Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gift mand på 35 år, med en dejlig kone, som jeg elsker overalt i verden, og jeg kunne ikke drømme om at være hende utro, eller såre hende. Det der hændte mig forrige lørdag, håber jeg aldrig hun kommer til at høre om, for så er jeg sikker på det er slut med mit lykkelige ægteskab.

Jeg skulle til den årlige afslutning med fodboldklubben, der starter med bowling, derefter spisning og så en tur i byen, hvor den ikke får for lidt af de våde vare. Bowlingen og spisningen forløb som det skulle, ikke de store pinligheder, og derfra plejer vi at tage på et værtshus, som er meget populært. Der var også en del mennesker da vi ankom, nogle mere berusede end andre. Jeg satte mig på den sidste plads i baren, og bestilte en omgang til vennerne, da jeg blev tiltalt af sidemanden, en mand på en 40-45 år, meget spinkel fyr, i hvert fald når man tænker på mine 95 kg, jeg har så også højden med, han spurgte om vi var til en polterabend, jeg svarede, som sandt er, at vi havde fodboldafslutning, og vi skulle bare have det sjovt, mit humør på det tidspunkt var i top, jeg var halvskid. Jeg fik de bestilte øl, som jeg langede videre, min sidemand spurgte om jeg ville ha´ en bajer, og det kunne jeg ikke sige nej til, han virkede som en hyggelig fætter, det resulterede da også i at vi sad og snakkede længe, faktisk meget længe, for lige pludselig kunne jeg ikke se vennerne fra fodboldklubben. Jeg spurgte Kaj, som min sidemand hed, om han havde set mine venner gå, det havde han, mens jeg var på toilettet, havde de bedt Kaj om at fortælle mig, de var gået på diskotek, og at jeg endelig skulle huske at komme. Kaj sagde at han boede i nærheden af diskoteket, og hvis jeg ville kunne vi lige smutte op til ham og snuppe en kølig pilsner, inden vi farede videre, for det var lang tid siden han selv havde været på diskotek, og så ku´ han lige få nogle andre klude på. Den var jeg med på, så vi gik hjem til Kaj, han havde en 2-værelses på 3. sal, han fik hurtigt kylet et par pilsnere på bordet, og sagde at han lige skulle ringe til en kammerat, det var hurtigt overstået, kammeraten som hed Henning ville også godt med i byen, så han ville komme om 10 minutter. Det passede fint sagde Kaj, så ku´ han lige skifte tøj, så han begyndte at tage tøjet af inde i stuen hvor jeg sad og nød min pilsner, hvilket jeg undrede mig lidt over, men okay han skal vel også kun ha´ skiftet bukser og skjorte. Men der tog jeg fejl, for lige pludselig stod Kaj, tynd og spinkel, kun i et par underhyler, jeg ku´ ikke lade være med at kigge ham i skridtet, for der var en betragtelig bule i hans underhyler, som han nu lod falde, og åbenbarede en tyk pølse af en pik, og et par gevaldige hængenosser, jeg var målløs, dette kæmpeorgan var totalt overdimensioneret i forhold til resten af Kaj.

SEX I DAG?

"For satan hvor er naturen dog morsom." sagde jeg,

"hvad mener du?" spurgte Kaj,

"Dig og din pik, lille mand, stor pik, mig og min pik, stor mand, lille pik" sagde jeg uden at fjerne blikket fra kæmpepikken, som jeg studerede meget nøje, den var glat at se på, bortset fra en enkelt tydelig blodåre, forhuden skjulte det store hoved.

"he-he, ja den er stor ikke?" grinede Kaj, mens han hev lidt i dyret, hvilket bevirkede at pikken tiltog i volume.

"imponerende." var det eneste jeg kunne sige. Det ringede på døren, og Kaj´s kammerat Henning kom ind, en mand på højde med Kaj, et hoved mindre end mig, ca. 10 år ældre, men meget muskuløs, han så at Kaj fremviste sin manddom, og sagde henvendt til mig "flot ik´?"

"imponerende" sagde jeg igen.

"Sut den!" sagde Henning i en meget bestemt tone.

"a´hva?" sagde jeg, overrasket over den kommando.

"Sut den, sut Kaj´s pik eller få en røvfuld" sagde Henning og så virkelig gal ud, han tog et par truende skridt over i mod mig.

Jeg var rædselsslagen, han så ud som om han mente det, og han kunne sikkert også føre truslen ud i livet, jeg var stadig halvskid, mine reflekser ville ikke kunne skræmme flue. Jeg sad og kiggede på Kaj´s store pik, som kom nærmere, og nærmere, jeg kunne lugte pikken, den var i hvert fald ikke blevet vasket de sidste mange timer, den lugtede stærkt af pis og sved, skulle jeg virkelig sutte en anden mands pik? En tanke som kun har strejfet mig som teenager, men aldrig i de voksne år.

"Jamen jeg er jo gift." sagde jeg, og håbede på forståelse. For anden gang denne aften tog jeg fejl.

Henning tog et hurtigt skridt, og gav mig en lussing, "Du sutter nu, forstået?" sagde han, mens han nedstirrede mig.Jeg var lamslået og bange, turde ikke andet end at adlyde, det var ikke til at vide hvad han kunne finde på.

Jeg tog fat om Kaj´s pik, jeg ku´ dårligt holde om den, den var blød at røre ved, jeg kunne mærke hvordan den voksede i hånden, jeg åbnede munden og smagte på Kaj´s ildelugtende pik, og et eller andet ved denne situation tændte mig, om det var Henning´s hårdhændede metoder, smagen af pik, eller kombinationen af begge, ved jeg ikke, men jeg kunne mærke min pik vokse, og blive hård som aldrig før. Jeg suttede på Kaj´s kæmpepik, der nu var blevet helt stiv, hvilket organ, der var kun plads til hovedet i min mund,

"Det var bedre, dit svin, du kan jo li´ det! Kaj, knep hans mund, knep den hårdt, jeg vil se tårer!" sagde Henning.

Så tog fanden ved Kaj, som havde været så venlig og imødekommen, han tog hårdt fat om mit hoved og pressede pikken længere ind i min mund, jeg var ved at kvæles, men han blev ved og begyndte at kneppe min mund, jeg ku´ ikke trække vejret, tårerne begyndte at pible frem, han tog pikken ud, men kun så jeg kunne få lidt luft, så blev pikken igen presset ind i munden, og jeg blev igen kneppet i munden, denne gang lidt længere, tårerne trillede ned af kinderne, jeg var bange men samtidig liderlig, min pik var stadig hård. Kaj kneppede min mund på den måde længe, han stønnede højlydt, hans pik voksede og pulserede, Kaj brølede og sprøjtede kaskader af sperm i min mund, mens han holdt mit hoved fast, jeg måtte sluge så godt jeg kunne, men det var ikke muligt for mig at følge med, spermen begyndte at sive ud af mundvigen, pikken pumpede løs i munden. Kaj slap mit hoved, trak pikken ud og kørte den rundt i mit ansigt, slog mig i hovedet med pikken, stak den tilbage i munden, trak den ud, slog mig, trykkede den mod min næse, skubbede forhuden ud over min næse, og lod den blive lidt der,

"tag tungen ud, og lad den blive der." sagde Kaj,

tungen kom ud, Kaj fjernede pikken fra min næse, og pressede den mod min tunge, som blev dækket af forhud, Kaj ventede lidt, trak forhuden tilbage og klaskede pikken hurtigt og voldsomt ned på min tunge.

"Tag tøjet af og kom med mig dit svin!" Sagde Henning, jeg var helt i Deres vold nu, ydmyget, bange og liderlig. Jeg tog tøjet, så de kunne se min pik stå helt ret, hård og fast, præsperm drypper fra den.

"Ha-ha hold da kæft en lille tynd pik!" sagde Kaj, og fremviste sin egen pik meget provokerende.

"HA!, det var da en sørgelig satan! Kom med!" sagde Henning, og gik ud på badeværelset.

Jeg fulgte efter ham, nøgen og ydmyget,

"sæt dig på toilettet" Sagde Henning, og da jeg havde gjort det, knappede han bukserne op, og hev en stor halvslap pik frem, ikke lige så stor som Kaj´s, men en del cm over gennemsnittet, og uden varsel begyndte han at pisse på mig, jeg var chokeret, men kom hurtigt til mig selv, for strålen ramte mit ansigt. Jeg mærkede en stråle mere, det var Kaj, de stod begge og pissede på mig,

"åbn munden, og drik vores pis, din usle so." sagde Henning, jeg åbnede munden og lod strålerne ramme min tunge, mærke hvordan deres pis risler ned i min hals, jeg ku´ ikke kende mig selv, det var en helt ny side af mig, og jeg ønskede det blev ved. Henning pressede sin pik i min mund, mens han fortsatte med at pisse, Kaj´s pis løb ned af Henning og mig, han pissede også fortsat, og jeg drak Henning´s pis, jeg nyd det, nej jeg elskede det, deres urin, deres pikke, ydmygelsen. Da de ikke kunne pisser mere, vente Henning sig om, og bukkede sig ned, og sagde "rejs dig op og slik min røv, svin.", jeg rejste mig, bukkede mig og begyndte at slikke Henning i røven, og han nød det kunne jeg hører, ind imellem røvslikningen, skubbede han pik og nosser tilbage mellem benene, så de også lige kunne suttes og slikkes. Så vendte han sig om, og trykkede pikken ind i min mund, og jeg fik nu samme tur, som jeg havde fået tidligere med Kaj, min mund blev i den grad kneppet, Henning var meget voldsom, og pressede hårdt på for at få så meget pikken ind som mulig, tårerne begyndte igen at trille ned af mine kinder, i mens kørte Kaj sit tykke lem af mellem mine røvballer op mod ryggen, så jeg kunne mærke den slappe kæmpepik i hele dens længde, nosserne klaskede mod mine nosser, jeg kunne ikke holde det tilbage, det føltes som om min pik eksploderede, aldrig i mit liv er jeg kommet så voldsomt, Henning mundkneppede mig stadig, men det gjorde det til en vildere oplevelse, en orgasme uden sidestykke, det blev ved, spermen sprøjtede ud af mig, og lige pludselig i min himmelstund stopper Henning knepperiet i min mund, og hans store pik vokser og fylder min mund med tykke klumper af sperm, det bliver slugt med velbehag, han pumper og pumper,

"slug so, slug min nektar." Jeg får alt med denne gang, og Henning´s pik bliver slikket ren bagefter, Kaj presser også på for at få suttet pik, kæmpen er ved at være kampklar igen kan jeg se…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.