Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min hest står opstaldet på en lille gård hos en ældre rar mand og hans søn. Efter en tid kunne jeg mærke en stor interesse fra dem begge og jeg følte de blev mere og mere intime, - små strejf og berøringer. En dag da ville hjælpe mig med sadlen trykkede han sig let ind mod min bagdel så jeg tydeligt kunne mærke hans store bule som jeg ofte havde betragtet i smug. Det gav et gys inden i mig og jeg begyndte at ryste over hele kroppen. Hans ene hånd gled over min hofte og op til mit ene bryst som hen begyndte at kærtegne. Åh nej! jeg er 26 og har en kæreste, ser godt ud med en lidt for stor bagdel i de stramme ridebukser og alt for store bryster, som mændene altid fokuserer på. En indre drift forhindrede mig i, at gøre modstand, da hans hånd knappede min tynde bluse op. Da mine bryster sprang frem fra den stramme bluse blev han stakåndet og stønnede og bed mig i det ene øre. Vi skal snakke alvorligt mumlede han, - du skylder boxleje for sidste måned, men du kan være her gratis hvis du betaler i naturalier. Hvordan, hviskede jeg hæst og mærkede en begyndende varme i mit underliv. Han blev mere modig og begyndte at knappe mine stramme ridebukser op og førte min hånd ned til hans store pik, der på forunderlig vis var kommet fri af hans bukser. Jeg har haft nogle kærester, men aldrig mærket så stor en pik.
Du skal engang imellem stå til rådighed for min søn og jeg, stønnede han, - vi har noget i gang inde i rummet. Jeg havde set nogle kvinder gik der ind og gik ud fra det var en slags kontor. Han krængede nu selvsikkert mine bukser og trusser ned om mine ben og slæbte mig hen til en varteplads hvor jeg blev lagt på maven over et gelænder. Han bandt blidt mine håndled til to reb, der normalt skulle fixere en hest, så armene blev spændt ud i et stort V. Det gav et sæt i mig da en dør gik op og jeg kunne se hans søn komme ind.
Eric, vi har lavet en nu lejeaftale med Pia, - kom og få din del af betalingen for sidste måned. Mandens ene hånd var begyndt at rode ved min fisse og jeg kunne mærke hans enorme pikhoved presse på. Mit hoved kunne finde hvile og mine bryster hang frit ned. Jeg vidste naturligvis godt havd der skulle ske og begyndte, at blive varm og ryste lidt, mens jeg prøvede at indæmme min begyndende liderlighed. Hun er våd, sagde manden mens han pressede sin store pik ind i min kusse. Det gjorde virkelig ond og mit skrig rungede i stalden. Eric, der iøvrigt er en flot fyr på min egen alder, begyndte at kærtegne mine bryster mens hans stive pik, der ikke er så stor som farens, rodede rundt i mit ansigt. Den gamle begynde at kneppe mig hårdt og metodisk og da han begyndte at gnide min klitoris samtidig blev jeg virkelig liderlig og gik helt med. Jeg har aldrig før fået så god sex i mit liv. Sønnen begyndte at ælte mine store bryster passende hårdt og jeg fandt hans pik med min mund og suttede på livet løs. Jeg tænkte, at når det var så god sex var det også en god ordning for mig og jeg glædede mig til, at få en masse lækkert tøj for de penge hesten ellers kostede. Jeg mærkede og hørte at den gamle var ved at komme og min egen orgasme vældede op i mig så jeg rystede, skreg stumt med Erics pik i munden og fik kuldegysninger der gjorde mine bryster stive og hårde. Jeg bliver meget våd når jeg får orgasme og jeg mærkede væden løbe ned af mine lår, da den gamle begyndte at sende tunge sprøjt dybt op i mit underliv. Jeg rykkede min mund fri af pikken og lod mine hæse vellyst skrig få frit løb. Jeg har aldrig fået så kanon en orgasme før. Jeg blev slap og den gamle trak sin kæmpe pik ud af min fisse, mens sønnen løsnede mig. Den gamle tog mine arme bagfra og tvang mig ned på knæ. Mine tunge bryster, der var fulde af røde mærker, blev spændt ud i luften. Eric stillede sig op foran mine bryster og begyndte at onanere. Da han ikke ville komme tvang han pikken ind i min mund igen, tog fat bag mit hoved og kneppede til han begyndte at komme. Heldigvis trak han pikken ud af min mund og oversprøjtede mine bryster. Den gamle løftede mig blidt op og sammen maserede de spermen ind i brysterne og hjalp mig tøjet på igen, så min tynde bluse klistrede til brysterne. Den gamle gav mig et hårdt slag i røven og sagde, at dette skal vi nok få til at fungere fremover. Jeg rystede at liderlig velvære og over min nye hemmelighed.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.