BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hedder Jens, er 23 år og løber konditur med min kammerat, Allan, hver morgen inden vi skal på arbejde. Allan er snedker og jeg er elektriker og vi blev gode kammerater da vi gik på teknisk skole. Nu er vi blevet enige om at forbedre kondien, så derfor løber vi en tur i skoven hver morgen. Allan bor stadig hjemme hos sine forældre og jeg bor på et lille værelse ikke så langt derfra. Jeg cykler hen til Allan og derfra løber vi af sted på vores tur. Her forleden dag skete der noget som jeg vil kalde for held i uheld. Mens vi løb, snublede jeg og forvred mit venstre ben og da det gjorde så ondt, så jeg ikke kunne fortsætte, var vi nødt til at ringe hjem til Allans forældre for at høre om de kunne hente os. Allans far var taget af sted på arbejde, men hans mor, som er hjemmegående, tilbød straks at hente os. Allan nærmest slæbte mig hen til nærmeste vej, og der blev vi samlet op af hans mor og hun kørte os hjem til dem, for så kunne Allan lige nå at komme af sted til sit arbejde uden at komme for sent. Vi blev enige om, at så kunne vi også se tiden lidt an, om jeg fik det bedre med benet.
Jeg blev placeret på deres sofa inde i stuen og Allan’s mor som for øvrigt hedder Jette og er midt i 40’erne, lagde et koldt omslag på mit knæ, for der syntes jeg det gjorde mest ondt. Det var nemt at lægge på, for jeg havde kun en t-shirt og shorts på. Allan ønskede mig god bedring og tog af sted og hans mor sagde, at jeg bare skulle ligge og slappe af. Mens jeg lå der og havde lidt ondt af mig selv, kom jeg pludselig til at tænke på, at nu var jeg helt alene med Allan’s mor. Hende har jeg selvfølgelig hilst på mange gange før, og jeg har også tit tænkt på, at hun var en flot dame, men hun var jo også min kammerats mor, så jeg har altid skubbet eventuelle frække tanker fra mig, men nu så jeg på hende på en ny måde.
Hun gik rundt i huset og ryddede lidt op og hun kom også ind i stuen for at spørge hvordan det gik. Jeg sagde, at det stadig gjorde lidt ondt og vi blev enige om at tage det kolde omslag af, for at se om knæet var hævet. Jette satte sig ned på gulvet ved siden af sofaen og tog omslaget af, og hun sagde, at det måske ville hjælpe, hvis hun masserede knæet lidt. Hun kørte hænderne frem og tilbage hen over knæet og mens hun gjorde det, kunne jeg ligge og kikke ned i hendes bluses udskæring, hvor jeg så hendes lækre store bryster. Hun havde ingen bh på, så brysterne gyngede frem og tilbage. Massagen på benet og det dejlige syn fik min pik til at vokse i mine shorts, og jeg blev lidt flov ved det. Jette lod som ingenting, men jeg er helt sikker på at hun havde set det, for hun masserede mit ben højere og højere oppe. Til sidt rørte hendes fingre kanten af mine shorts og min pik voksede til en hel flagstang og Jette spurgte om jeg kunne lide at få massage. Ja mon ikke, stønnede jeg og så kørte hun sin ene hånd op over min pik og gav den en lille klem uden på bukserne.
Jeg kan se at du også hæver her, sagde hun, men den har du da heldigvis ikke forvredet og så kørte hun hånden ind under mine shorts, og fik fat i pikken. Samtidig rakte jeg ud efter hende og begyndte at kæle med hendes lækre store bryster. Jeg kunne række ned i udskæringen på hendes bluse og så fik jeg fat i en stor stiv brystvorte som jeg gned på, så den strittede endnu mere. Jette trak mine shorts af mig og hun tog min pik i munden og begyndte at slikke den op og ned af skaftet.
Nu syntes jeg slet ikke mit ben gjorde ondt mere, for nu var alle følelser koncentreret omkring min pik og den fik sandelig også en kærlig omgang. Hendes tunge kørte frem og tilbage hen over pikhovedet og hun slugte den helt ned til roden samtidig med hun sugede og sugede. Jeg tog fat i hendes hoved og sagde at hvis hun ikke stoppede, så kunne jeg ikke holde mig mere. Men hun fortsatte med at suge og køre pikken ind i munden, og så kom jeg i et langt brøl, samtidig med jeg pumpede alt min sperm ned i halsen på hende. Hun slugte det hele og hun slikkede alt spermen af min pik.
Det var næsten ikke til at holde ud, så dejligt var det.
Da hun havde slikket den sidste dråbe i sig, sagde hun at hun var helt vild med at suge sperm og at hun nok skulle få mig på højkant igen, men nu var det hendes tur til at blive serviceret, hvis jeg kunne holde det ud i mit ben. Det mente jeg nok jeg kunne og jeg trak hendes bluse af, og knappede hendes nederdel op, så hun nu stod med nøgen overkrop og i nogle små trusser. Hun satte sig hen over min krop og trak sig så højt op at hendes våde liderlige fisse var lige oven over mit ansigt. Jeg stak tungen ud og begyndte at slikke hende langs skamlæberne og hun vred sin krop frem og tilbage, så jeg rigtigt kunne slikke hende. Jeg stak tungen ind i hendes fisse hvor jeg fandt hendes opsvulmede kilder, og den bearbejdede jeg kraftigt med min mund. Hun blev helt vild og jeg kunne mærke at hendes safter løb ned i munden på mig og hun smagte dejligt sødt. Pludselig rystede hun over hele kroppen og hun kom i en langtrukken orgasme. Da vi begge havde hvilet os lidt, sagde Jette at nu ville hun mærke min lækre pik oppe i hendes fisse og hun begyndte at kæle med min pik og der gik ikke mange øjeblikke, så var den lige så stor og stiv, som før den blev suttet af.
Jette fortalte, at hun altid havde tænkt på, hvordan jeg så ud nede omkring de nedre regioner, når jeg havde hentet Allan hjemme hos dem, og hun var i hvert fald ikke blevet skuffet, for jeg havde en lækker pik, sagde hun. Nu skal du kneppe mig både forfra og bagfra, så jeg rigtig kan mærke den sagde Jette, og jeg fik med lidt besvær, på grund af benet, rejst mig op i sofaen og Jette lagde sig ned med benene i vejret og kussen lige op i luften, så jeg kunne køre pikken ind i hendes varme indre. Jeg pressede den ind i hende og Jette gav et lille skrig fra sig og så kørte jeg pikken hurtigere og hurtige frem og tilbage i hendes saftige grotte. Nu vil jeg have den bagfra, sagde hun og hurtigt vendte hun sig om og jeg fik pikken placeret i stilling og kørte den helt i bund. Det gav nogle dejlige ”smaskelyde” hver gang jeg skubbede til og det varede ikke længe før jeg kom inde i hende. Igen tog vi et lille hvil og Jette spurgte hvordan det gik med benet nu. Det havde jeg slet ikke skænket en tanke, så det var da i hvert fald blevet bedre, mente vi. Jette sagde, at hun gerne ville komme de efterfølgende dage og massere mit ben, hvis jeg mente der var behov for det, og det kunne jeg forsikre hende om, at der var.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.