BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg var 21 år gammel var jeg med skib til en havn i Marokko. Jeg have været ude om aftenen og set lidt af byen på egen hånd og var på vej tilbage til skibet.

Jeg skød genvej igennem en park. Der var ikke meget lys på stien , der var omgivet af gamle træer. Pludselig trådte en mand frem fra et træ. Han havde en lang frakke på og var med skægstubbe i hele ansigtet.

Han stak en kniv op under min hage , så spidsen var tæt på min hud og sagde "come". Han trak mig med ind til træet og vendte mig, så jeg havde mit ansigt mod træet og min ende mod ham. Så trak han mine shorts og underbukser ned og kom spyt på en finger og trængte den op i mig, lidt efter kom hans pik frem og blev presset op i min ende. Jeg havde aldrig før fået pik og til min store overraskelse blev min pik hård som sten, mens han bollede mig op ad træet. Han stønnede mere og mere og til sidst kom han i store kaskader oppe i min tarm.

Da han trak sin pik ud, løb der sperm ned ad mine lår. Han kyssede min kind og forsvandt lige så pludselig som han kom.

Jeg trak mine busker op og gik ned om bord. Mine lår var våde af hans sperm og min røv godt øm af hans store pik. Jeg tog et bad og spillede min pik inden jeg lagde mig til at sove.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.