Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På vej hjem kan jeg næsten ikke cykle. Jeg er totalt bombet i skridtet og i hjernen. Mine bryster, lår og kusse er klistret til i sperm og jeg er i tvivl om jeg skal bekende over for min kæreste. Han er meget frisindet og lidt pervers, men alligevel. Jeg vælger, at det ind til videre skal være min egen hemmelighed. Jeg længes efter et godt bad og få vasket det af udvendig og indvendig. Den gamles kæmpepik spøger stadig i min liderlige hjerne. Jeg tror jeg er nymphoman hvis sådan en findes. Da jeg kommer hjem er min kæreste der til min store forbavselse. Hej skat var det en god ridetur, spørger han. Jeg kan ikke lide hans visiterende blik der glider over min krop. Min bluse sidder som klistret til mine brune bryster og det undgår ikke hans blik. Nå, hesten har vist savlet på dig, siger han. Jeg rødmer og mumler noget der betyder ja. Jeg elsker dig når du lugter af hest det gør mig så liderlig, siger han. Han tager min modstræbende hånd og trækker mig ind i soveværelset. Tag dit tøj af så skal jeg kneppe og bade dig. Nej ikke nu siger jeg, men han begynder at klæde mig af.
Dit tøj ryger lige til vask, siger han og snuser til det. Mærkelig lugt, - hvad har du haft gang i?
Det er sjældent jeg har oplevet ham så liderlig og potent og da han slikker mine bryster tænker jeg, - åh nej. Han lader til at have det fint og er meget opstemt da han bader mig. Du er ekstra dejlig i dag siger han. Han sætter sig på hug og siger, giv mig det så. Jeg troede han havde glemt, at jeg en nat efter vi havde fået for meget vin tissede på ham. Hans hånd trængte op i min fisse og da jeg ikke havde været på toilettet siden om morgenen følte jeg en stor trang. Jeg lod mit varme tis løbe ned over hans ansigt og krop mens han onanerede kraftigt. Jeg tilgiver dig alt, hvis du har været slem, siger han. Du ved ham Eric ude ved din hest, vi er tidligere soldater kammerater og han er også med i den loge jeg kommer i hver måned. Av, tænkte jeg, men sagde ikke noget. I tiden efter troede jeg, at jeg skulle stå til rådighed dag ud og dag ind, men sådan gik det ikke. Den gamle mand og hans søn opførte sig pænt og indforstået diskret, men selvfølgelig tog de sig en del friheder. En dag kunne jeg mærke på den gamle at der skulle ske noget. Jeg kunne se hans store bule og det irriterede mig at jeg blev opstemt og liderlig ved tanken om det jeg endnu ikke vidste skulle ske. Han trænger mig op i et hjørne i stalden og siger jeg skal knappe blusen op. Jeg adlyder og han tager mine store nøgne bryster frem. Han ælter dem, niver brystvorterne der er blevet stive og kæler distræt for dem, mens han mumler noget om, at det er på tide jeg får rummet at se. Han tager et rtæktov og binder mine håndled blidt bagpå, hvilket får mine bryster til at strutte unaturligt. Han trækker mig over gården. Gennem øjenkroger ser jeg hans søn og kone betragte mine vippende bryster mens jeg bliver trukket over til rummet. Inde i rummet er der bænke langs væggene og et mærkeligt stativ midt på gulvet. Den gamle trækker mine ridebukser af og konstaterer at jeg ikke har trusser på. Stativet er en lav buk som han lægger mig på maven over så jeg ligger på alle fire som et dyr. Jeg tænker, at det trods alt er mere behageligt end gelænderet i stalden. Mine ben og arme bliver spredt og fastgjort til remme på bundpladen. Han justerer bukken under maven så jeg føler min røv og fisse vende lige i vejret bagud. Døren går op og hans søn og kone kommer ind. Perfekt,ikke - siger han. Sønnen knæler og kærtegner min bagdel og fisse. Konen bukker sig og leger lidt med mine frithængende bryster der virker endnu større sådan. En dag vil jeg have dig for mig selv, siger hun.
Du skal hjælpe os på lørdag når logen kommer! Hun sætter sig på sin mands store pik og rider med gyngende bryster, mens sønnen begynder at kneppe mig. Det er dejligt at blive kneppet stille og roligt når man er helt fixeret på denne måde. Mine tunge bryster duver i takt med hans rytmiske kneppen. Konen rejser sig med et stort svup fra sin mands pik og skræver over min ryg. Jeg kan mærke hendes våde kusse og pludselig mærker jeg hendes tunge guldlænke hun bærer om halsen, blive presset ind i min mund som et bidsel.
Hun gør ridebevægelser og rykker mit hoved op med lænken. Den gamle onanerer foran mit ansigt og prøver, med et vist held, at ramme ind i min åbne mund. Jeg mærker sønnen sprøjte op i mig. Roligt tørrer han pikken af på mine baller. Hans far maserer sit sperm ind i mit ansigt og jeg kan mærke at konen rejser skrævende over mig. De mødes stående i en slagt treenighed og pludselig mærker jeg deres varme urin løbe ned af min krop og seks hænder der maserer mig over alt. Far skal hun ikke også have noget ud af det. Jeg er meget træt, men da den store pik trænger ind i min fisse vågner jeg op. Den gamle knepper mig hårdt og brutalt og jeg kan se mor og søn nyder synet. Mine smertensskrig går langsomt over i en liderlig rallen mens orgasmen skyller igennem min krop. Husk! Du skal hjælpe os når logen kommer på lørdag, siger konen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.