Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en ældre gift bi-fyr på 53 år fra Viborg området der en Søndag morgen sad og chattede på ofir fyr/fyr og kom i kontakt med en søde og dejlig fyr på 41 år fra Mariager. da vi havde chattet en ½ times tid blev vi enige om at mødes ved en motorvejs bro vi begge kendte .Jeg tog et hurtigt bad og kørte af sted, vi mødtes og blev enige om at kører hjem til ham og i medens jeg kørte (vi kørte i hver sin bil skal lige siges) fik jeg sådan en lyst til at tage min pik frem og lege lidt med den. Men vi kom frem til hans lille dejlige hus og kom ind vi snakkede lidt og gik så ind i hans soveværelse hen var lidt mindre end mig men vi tog alt vores tøj af og lagde os ned på dobbeltsengen der var spejle på væggen så man kunne se hinanden der i, vi lå og kyssede hinanden dejlige tunge kys ,jeg vendte mig om så vi lå i en 69 og suttede løst på hinandens pikke skal lige siges jeg er helt glat på pik og nosser og det var helt skønt at mærke hans pik i munden og vi lå sådan i en rum tid og han kunne kikke mig lige op i min stjerne han masserede mine baller og kikkede ind i spejlet og det gjorde mig ekstra liderlig jeg vendte mig om og sagde at nu kunne han godt give mig gummi på og det gjorde han og han smurte sit dejlige røvhul ind til glidemiddel, jeg satte forsigtigt min pik mod han hul og trængte stille og roligt ind og han var dejlig stram men efter en 10 min kunne jeg bare ikke holde mig mere og jeg kom i en dejlig udløsning i gummiet oppe i han røv. Men desværre ses vi ikke mere jeg savner ellers han røv.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.