Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil lige starte med at introducere mig selv. jeg hedder Mark, jeg er 27 her i starten af 2019. jeg er selvstændig tømrermester.

Jeg er 185, vejer 95. jeg er godt muskuløs, uden at være pumpet, jeg er udrustet med en 22cm lang og godt tyk pik.

SEX I DAG?

Historien her er en sand historie, som udspillede sig i midten af 2017

Det var fredag, jeg var på vej hjem fra arbejde. Min telefon ringede, jeg kiggede på displayet og kunne se at det var min onkels ekskone Hanne, jeg havde ikke set hende i et par år siden de blev skilt. jeg tog telefonen "det er Mark" "hej Mark det er Hanne" "hej Hanne, længe siden, går det godt?" "Ja, det går fint, hvad med dig?" "Det går også rigtig godt, hvordan kan det være at du ringer?" "Jeg ringer fordi min hoveddør ikke vil låse, og så tænkte jeg på dig, for jeg ved jo du er tømrer. Har du tid til at komme og kigge på det?" "Det var da ikke så godt, jamen det vil jeg da gerne" "dejligt, så laver jeg aftensmad" "lækkert, jamen så er jeg ved dig omkring 17" "der lyder godt, vi ses"

Jeg kørte hjem og gik i bad, i badet stod jeg og tænkte på hanne, tænkte på hvor længe siden det var at jeg havde set hende, tænkte også på at jeg altid havde været rigtig glad for hende, og som jeg blev teenager og ældre, begyndte jeg også at kigge på hendes krop, hendes store frække røv, og store bryster. Hun var ikke overvægtig, men fyldig de helt rigtige steder. Min pik voksede lidt af tanken om hende. Jeg fik vasket mig færdig og gjort mig klar til at tage afsted, gik ind i min vinreol, og tog et par flasker god rødvin.

Jeg parkerede bilen ved hendes hus i Kokkedal kl 16.55, og tog de to flasker vin og min værktøjstaske og gik op til døren og bankede på, hun åbnede døren og gav min et langt kram "heeej hvor er det godt at se dig" " i lige måde, jeg har taget et par flasker vin med" "skønt, og så har vi da rigeligt, jeg har også trukket et par flasker op"

Hun gik ind med flaskerne, og jeg gik straks igang med at kigge på hendes lås.

"Hold da op, der er hurtig ekspedition her i firmaet" sagde hun, da hun igen stod bag mig "ja jeg må hellere få det overstået inden vi får drukket for meget rødvin" hun grinte " ja det er nok en god idé"

Da jeg havde fikset døren og smidt mit værktøj i bilen igen, gik jeg ind til Hanne igen. "så kan du sove trygt igen" sagde jeg til hende, "tusind tak søde, maden er også ved at være klar"

"det lyder godt, det dufter også super lækkert"

vi gik til bords, og under maden snakkede vi om løst og fast, og om gamle dage, alt imens vi fik drukket et par flasker rødvin. da vi havde spist hjalp jeg med opvasken inden vi satte os ind i sofaen. Hanne åbnede en 3. flaske rødvin, "jeg skal ikke have mere, jeg skal jo også gerne kunne køre hjem" "søde skat, du kan da heller ikke køre hjem nu, vi har delt 2 flasker. du sover bare her. enten på sofaen, men den er ikke så god. eller inde ved siden af mig, hvis du tør" hun blinkede og grinte lidt "jeg tør skam godt. tør du?" sagde jeg imens jeg kiggede på hende

hun gik ind imod hendes soveværelse "jeg kommer om lidt, jeg skal bare lige have mit nattøj på"

jeg sad i sofaen og tænkte lidt for mig selv. hvad mente hun mon med om jeg tør? var det bare for sjov? eller ville hun måske noget mere?

jeg kunne høre trin i gangen, og kunne nu se Hanne i døren, hun havde taget sin natkjole på, en sort blondekjole som man svagt kunne se igennem, og jeg kunne ane hendes bh og trusser.

"hold da op" sagde jeg "årh lad vær, det er da bare mit nattøj" svarede hun

vi drak lidt mere rødvin, alt imens snakken gik, og alt muligt. indtil hun spurgte "får du egentlig scoret nogen piger?" "ja lidt bliver det da til, ikke overdrevet, men lige tilpas. jeg ser dog ikke nogen lige i øjeblikket. hvad med dig? har du fundet en fyr?" "næh, det går vildt sløvt, jeg har været i seng med en enkelt mand en gang, siden din onkel og jeg gik fra hindanden" "hvordan kan det være? du er da en flot kvinde" "tak skal du have, jamen det ved jeg ikke, der har ikke lige været nogen jeg har haft lyst til" "men der er sikkert masser af mænd der har lyst til dig, for du er da virkelig en pæn kvinde. hehe ja det har jeg da ihvertfald altid synes at du er" "virkelig? kunne du tænde på en gammel kost på 48 som mig" sagde hun og rykkede lidt tættere på "ja for pokker, Hanne jeg har tændt på dig siden jeg var 16" hun rykkede igen lidt tættere på "mener du det?" hun sad nu helt tæt på mig "ja" svarede jeg, vi sad og kiggede hindanden ind i øjnene, ingen af os blinkede. det føltes længe, men har nok kun været et par sekunder. hun kyssede mig inderligt, men trak sig så væk "nej, det er forkert, jeg har jo kendt dig siden du var 4" jeg tog fat i hendes hånd og trak hende ind til mig "jeg er ikke 4 mere" og så kyssede jeg hende, og hun gengældte det heldigvis. vi sad der i sofaen og tungekyssede, alt imens vores hænder gik på opdagelse, mine på hendes bryster og røv, og hendes hænder fandt hurtigt vej til mit skridt, hun lynede op og tog min pik frem. "hold da op" sagde hun "den er stor" "ja jeg klager ikke" sagde jeg smågrinene. "det gør jeg heller ikke" svarede hun.

hun bukkede sig ned og tog min pik i munden og suttede den så dybt hun kunne, jeg blev hurtig stenhård, hun rejste sig "kom, vi går ind i soveværelset" jeg rejste mig og fulgte efter. da jeg kom ind i soveværelset lå hun allerede med røven i vejret på kanten af sengen, jeg trak hendes natkjole op over hendes røv, og frem kom et par bundløse trusser. "du er da vidst en slem tøs i den mondering" jeg satte mig på knæ bag hende, og begyndte at slikke hendes drivvåde fisse igennem hullet i hendes trusser. hun stønnede højt da min tunge gik på opdagelse i hendes hul, og hun gav et sæt igennem hele kroppen da jeg kørte tungen over hendes klit. jeg stak 2 fingre i hendes våde fisse og fingerkneppede hende, imens jeg slikkede hende i røven.

jeg rejste mig, og tog fingrene ud af hendes våde hul. de var helt fedtede ind. jeg fugtede min hårde pik med hendes safter og satte stille pikhovedet imod hendes våde åbning, jeg lod den glide langsomt ind til jeg var helt i bund, imens stønnede Hanne helt vildt "ååååh fuck hvor er den lækker skat" sagde hun imens hun stønnede. jeg begyndte at kneppe hende lige så stille så hun kunne vende sig til den. men det var ikke nødvendigt. hun kiggede op på mig "så knep mig dog, brug mig som din egen lille ludertøs" det skulle hun ikke sige to gange, jeg tog fat i hendes arme og tvang dem om på ryggen af hende, så hun nu lå med hovedet nede i madrassen, imens jeg bankede min pik hårdt i bund. kneppede hende hårdt og hurtigt imens jeg kunne høre hende stønne og skrige ned i madrassen. jeg spyttede på min tommelfinger og satte den imod hendes røv og lod den glide op, og jeg kunne mærke på hende at det var noget hun kunne lide "har ludertøsen en dildo?" "ja, øverste skuffe i kommoden" hun pegede over på en hvid kommode under hendes tv. der var mere end en, så jeg tog et par stykker, en der rimelig stor og så en mellem størrelse. den brugte jeg først, jeg kørte den op i hendes fisse for at gøre den våd. jeg tog den ud og pressede den imod hendes røv, den gled stille ind imens hun stønnede" åhh ja skat knep min røv med den" jeg begyndte at kneppe hendes røv med dildoen, imens jeg slikkede hendes fisse, "årh fuck ja det er lækkert" stønnede hun. jeg tog den store DILDO og førte ind i hendes fisse, så hun nu var fyldt i begge huller. jeg kneppede hende sådan i lidt tid, inden jeg tog dem begge ud, og nu satte den store dildo imod hendes røv, den gled ind og jeg lod den glide helt i bund imens jeg slikkede hendes fisse. da den store dildo var helt i bund, rejste jeg mig igen og satte min hårde pik imod hendes fisse, og pressede den langsomt ind, for med den store dildo i hendes røv, var hun nu vandvittig stram, hun klynkede lidt over at være fyldt sådan ud, men da jeg stille begyndte at kneppe hende, blev klynken erstattet med liderlig stønneri. og efter få minutter begyndte hun at stønne højere og højere, "fuck ja skat knep mig hårdt, jeg kommer lige om lidt, knep mig!" jeg gjorde som hun sagde, og bankede nu min pik hårdt i bund hver gang, og efter en fem seks stød begyndte hun at ryste og hendes fisse sprøjtede med liderlige safter og hun stønnede så højt at det næsten har været umuligt for naboen ikke at høre det. hun satte sig på knæ på gulvet foran mig og begyndte at sutte min pik, hun suttede så dybt hun kunne til hun gaggede. og jeg kunne mærke min orgasme var på vej. "årh fuck ja, årh jeg kommer snart, hvor skal jeg sprøjte?" "sprøjt i min min" svarede hun, og fortsatte med at sutte, nu kunne jeg ikke holde det tilbage længere "jeg kommer" stønnede jeg, inden jeg sprøjtede mit sperm ned i halsen på hende. da jeg var færdig kiggede hun mig i øjnene imens hun slugte min ladning.

hun lagde sig op på sengen, og jeg lagde mig ved siden af. hun kiggede mig i øjnene og sagde "Tak" "selvtak" svarede jeg, hun lukkede øjnene og faldt kort efter i søvn. jeg lå lidt og kiggede på hende, inden jeg selv faldt i søvn.

jeg ser stadig Hanne i ny og næ når der er tid og lyst. og vi har lavet en hel del kinky ting sammen, men det kan i høre om en anden gang

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.