. Jeg masserede hans tunge mens jeg følte, hvordan min pik igen voksede.

Jeg tog fat om hans svedige t-shirt og løftede den over hans hoved, mens jeg kyssede ham på hans bryst og mave. Jeg satte mig på knæ og slikkede ham lige over hans nybarberede pikhår. Shortsene blev taget af ham og han stod nu kun i tights. Nu var det nok; jeg måtte bare røre ved ham. Det var første gang jeg rørte ved en andens pik. Den var blevet utrolig hård og jeg begyndte at spille den af på ham. Han begyndte at stønne.

Jeg åbnede munden og tog fat i hans pik. Jeg begyndte stille at sutte hans pik og mærkede hvordan hans muskler trak sammen, mens han udstødte klare støn.

Han tog fat i mit hår og trak mig op til hans mund. Igen snavede vi hedt imens vi lagde os ned på gulvet.

Jeg kørte mine hænder ned over hans krop og førte min pik ned mod hans mund. Han tog straks imod den og begyndte at sutte den. Aldrig før har jeg mærket en så dejlig følelse. Jeg lavede stille kneppebevøgelser i takt med hans sutten. Jeg var ved at komme og trak mig ud af hans mund. Det kunne han åbenbart mærke, for hans sagde straks: "vent. Jeg vil smage dig" Det kunne jeg jo ikke sige så meget til, så jeg stak straks pikken ind i varmen igen. Min pikmuskler begyndte at trække sig sammen og jeg kom i en tyk stråle, der ramte ham halvt i munden. Jeg slikkede hurtigt det resterende op og gav ham det i et tungekys.

Han rejste sig og tog en tube med håndcream, der normalt står ved vasken. "Det her da kunne bruges". Han smurte cream på sit skaft og i mit røvhul. Han lagde sig igen ned på gulvet og jeg satte mig forsigtigt ned på ham. Det var en helt fantastisk at føle, hvordan han fyldte mit hul ud. Jeg red ham først stille, derefter i et højere tempo. Jeg så ham fyldt op med nydelse og kyssede ham flere gange mens jeg red ham og følte hans krop med mine hænder.

Han begyndte at vride sig og jeg var sikker på at han var ved at komme. Tiden var til at bytte plads. Han vendte sig om på knæene og gjorde klare til mig. Jeg smurte min pik og hans hul ind i cremen. Jeg førte stille min pik ind i hans stramme hul og begyndte at kneppe ham. Jeg kørte i langsomme, lange, seje stød og hørte hvordan han gav et støn for sig hver gang jeg stødte i bund. Jeg varierede farten og fortsatte i endnu højere tempo. Stønnene fulgte rytmen. Der er ingen tvivl om at "naboerne" kunne høre os, men det gjorde det bare endnu mere frækt.

Spændingen i pikken steg og før jeg fik trukket mig ud kom jeg. Jeg trak mig ud og en del af spermen fulgte med. Vi rejste os begge op og gav os endnu engang til at snave. Jeg afbrød kysset.

"Nu er det vist min tur til at smage dig". Jeg satte mig ned på knæ og tog fat om hans pik. Jeg jog den i munden og suttede mens jeg masserede hans pikhoved med min tunge. Han udstødte igen støn, og jeg vidste at han var tæt på, så jeg fortsatte. Dette resulterede i at han i flere sammentrækninger skød stråler af varm sperm ind i munden på mig. Jeg sank det hurtigt, men lod dog en smule blive tilbage som han skule smage på. Jeg rejste mig derfor igen op, og gav ham resterne i et langt kys.

Vi gik herefter ind i badet og vaskede os rene for sperm og sved. Vi kyssede på gensyn og han forlod værelset. Det var den fedeste oplevelse jeg oplevede på efterskolen, og den blev gentaget flere gange i løbet af det resterende år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.