Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den første seksuelle oplevelse jeg havde, var da jeg var 14 år gammel, ikke noget at råbe hurra for. Det var oveni købet med min fætter! Han var 3 år ældre end jeg, (dvs.. 17 år) og vi var til hans lillebrors konfirmation. Vi havde siddet og kysset lidt på hans værelse, men blev hele tiden forstyrret af hans lillebror og hans venner. Vi besluttede at gå en tur i stedet. Vi nåede dog kun til deres garage, her gik vi ind og satte en bjælke for døren. Vi stod op ad væggen og kyssede og mens hans hænder var på mine bryster, havde jeg mine hænder nede i hans bukser og holdt om hans pik. Han spurgte om jeg havde prøvet at bolle før, jeg rystede på hovedet og spurgte om han havde. Han nikkede. Vil du ikke prøve det, spurgte han. Jeg vidste ikke rigtigt, men han blev ved og sagde at en gang skulle jo være den første.

Jeg kiggede lidt skræmt på ham og han begyndte at skubbe mig hen mod en stor kummefryser. Han løftede mig op på den og vi kyssede lidt videre. Han løftede op i min bluse, så han kunne se mine bryster. Jeg var lidt genert over sådan at sidde topløs foran ham, han skubbede mig bagover, så jeg kom til at ligge på fryseren med benene ud over kanten. Han trak bukser og trusser af mig, og spredte mine ben. Jeg lukkede øjnene og ventede. Jeg kunne høre han lynede ned og stilte sig mellem mine ben. Jeg kunne mærke noget varmt røre ved min numse, og det var ikke hans fingre! Jeg kan sgu ikke nå, sagde han, et øjeblik. Han fandt en ølkasse og stilte sig op på den. Han spredte mine skamlæber og sagde, hold dem sådan her. Jeg tog mine hænder ned og spredte mine skamlæber. Jeg spurgte ham om ikke vi skulle bruge et kondom, for jeg brugte ikke noget på det tidspunkt. Han svarede at selvfølgelig skulle vi det, men han ville bare lige prøve lidt uden og han skulle nok passe på, og lige som han havde sagt det, lykkedes det ham at ramme rigtigt og han gled op i mig. Det gav et lille gisp i mig, da jeg var helt uforberedt. Det gjorde ikke ondt, men det var en underlig fornemmelse at mærke "noget" oppe i sig. Jeg fjernede mine hænder og han begyndte at bevæge sig. Han nåede vist kun at køre den ind og ud ca. 2-3 gange , så kom han. Og oppe i mig! Det må nok siges at være noget af en rekord. Det gik ikke op for mig at han var færdig, før han trak sig ud og rejste sig op for at tage sit tøj på, så var det jeg kunne jeg mærke at der var noget der løb ud af mig. Shit, tænkte jeg og skyndte mig at få tøj på og troede at der var noget galt med mig. For det første fordi jeg ikke kunne mærke han var kommet, og for det andet fordi det løb ud af mig. Jeg var helt sikker på, at når først det var sprøjtet op, så var det også meningen det skulle blive der. Da vi kom tilbage til resten af selskabet, lavede de sjov og spurgte hvad vi havde lavet, siden jeg var så bleg, og han rød i hovedet. Jeg var drivvåd og klisteret mellem benene og skyndte mig på toilettet. De næste par dage var jeg meget bange for at være blevet gravid, men det blev jeg altså ikke, heldigvis.
Som sagt har jeg været gift, min mand hed Niels-Jørgen og var direktør for et stort firma i Holbæk. Niels-Jørgen og jeg blev gift da jeg var 24 og han 39. Vi havde mødt hinanden 2 år tidligere, dvs. jeg må have været 22 da jeg mødte ham, og han må have været 37. Jeg havde dengang en kæreste og Niels-Jørgen var gift og havde

en søn med sin daværende kone. Jeg var ansat på kontor i Niels-Jørgens firma og alle kunne godt lide Niels-Jørgen, fordi han var en god chef og meget charmerende.
Hvert år var der en tradition for at holde en sommerfest med både koner og kærester, som firmaet betalte. Den havde altid det rygte, blandt dem der var single, at det var et sexparty. Men jeg skulle have min kæreste Morten med, og havde aldrig været i seng med nogle fra mit arbejde.
Dagen kom og vi glædede os meget, fordi det altid havde været sjovt at være med. Før vi skulle til bords, skulle vi trække lod om hvor vi skulle sidde. Jeg kom til at sidde ved siden af Niels-Jørgen og en eller andens kæreste på den anden side. Under middagen fik vi masser af vin og Niels-Jørgen fik rigtigt charmeret sig ind på mig. Jo mere vin jeg fik, og jo mere han sagde til mig, jo mere sød syntes jeg han var. Jeg havde en lille lårkort nederdel på, og da der under middagen blev lavet en lille komedie oppe på en scene, kunne jeg pludselig mærke Niels-Jørgens hånd på mit knæ. Det kildede helt vildt mellem mine ben og jeg tog min hånd ned under bordet og lagde hans hånd i min. Men det ville han ikke, så den gled i stedet ned mellem mine lår og blev der. Jeg samlede benene så han ikke kunne køre sin hånd op under min kjole. Jeg var bange for at nogle skulle se det. Han vendte sig og kiggede mig lige ind i øjnene og smilede, han var bare så sød synes jeg, men lige lovlig modig. Du er dejlig, hviskede han ind i mit øre og jeg var helt solgt. Men han havde sin kone, og jeg Morten.
Efter middagen skulle der danses. Morten og jeg havde danset et par gange, da Niels-Jørgen kom hen og afbrød og spurgte Morten om han måtte låne mig. Det måtte han jo så gerne. Niels-Jørgen vendte mig om, så Morten ikke kunne se, at han placerede en hånd på min numse og gav den et lille klem, mens han sagde; er han klar over hvad han lige har sagt ja til? Jeg smilede bare og lod mig rive med af musikken. Niels-Jørgen blev ved med at hviske søde ord og ting i mit øre og jeg nød det. Efter et par timer syntes Morten dog at det begyndte at blive kedeligt og ville gerne hjem, men det havde jeg ikke lyst til lige nu. Vi aftalte 1 time mere, så tog vi hjem. Morten satte sig op i baren for at vente. Han fik sig en øl og en snak med to andre mænd.

 Niels-Jørgen havde hørt hvad vi havde aftalt, og mens vi dansede hviskede han; så har vi jo travlt, Karina. Jeg kiggede skeptisk på ham og han spurgte; tør du da ikke? Jeg slog blikket væk og tænkte, hold da op! Hvad mon han er ude på? Jeg prøvede at undslå mig med Morten og nikkede over mod ham. Ham? Sagde Niels-Jørgen, han opdager sgu ikke noget, stol på mig! Jeg smilede og følte mig lidt fjollet og sagde, ja, jeg ved selvfølgelig ikke hvad du tænker på, men hvis du mener at vi skal have en drink, så vil jeg gerne det. Vi satte os ved et af de små borde, der var blevet stillet op. Så sad vi og sludrede lidt frem og tilbage, mens vi fik en masse drinks. Jeg var efterhånden blevet godt ør i hovedet og havde svært ved at fokusere på ting. Niels-Jørgen virkede ikke så beruset, men han kunne nok også tåle lidt mere end mig. Morten kom over til os og spurgte, om ikke det var ved at være tid til at komme hjemad. Ikke endnu, Morten, sagde jeg. Om lidt. Ok, du siger bare til, sagde Morten og gik tilbage til baren. Jeg fik en drink mere af Niels-Jørgen og han hviskede pludselig til mig, at jeg garanteret havde nogle flotte bryster. Det kan du bande på, og du er meget fuld nu, svarede jeg og så grinte vi. Vi kom til at sidde og snakke om sex. Niels-Jørgen beklagede sig over sin kone, hun havde ikke haft lyst til sex efter de fik deres søn. Han var 15 på det tidspunkt, så jeg sagde, du godeste en aflevering du kan lave så! Og vi flækkede begge af grin igen. Vi sludrede videre om alt muligt, og da jeg på et tidspunkt skulle tisse, skulle Niels-Jørgen også. Skal jeg holde din, så kan du holde min, spurgte han, mens vi vaklede mod toiletterne. I så fald skal du nok bruge begge hænder, sagde han og morede sig. Jeg tog fat i hans bukser mellem benene og klemte til og sagde, det der? Det var ikke meget, og slap ham igen. Niels-Jørgen gik bag mig og lagde en hånd på hver balle og sagde, sig mig, har du overhovedet trusser på? Det havde jeg, men svarede, at det kunne du lide at vide, hva'? Niels-Jørgen løftede op i min kjole så han kunne se mine balder. Hov, hov, kan du så lade være, sagde jeg. Jeg var godt nok blevet fuld og morede mig over at Niels-Jørgen sådan flirtede med mig. Vi nåede frem til toilettet og jeg spurgte, om ikke han ville tisse først, så kunne jeg jo gå ind bagefter. Men han svarede bare, næ nej, du lovede at ville holde min. Han puffede mig ind på toilettet og låste døren. Hvad nu hvis der er nogen der ser os herinde sammen, spurgte jeg. Vi har da ikke lavet noget, vi er bare på toilettet sammen, svarede han. Vil du holde den, eller hvad, spurgte han og lynede sine bukser ned. Jeg gik over og stillede mig ved siden af ham og kiggede ned. Jeg prøvede at fokusere, men kunne ingenting se og sagde så, den finder vi aldrig! Han fiskede den ud, og så hang den der, mens han begyndte at tisse. Jeg rakte hånden ned, tog fat i den og fik strålen til at ramme ned i vandet. Da han var

rdig var den blevet halvstiv og trak jeg hans forhud lidt frem og tilbage og rystede den. Er det sådan man gør, spurgte jeg. Næsten, sagde han. Bare lidt hurtigere frem og tilbage, grinte han. Nu er det din tur, sagde han og flyttede sig. Jeg gik hen til kummen, vendte mig om, og i det samme greb Niels-Jørgen fat i min kjole, løftede op i den, og mens han trak mine trusser ned sagde han, jo, du HAR jo trusser på, Heidi! Jeg skyndte at sætte mig på brædtet for at tisse. Niels-Jørgen gik hen og satte sig på knæ foran mig. Han kyssede mig på munden og prøvede at få sin tunge ind i min mund. Hans hænder gled om og holdt mig på ballerne. Nej, lad nu være, Niels, sagde jeg. Jamen jeg har sådan lyst til dig, hviskede han. Ja, det kan jeg da se, grinte jeg. Niels-Jørgen lagde sine hænder på mine bryster, uden på skjorten. Hold nu op, Niels, sagde jeg. Han fik åbnet den første knap i min skjorte og jeg prøvede at skubbe hans hænder væk. Jeg rejste mig samtidig med jeg trak mine trusser op. Jeg gik hen for at vaske hænder og mens jeg stod der og kiggede mig selv i spejlet, kom Niels-Jørgen hen bag mig og holdt rundt om mig. Han begyndte at kysse mig i nakken og på halsen. Jeg skubbede min numse bagud, så Niels-Jørgen fik et lille puf og sagde, vi må hellere se at komme tilbage.

Han tog fat om mine hofter og holdt mig fast i den stilling. Må jeg ikke nok få dig, tiggede Niels-Jørgen. Det var bestemt ikke fordi jeg ikke havde lyst til ham, men jeg havde jo stadig Morten, som ventede på mig. Han begyndte at knappe min skjorte op og fik sine hænder ind under den. Han holdt om mine bryster og jeg kunne høre hans åndedrag blive tungere og tungere i mit øre. Må jeg ikke nok tage dig, Heidi, hviskede han i mit øre. Jeg lukkede øjnene og hviskede stille, så skynd dig dog! Han fik åbnet skjorten helt, løftede op i min kjole og trak mine trusser af mig. Han fandt min fisse, som han begyndte at røre ved. Jeg fik selv trusserne helt af, og trådte ud af dem. Han trak min numse bagud, så jeg stod klar til at tage imod ham. Han lynede sine bukser ned og fiskede sin pik frem. Han førte den hen til min fisse, fandt hvor den skulle ind og gled langsomt op i mig. Jeg kunne tydeligt mærke forskel på Mortens og Niels-Jørgen's pik, Niels-Jørgen's var både tykkere og længere. Han begyndte at kneppe mig, først stille og blidt, så hårdt og brutalt. Pludselig stoppede han og jeg tænkte, hvad nu? Vend dig om, sagde han. Jeg skulle til at lægge mig på ryggen, men han sagde, nej, tag den i munden først, Heidi. Jeg lagde mig på knæ og tog den i munden. Jeg begyndte at sutte og i det samme blev min mund fyldt med hans sperm. Hold kæft, tænkte jeg, det var ikke lige det jeg havde forventet! Det er noget jeg ikke er så begejstret for. Hvis en fyr kommer i min mund, så spytter jeg det altså ud igen, jeg nægter at sluge det! Jeg lod det løbe ud af min mund mens jeg suttede videre på ham. Det løb ned ad min hage og ned på mit bryst. Jeg kunne mærke kvalmen var på vej og skyndte mig at tænke på noget andet. Tak skal du have, Heidi, det er længe siden jeg sidst har prøvet noget så godt, sagde Niels-Jørgen. Var det bare det?, tænkte jeg skuffet og så at han lynede sine bukser igen. Jeg tørte mig, fik skyllet munden og tog også mit tøj på. Han låste døren op og vi gik tilbage til resten af festen. Jeg syntes jeg var ved at blive ædru og fortrød helt vildt det der var sket. Vi satte os ved bordet igen og Niels-Jørgen ville hente en drink mere til os. Jeg overvejede at tage hjem, og kiggede efter Morten. Jeg kunne ikke se ham nogle steder og gik op i baren for at spørge. Jo, han havde rendt rundt den sidste halve time og ledt efter mig, nu havde han taget en taxa hjem. Shit, tænkte jeg. Så var han jo nok temmelig sur nu. Niels-Jørgen kom hen og gav

mig en drink. Du ser lidt trist ud, sagde han. Morten er taget hjem, svarede jeg. Du kan da sove hos mig, foreslog han, men jeg takkede nej og ville hellere hjem til Morten. Ok, så lad os finde en taxa til dig, sagde an. Niels-Jørgen lagde armen omkring mig og vi begyndte at gå ud. Jeg var meget træt, jeg havde lyst til bare hænge op ad ham og sove, så jeg håbede der snart kom en taxa. Vi stilte os op ad væggen udenfor. Vi var alene og der var ingen taxa kommet endnu. Niels-Jørgen begyndte at røre mig mellem benene, men jeg skubbede ham væk og sagde til ham, at det var tarveligt det han lavde med mig på badeværelset. Han undskyldte og begyndte kærligt at kysse mig. Jeg kyssede igen, og så stod vi der og kyssede. Han pressede mig op mod væggen og hviskede, lad mig gøre det godt igen. Han løftede mig op, så han stod mellem mine ben, fiskede sin pik frem, trak mine trusser til side og gled op i mig. Uhhh, var vist det eneste jeg sagde. Så stod han der og kneppede mig op ad væggen. Det var sikkert dejligt, men jeg var alt for fuld til at kunne mærke noget, desværre. Jeg lagde blot mit hoved på hans skulder og var faktisk tæt på at falde i søvn. Men det rykkede alt for meget når han hamrede den op. Plus at det var en murstensvæg vi stod op ad, og hver gang jeg blev skubbet opad, skrabede jeg min numse og ryg på murstenene. Det måtte have gjort meget mere ondt hvis man var ædru, end det gjorde den dag. Jeg kunne mærke han satte tempoet ned. Jeg kommer Heidi, hviskede Niels-Jørgen i mit øre. Han pressede sig helt op i mig og jeg kunne mærke hvordan hans pik pumpede løs. Han trak den lidt efter ud og lod mig glide ned på jorden og lynede sine bukser op. 2 minutter senere kom taxa'en, heldigt! Niels-Jørgen fik slæbt mig ind i taxaen og jeg fortalte hvor jeg skulle hen. Det gjorde lidt ondt på numsen og min ryg efter den tur op ad væggen, men tænkte ikke videre over det. Morten sov nok når jeg kom hjem, så kunne jeg liste ud på toilettet og tørre mig mellem benene. Men jeg tog fejl. Morten ventede på mig, og da jeg vaklede ind i stuen for at sætte mig, råbte Morten hvor fanden jeg havde været henne. Og hvad er der sket med dit tøj?, spurgte han. Jeg kunne ikke se det fejlede noget og tog skjorten og kjolen af. Og der bagpå var der helt grønt og sort af mos og snavs fra muren. Jeg stod bare op ad en væg, mumlede jeg. Og hvad?, spurgte Morten. Hvad med de mærker du har på din ryg, spurgte Morten igen. Det ved jeg ikke, mumlede jeg og tog mine trusser af, så jeg kunne komme i seng. Da jeg havde gjort det og ville vende mig for at kaste dem i snavsetøjskurven, kunne jeg mærke at nu løb det ud af mig. Jeg nåede ikke at holde på det, og en ordentlig klat af Niels-Jørgen's sperm landede på gulvet med et splat. Jeg skyndte mig at sætte min fod på det og håbede at Morten ikke opdagede noget. Men han spurgte, hvad fanden jeg havde lavet? Om han lige måtte se mine trusser. Hold nu op, Morten, sagde jeg, men der var ikke noget at gøre. Mine trusser var drivvåde af sperm og Morten kunne selvfølgelig lægge to og to sammen og spurgte om det var den gamle buk til Niels-Jørgen jeg havde kneppet. Morten pakkede sine ting og tog hjem til sine forældre. Jeg var meget ked af hvad der var sket. Men faldt alligevel om i sengen og faldt i søvn. Dagen efter ringede Niels-Jørgen og spurgte om jeg var kommet godt hjem. Jeg fortalte ham hvad der var sket, og den dag, og de næste to måneder, kom han og "trøstede" mig. Sådan indledte vi vores forhold og endte med at blive gift, og skilt igen pga. hans utroskab. Og det værste var, at han var det med en fra det kontor jeg sad på! Jeg ville skilles og sagde mit job op. Han ringer jævnligt og prøver at komme i seng med mig. Men jeg har som sagt min kæreste, så det er ikke lykkedes ham.
Jeg har i hvert fald lært, at man ikke skal finde sin kæreste/mand ved at være utro sammen med ham, så rammer det bare èn selv en dag!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.