Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gittes debut.. Jeg er en fraskilt mand, alene med to døtre. Denne begivenhed skete på et tidspunkt, hvor jeg var først i fyrrerne. Min yngste datter Ane gik i ottende klasse, og hun havde overtalt mig til at de skulle holde en klassefest i vort sommerhus. Det blev aftalt at det skulle foregå i pinsen, og at de skulle medbringe telte, som de kunne overnatte i.

Jeg havde udvidet den overdækkede terrasse med nogle presenninger, så dårligt vejr ikke kunne komme til at spille nogen rolle.

SEX I DAG?

I løbet af fredag eftermiddag ankom de unge mennesker. Forældre var organiseret til at køre ud med dem, og i løbet af et par timer var hele den nederste ende af grunden fyldt op med telte.

Flere af forældrene medbragte deres bidrag til festen i form af salater osv., og min opgave bestod alene i at sørge for, at der var gang i en stor grill, vi havde fået den lokale smed til at lave af en overskåret olietromle. Festen udviklede sig til en ganske livligt. Heldigvis blev det en vidunderlig lun sommeraften. Og som man kunne forudse, var der enkelte, som ikke helt var i stand til at styre drikkeriet. Selv om der var aftalt, at de skulle nøjes med at drikke vin, var der selvfølgeligt et par af drengene, der havde medbragt flasker med skrappere sager. Hen imod klokken 11 besluttede hele flokken at gå en tur hen på discoteket på det lokale badehotel. Ane kom ind til mig og bad mig tage mig lidt af Gitte, en høj, lidt fyldig og veludviklet pige på 15, som var bedsteveninde med Ane. Derfor var hun igennem flere år en hyppig gæst både hjemme og i sommerhuset..

Hun hang - tydeligt beruset - på en bænk bag huset, og på mit spørgsmål om, hvordan hun havde det, vrøvlede hun noget om, at hun havde kvalme og at hun ikke kunne gå. Imens drog den glade flok afsted ned ad vejen mod stranden. Da jeg overtalte hende til at rejse sig og følge med ind, var det tydeligt, at hun havde ret. Benene kunne ikke bære hende, men der var ingen vej udenom. Jeg måtte have hende med ind i badeværelset og hjælpe hende med at få tømt maven.

Det sidste kom nu helt af sig selv. Netop som jeg tog fat i hende for at løfte hende op, kastede hun op, så det løb ned over hendes bluse og videre ned på cowboybukserne.

Det hjalp åbenbart at slippe af med det. Gitte satte sig op, kiggede ned over sig og ækledes tydeligt ved det hun så.

»Hjælp mig af med den ulækre bluse«, sagde hun. Jeg trak blusen fri af bukserne, og så forsigtigt som muligt lempede jeg den op over hovedet på hende. Men kønt var det ikke. Hendes mørke hår blev smurt ind i resterne fra måltidet.

Med et fast tag omkring hende halvt bar jeg hende ind i badeværelset. Hun kunne nu godt stå op, støttet til håndvasken. »Jeg skal tisse«, sagde hun pludseligt og satte sig ned på toilettet. Ved fælles hjælp fik vi lirket hendes bukser ned. Hun bad mig gå ned i teltet og hente hendes taske, så hun kunne få rent tøj på. Da jeg kort efter kom tilbage, havde hun taget bukser, trusser og bh af, og stod nøgen og så på sig selv i spejlet. Hendes unge krop var fantastisk smuk. Jeg prøvede at lade som ingenting og sagde, at jeg
troede hun ville have godt af et varmt brusebad.

Kort efter stod hun i brusenichen og vaskede sig grundigt over det hele. Hun sæbede ugernert sin lille hårdusk mellem benene ind, og vaskede sit hår. Badet gjorde hende tydeligt godt, og fik hende til hægterne igen, så jeg turde nu godt lade hende alene. Jeg gik ud i køkkenet for at brygge en kande kaffe.

Kort efter kom Gitte ud fra badeværelset, iført en T-shirt, som nåede hende til midt på lårene. »Puh-ha«, sagde hun mens hun forsøgte at børste sit våde hår. »Jeg er vist blevet

ret fuld«. Jeg fik hende lempet over i sofaen og pakket ind i et tæppe, og fik hende til at drikke et par slurke af den varme kaffe. Kort efter døsede hun hen, og jeg fik hende lagt i seng i en underkøje i et af værelserne. Efter en kort oprydning kiggede jeg en ekstra gang ind til Gitte, og stillede opvaskebaljen ved siden af hendes seng. Så tog jeg et hurtigt bad, gik i seng og faldt næsten omgående i søvn.

Hvor længe jeg har sovet ved jeg ikke, men på et tidspunkt mærkede jeg, at der lå en ved siden af mig i dobbeltsengen. Først troede jeg at det var Ane, der havde valgt at sove inde i stedet for i teltet sammen med kammeraterne, men da jeg rejse mig op på albuen så jeg, at det var Gitte, som lå og kiggede på mig i det svage lys. »Er du bange for at ligge alene?«, spurgte jeg. Hun nikkede, og kravlede over under min dyne. »Vil du godt holde lidt om mig«, spurgte hun og trykkede sin bløde krop mod min. Jeg lagde forsigtigt hånden omkring hendes ryg og gnubbede den beroligende. Hun tog min hånd og førte den ned til sit bryst. »Du må gerne røre mig her, sagde hun. Det er så dejligt«.

»Men Gitte«, sagde jeg. »Du ved godt, at det her ikke er rigtigt, gør du ikke?« »Jeg er fyldt 15«, sagde hun lidt surt, »og så er der ikke noget ulovligt ved det«. »Men alligevel. Du er jo Anes veninde ...«.

»Men jeg lover aldrig at sige noget til nogen«. Så fortalte hun, at hun i alle de år, hun var kommet hjemme hos os havde været forelsket i mig. Hendes egen far havde hun stort set ikke set noget til siden hun var 4 år gammel, og hendes mors skiftende kærester kunne hun som regel ikke fordrage. For flere måneder siden havde hun besluttet, at jeg skulle være hendes første elsker.

»Men det går ikke, Gitte. De andre kan komme hjem når som helst.«

»Bare du vil røre lidt ved mig«, sagde hun og stak sin hånd over under dynen og tog fat om mit stive lem. Hun smilede. »Kom nu«, sagde hun bare, og bøjede sig frem og gav mig et hastigt hys på munden. der går flere timer, før de andre kommer«.

Jeg lod hånden glide ned langs hendes ryg, ned under kanten af hendes T-shirt og op for at kærtegne de unge faste bryster.

»Kan du li´ det?«, spurgte jeg, mens jeg lod hånden glide ned over hendes mave og strøg forsigtigt den glatte inderside af hendes lår.

Hun rullede helt om på ryggen, lå med lukkede øjne, skubbede dynen til side og skilte lårene. Forsigtigt lod jeg en finger glide op over hendes revne. det var som om hun havde fået et elektrisk stød, da fingeren strejfede klitten.

»Jeg vil gerne gøre det dejligt for dig, men så skal du også gå ind i værelset bagefter«, sagde jeg. Jeg bøjede mig ind over hende, trak
T-shirten op, og begyndte forsigtigt at slikke hendes bryster. Med begge hænder tog hun om mit hoved, og pressede det hårdt ned imod sig.

Langsomt bevægede jeg min mund ned over hendes krop, slikkede hendes navle og fortsatte ned mellem lårene. Forsigtigt bevægede jeg tungen på indersiden af lårene og nærmede mig langsomt den lille fine revne. Med en spids, stiv tunge kørte jeg forsigtigt op mellem læberne, indtil den fandt den hårde klit. Så lod jeg mundvandet gøre hele området vådt, og hurtigere og hurtigere førte jeg tungen op og ned og fra side til side over den svulmende knop. Med fingrene nulrede jeg hendes brystvorter. Gitte begyndte at stønne og klynke, mens hun pressede mit hoved ned i sit skød.

Pludseligt svingede hun benene ind over min ryg og låste mit hoved fast med lårene. Der kom en næsten dyrisk lyd langt nede fra hendes strube, og kort efter var hun helt afslappet. Hun lå helt stille og legede med mit hår, da vi i det fjerne kunne høre, at flokken var på vej tilbage fra discoteksbesøget. »Nu må jeg vist hellere smutte«, sagde hun, snuppede sin T-shirt og dyne og løb ind i værelset ved siden af. »Men du må love, at vi snart skal gøre det rigtigt«.

Efter en masse uro omkring badeværelset forsvandt de hjemvendte ned i teltene. Lørdag morgen deltog Gitte i en ekspedition ned til det lokale supermarked og brødudsalg for at købe ind til morgenmaden, og bagefter gik alle i gang med at rydde op efter festen og pakke telte og soveposer sammen. Efter frokost kom de første forældre for at hente de unge mennesker. Da klokken nærmede sig 15, var der totalt ryddet op, og den sidste bil forlod stedet. Ane havde aftalt at hun skulle være sammen med sin mor resten af pinsen, så hun kørte med. Den eneste, der endnu ikke var blevet hentet var Gitte. »Kommer din mor og henter dig?« spurgte jeg.

»Nej, jeg ringede til hende fra telefonboksen i formiddags og sagde, at jeg gerne ville blive heroppe sammen med jer hele pinsen« svarede hun med et skævt smil. »Jeg troede at Ane også blev her«. »Vel gjorde du ej, slemme tøs«, sagde jeg. »Du vidste godt, at Ane skulle ned til sin mor«. »Du er ikke sur, vel« sagde hun, lagde kælent hovedet på skrå og smilede.

Der var nærmest hedebølge nu. Der lå en kvælende varme over området, og der var totalt vindstille. Jeg foreslog, at vi skulle gå en tur ned på stranden for at få lidt kølighed. »Skal vi ikke bade, når vi er dernede?« foreslog Gitte. »Jeg kunne godt trænge til at blive kølet af«.

Vi gik ind for at skifte til badetøj. Gitte Smed helt ugenert T-shirt og shorts, og stod nøgen og rodede i sin taske efter en bikini, som hun tog på i den åbne dør, mens hun småsnakkede. det var tydeligt, at hun nød mine sultne blikke. Da vi kom ned mod stranden, kunne vi se, at et uvejr var ved at trække sammen.ude i horisonten. Vi løb ned i strandkanten, smed håndklæder, T-shirts og sandaler i en dynge, og vadede ud i det kolde vand. Selv om det var meget varmt i luften, var temperaturen i vandet endnu ikke nået ret meget over 17 grader.

Svømmeturen var frisk, og efter få minutter brød tordenvejret løs ude over havet. Ret hurtigt forsvandt de øvrige badende, og da regnen pludseligt satte ind, havde vi stranden helt for os selv.

Vi gik op og tog håndklæderne over skuldrene, fik sandaler på fødderne, og da vi var tilbage i sommerhuset, var vi totalt gennemblødte og en smule kolde. Sammen gik vi ind under bruseren, hjalp hinanden ud af det våde badetøj, og begyndte at sæbe hinanden ind.

»Vil du godt lære mig at kysse rigtigt?«, spurgte Gitte og lagde armene rundt om min nakke og pressede sine læber mod mine. Mit halvstive lem voksede nu til fuld rejsning. Med tungen skilte jeg Gittes læber og tvang den ind i hendes mund. Længe stod vi og kyssede, mens vandet løb ned over vore kroppe. Pludseligt kunne vandvarmeren ikke følge med mere og gik over til en kold afvaskning. Vi sprang ud fra badet, og jeg fandt et par friske håndklæder frem.

Langsomt begyndte jeg at tørre Gitte, først ryggen, så brysterne, derefter satte jeg mig ned og tørrede de lange ben, og ballerne og
kussen. Det var tydeligt, at hun var meget liderlig. Kussen var dejlig fugtig, og jeg kunne ikke lade være med at smage på den.

»Nu er det min tur«, stønnede hun, greb håndklædet og begyndte at tørre mig. Det gik ret hurtigt, indtil hun på knæ lå og tørrede min stive pik. Så slap hun håndklædet, tog fat om pikken med begge hænder og kiggede undersøgende på den. Så førte hun prøvende tungen op langs skaftet nogle gange, inden hun forsigtigt lod tungen spille hen over pikhovedet, som efterhånden havde nået en naturlig fugtighed.

Så kiggede hun undersøgende op på mig, inden hun lod pikhovedet glide ind i munden. »Kom«, sagde jeg stille og rejste hende op. Vi gik ind i soveværelset, hvor jeg lagde hende på dobbeltsengen. »Kan du li´ at slikke?, spurgte jeg. Gitte nikkede og kravlede ned og tog pikken i munden igen. Jeg fik mig anbragt så mit ansigt var lige ud for hendes kusse, og gik i gang med at bearbejde den med tungen, mens hun var lige ved at sluge min pik. Gittes kusse var nu drivende våd. Jeg satte mig op, tog hende om nakken og løftede stille hendes hoved op, og så hende dybt i øjnene. »Vil du virkelig gerne bolles rigtigt?, spurgte jeg stille. »Åh, ja« sagde hun. »Men jeg turde ikke spørge«.

Forsigtigt rullede jeg hende om på ryggen og skubbede en pude på plads under hendes bagdel. jeg kravlede ind og lagde mig på knæ mellem hendes ben, og bøjede mig ind over hende og kyssede hende på munden, halsen, kinderne og øjnene, mens jeg stille trykkede mit lem mod hendes kusse og bevægede det langsomt op og ned langs revnen. Efter et kort øjeblik tog jeg fat om pikken og styrede hovedet ind mellem hendes skamlæber. »Ja«, hviskede hun. »Nu er jeg klar. Kom med den«. Langsomt førte jeg pikken lidt længere ind for straks at trække den tilbage igen. Hver gang lidt dybere. Gitte havde løftet hovedet og holdt om mine kinder, mens hun stirrede mig dybt i øjnene.

»Åh, hvor er det dejligt«, henåndede hun. Efterhånden havde jeg arbejdet pikken i dens fulde længde op i hendes stramme fisse. Jeg kunne mærke, at jeg nu ramte helt i bund dybt inde i hende. Jeg satte tempoet op, mens jeg koncentrerede mig om ikke at komme, og greb med begge hænder om hendes bryster. Efterhånden kom der for alvor bevægelse i hendes underkrop. Hun fandt rytmen, og pressede underlivet kraftigt op imod hver gang jeg stødte i bund.

Snart var hun helt ustyrlig. Hele hendes krop var i bevægelse, og sveden løb ned mellem hendes bryster. Gang på gang var min pik ved at smutte ud af hendes kusse, fordi hun var så ivrig. Hun bare råbte ja, ja, indtil hun pludseligt sank helt sammen og klemte lårene sammen om mine hofter. Hun slog armene omkring mit hoved og kyssede og slikkede mig i hele ansigtet. Så lå hun helt stille med lukkede øjne. Jeg viklede mig ud af hendes arme og ben, og lagde mig stille ved siden af hende, mens jeg kærtegnede hendes ansigt og bryster. Lidt efter slog hun øjnene op, så på mig og sagde: »Jeg troede ikke, at det kunne være så skønt. Jeg er tørstig«. Hun rejste sig og hentede to colaer i køleskabet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 96 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.