Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kan du huske, den sommer, da vi var i sommerhus i Rørvig sammen med min mor og Helle”, spurgte min gamle skolekammerat Claus, da vi sad ved hans datters fødselsdag og genopfriskede ”gamle dage”. Vi havde været venner siden femte klasse. Claus gik i min parallelklasse, og allerede kort tid efter jeg var startet i skolen, blev vi venner, og begyndte at komme i hinandens hjem.
Claus` far var telegrafist og altid på langfart, og Claus boede med sin mor, og en yngre søster på 15, i et hus ikke langt fra os. Vi kom meget hos hinanden, og ofte sad vi på Claus` værelse og hørte Radio Merkur eller vi hyggede os med hans elektriske Märklin tog. Helle, Claus’ søster, ville altid være inde på Claus` værelse sammen med os, hvilket Claus` ikke var meget for, men da hun lovede at gøre som Claus sagde og ikke at forstyrre, fik hun lov at være på værelset.
Vi var et par drenge i den nysgerrige alder, hvor man så småt opdager, at en tissemand kan bruges til andet end at tisse med, og hvor piger var noget sært og ubegribeligt og meget interessant, men også meget irriterende !!!.
Første gang jeg sov ovre hos Claus og vi skulle i seng om aftenen, sagde hans mor, at hun ville komme ind og sige godnat, når hun selv skulle i seng. Vi sad på Claus` seng og læste blade, da hans mor kom ind på værelset for at sige, at det var sengetid. Claus` mor havde en natkjole på, der kun lige netop dækkede ballerne. Det så ikke ud til at anfægte hende at gå rundt uden trusser, selvom jeg var der. ”Kan i gå ud og børste tænder og se at komme til køjs, så kommer jeg og slukker om lidt", sagde hun. Vi rejste os for at tage tøjet af og gå ud og børste tænder. Claus beholdt kun sin undertrøje på, mens jeg trak i min medbragte pyjamas. Claus så undrende på mig og spurgte, hvordan jeg kunne holde ud at sove med alt det tøj på, og foreslog at sove uden natbukser. Vi lå og snakkede i mørket, og Claus fandt en lygte frem og tændte den. ”Har du prøvet at få ”stålhjelm” på”, spurgte Claus.. Jeg anede ikke hvad han talte om, og rystede på hovedet. ” Nu skal du se”, sagde han, og satte sig op slog dynen tilside. Han tændte lommelygten og tog fat om sin lille tykke pik, og trak forhuden tilbage, så pikken stod helt stiv og hovedet stod spændt og blåviolet. ”Har du aldrig prøvet det, - bare gør lige som mig”, sagde han. Jeg tog fat, som jeg havde set Claus gøre, og prøvede at trække forhuden tilbage.. Det var enormt svært,- den var meget stram, og kun lige spidsen af hovedet lod sig blotte, selvom jeg ikke havde en rigtig rejsning..” Du skal bare øve dig, ” sagde Claus ” Så bliver det meget lettere”.
Det gjorde ondt, samtidig med at det var enormt spændende.
Om morgenen kom Claus` mor ind og vækkede os. Hun vimsede rundt i T-shirt og bar ende, og virkede helt uberørt, - og det var svært at skjule, at der var ”uro i jernet”, og da hun så mine pyjamasbukser ligge på stolen, samlede hun dem op og lagde dem pænt sammen mens hun sagde, at det også var noget pjat at sove med bukser på, og gik ned i køkkenet for at lave morgenmad til os.. Mens vi sad og spiste morgenmad sagde Claus til sin mor: ” Ved du hvad mor, - han kan ikke få forhuden tilbage”. Jeg blev enormt flov, og rødmede helt op til ørerne, men Claus` mor sagde bare, at det noget værre noget, som jeg skulle se at få gjort noget ved.
I dagene efter, prøvede jeg ihærdigt, at trække forhuden helt tilbage, men den var alt for stram.
Efter jeg første gang havde sovet ovre hos Claus var jeg begyndt på at liste mine pyjamasbukser af når jeg var kommet i seng om aftenen uden min mor opdagede det. En aften lå jeg og legede med min halvslappe pik og prøvede at trække forhuden tilbage, og pludselig lykkedes det. Det var en meget overraskende fornemmelse, og pikhovedet begyndte hurtigt at svulme op, med det resultat, at det var umuligt at få forhuden frem igen. Det gjorde forbandet ondt -, og hovedet svulmede hurtigt kraftigt op. Jeg prøvede febrilsk at få den frem igen, men intet hjalp. Det blev en meget urolig og pinsom nat.
Om morgenen kaldte min mor på mig, fordi jeg skulle i skole. Forsigtigt fik jeg lempet min ømme pik ind i underbukserne, men jeg kunne næsten ikke gå, så ondt gjorde det. Gode råd var dyre, så jeg råbte til min mor, at jeg var på vej. Hurtigt fandt jeg et par korte bukser med god plads, og tog dem på uden at tage underbukser på under. Det gjorde, at der var noget mindre, der generede mit ømme, meget opsvulmende blåviolette og spændte pikhoved, og jeg humpede ned for at komme af sted til skole. Det er svært at bevæge sig, når hvert skridt gjorde, at det blottede pikhoved rørte ved stoffet. Oppe i klassen spurgte klasselærerinde, om jeg var syg, siden jeg gik så underligt. Jeg mumlede noget, og skulle til at forsvinde hen på min plads, men bestemt sagde hun, ”Gå ned til skolesygeplejersken og lad hende se, hvad der er galt”. Jeg prøvede at sige noget om fodbold, men der var ikke noget at gøre, - ned til sundhedsplejersken. Fem minutter efter stod jeg og bankede på hendes dør. Hun kiggede undersøgende på mig og spurgte, hvor det gjorde ondt, og jeg måtte fortælle hende, hvad sagen drejede sig om. ” Tag dine bukser af, og lad mig se” , sagde hun med en bestemt mine. Jeg åbnede knapperne og lod mine bukserne falde ned om knæene. Hun kommenterede ikke, at jeg ingen underbukser havde på, men koncentrerede sig om min pinefulde tilstand. ”Det ser ikke godt ud”, sagde hun, - det er en sag for skolelægen, men nu skal vi lige have hævelsen til at lægge sig, - ”Tag dine bukser helt af og læg dig op på briksen, så giver vi den et koldt omslag”. Jeg lagde mig op på briksen, og skolesygeplejersken kom med et fad med iskoldt vand og en svamp, og fem minutter senere var min pik nærmest følelsesløs og hævelsen faldet så meget, at hun efter at have puttet noget salve på kunne få forhuden lempet på plads. Jeg var enormt lettet. ”Tag dine bukser på, så beder jeg skolelægen se på den næste gang han kommer” sagde hun.
Et par dage senere havde skolelægen konsultation på skolen og jeg blev kaldt ned til ham.
Skolelægen forklarede mig, at det var meget almindeligt med for snæver forhud, og at han ville anbefale at forhuden blev helt fjernet i lokalbedøvelse. Det ville løse mit problem for altid. Han skrev en noget på et stykke papir som han lagde i en kuvert og bad mig give til mine forældre, så ville vi blive kontaktet af hospitalet. Der gik et par uger før hospitalet skrev at jeg skulle til behandling på ambulatoriet. Efter at lægen havde undersøgt pikken, kom sygeplejersken kom med en sprøjte, og jeg blev bedt om at lægge mig på op på en briks. Kort tid efter kunne jeg ikke længere mærke min pik, og lægen gjorde klar. Først følte han udenpå forhuden langs folden bag pikhovedet, så tog han noget der lignede en tusch og slog en streg lige i kanten. Jeg lå og kiggede op i loftet, og pludselig kunne jeg høre en saks, der klippede i noget, og lidt efter sagde lægen,” Sådan, - det var det, nu skal vi bare have kanterne syet sammen”.
Jeg turde ikke kigge, men jeg kunne høre, hvordan der blev syet og forbundet, og lidt efter sagde lægen, at jeg gerne måtte stå op og tage tøj på. Lægen gav min mor nogle instrukser vedrørende skift af forbinding m.v. og jeg fik besked på ikke at gå med tøj der strammede eller kunne irritere. Samme eftermiddag var jeg hjemme igen, - øm, men lettet. Claus havde undret sig over, jeg ikke var i skole, og han gjorde store øjne da han fik nyheden at vide og spurgte nysgerrigt om han måtte se.. Der var ikke andet at se end en stor forbinding, hvor man netop kunne skimte det nu helt blottede pikhoved. Claus studerede den interesseret, og spurgte, hvordan det føltes. Det kunne jeg jo ikke sige endnu, - bare at det var uvant at hovedet var konstant blottet..
En uges tid senere var jeg hjemme hos Claus. Pikken havde næsten fået sit normale udseende igen, men var stadig både gul og blå. Kun en forbinding langs kanten af det blottede pikhoved viste, hvad der var sket.. . Claus havde fortalt sin mor, at jeg var blevet omskåret, og da vi sad i køkkenet og drak kaffe, spurgte hun, om hvordan det føltes, og jeg fortalte, at jeg ikke var øm mere, og at det næsten var helet.
Det tog et par uger, før trådene i kanten var faldet ud, men det tog mindre end en uge, før jeg havde vænnet mig til den nye tilstand, og allerede en måned senere var der næsten ikke noget ar at se mere.
En eftermiddag da jeg som sædvanlig var ovre hos Claus, kom Helle ind på værelset. Claus sad ved sit skrivebord, mens jeg lå og flød på hans seng. Helle bukkede sig ned for at tage et blad i bunken, og jeg prøvede forgæves at få et glimt af, om hun havde bukser på. I starten af 60èrne var det stadig almindeligt, at piger ikke havde bukser på under kjolen om sommeren, og en af vore yndlingsdrillerier var at løfte op i pigernes kjoler, så man kunne se deres bare røv. Helles tøj var tilsyneladende påvirket af det varme vejr, for hun havde en af de moderne tynde slå-om nederdele på, som sad løst og gik til lige over knæet. Som jeg lå, kunne jeg kigge hende lige op under kjolen, men Helle lod som ingenting og trak kjolen op over knæene, mens hun samlede benene, og drillende spurgte om, hvad jeg gloede på. Claus’ mor kaldte og spurgte om Helle ville løbe ned og hente en pose kaffe, og Helle spurgte, om jeg gik med til købmanden. Claus’ var i gang med at lave blækregning, så jeg sagde ja. På vej til købmanden gik vi og pjattede, og Helle spurgte, om ikke jeg syntes, det var varmt, og uden nogen bagtanke sagde jeg, at det var for varmt til at have tøj på. "Ja", sagde hun, "men jeg har også kun kjole på i varmen". Drillende spurgte jeg hende, om hun kun havde kjole på, og uanfægtet spurgte hun mig, om jeg ville se, - og uden at vente på mit svar svansede hun hurtigt et par skridt frem og løftede op bag i kjolen, så hun viste sin bare røv. Jeg fik pludselig problemer med at gå, da min pik rejste sig ved synet. Hun gik nogle skridt på denne måde, før hun lod kjolen falde ned på plads. ”Nu har du set min, - så må jeg også se din,”, sagde hun drillende og pegede på bulen i mine bukser. Hun trak mig ind i en port, og jeg åbnede bukserne med rystende fingre. Det var ikke til at få pikken lempet ud på grund af underbukserne som sad i vejen, så jeg åbnede dem helt, og Helle hev dem ned over min røv, og pikken sprang frem mod hende. Hun stod lidt og lod hånden glide et par gange op og ned ad det spændte skaft, så satte hun sig på hug og lod tungen glide hen over det spændte pikhoved. Jeg stønnede og var ved at eksplodere, da hun lod tungen glide rundt om pikhovedet et par gange, - så tog hun pikken dybt ind i munden, mens hun lod hånden køre et par gange op og ned ad skaftet. Det var mere end jeg kunne holde til, og jeg kom i kaskader i Helles varme mund. Hun gurglede og sank, og lidt efter var pikken faldet til sin normale størrelse. Hurtigt tog jeg mine bukser på jorden, men Helle huggede mine underbukser og efter at have tørret min pik af i dem, røg de op i en skraldebøtte og vi skyndte os til købmanden efter kaffen.
Claus` mor havde fået Claus da hun var 18, så hun var stadig en meget indtagende kvinde, ikke ret høj, men køn og venlig, og jeg følte mig altid velkommen i deres hjem, og man siger jo at datteren slægter moderen på…
I tiden der fulgte fik Helle og jeg et meget specielt forhold til hinanden. Vi var på bølgelængde, - og brugte hinanden som erotiske legekammerater, men teknisk set var vi begge jomfruer.
I sommerferien skulle Claus i sommerhus med sin mor og Helle, og han spurgte sin mor, om jeg måtte komme med til Rørvig .. Det syntes hans mor var en god ide`, og efter at hun havde talt med mine forældre var det i orden..
Endelig blev det sommerferie, og vi skulle vi af sted, først med tog til Hundested, - så med færge, - og så det sidste stykke vej med bus.
Sommerhuset lå mellem Nykøbing og Rørvig, - det var et lille, gammelt hus med en lille stue og et køjerum og et lille køkken på en stor naturgrund med masser af buskads og gamle træer, og helt ugenert så vi kunne rende rundt som det passede os.. Hjemmefra havde vi aftalt, at Claus og jeg skulle bo i telt, - så kunne Helle og hans mor have huset for sig selv. Med noget besvær fik vi sat teltet op og fik vores tasker anbragt, og så ud på opdagelse. Lidt efter dukkede Claus` mor op ved hulen. Hun var topløs og havde et stort tørklæde bundet om livet som nederdel. Hun spurgte, om vi var ved at være sultne, og vi fulgte med hen til bålpladsen, hvor vi gik i gang med at lægge bålet tilrette og lave grill klar til om aftenen..
Da vi var færdige med at spise og havde ryddet af bordet, hentede vi nogle tæpper til at tage om os mens vi sad og nød aftenen, og da bålet var døet ud, var det på tide at kravle til køjs.
Det var temmeligt koldt i teltet, så jeg beholdt min T-shirt på da jeg kravlede i soveposen, og Claus og jeg lå og talte lavmælt om den spændende dag, og hvad vi havde oplevet.
Jeg vågnede meget tidligt om morgenen og kravlede ud af soveposen for at liste ind i køkkenet og tage en tår vand. Da alle sov endnu var det ikke nødvendigt at tage tøj på, så kun iført T-shirt åbnede jeg stille terrassedøren og gik ind i stuen, hvor Claus` mor sov.. Hun lå på maven med det ene ben bøjet lidt op, så jeg kunne se hendes smukt formede kusse, der var fugtig og let åben. Jeg stod som forstenet og kunne dårligt trække vejret, mens jeg beundrede den på nært hold in natura. I hendes skamlæber glimtede et par små guldringe, og jeg kunne se de purpurfarvede læber var svagt fugtige. Pludseligt vendte hun sig langsomt om på ryggen, og trak tæppet ind over sit bryst, mens hun og lod sit ene ben falde ud til siden, så de små skamlæber skiltes med et lille, - næppe hørligt smask, så jeg nu havde fri udsigt til hendes kusse forfra. Hun gryntede, og lagde sin ene hånd ned på sit glatte venusbjerg. Stadig sovende, - tilsyneladende - , skilte hendes fingre skamlæberne, og jeg kunne nu se hendes klitoris som en stor mørkerød ært foroven mellem de små skamlæber. Hun lod et par fingre glide hen over skamlæberne omkring klitoris uden at røre den, og ned til ringene, som hun kørte hen over. Jeg kunne se, hendes kusse blev mere og mere fugtig, og små fugtperler løbe glimtede ned af læberne, og langsomt begyndte hun at køre sine fingre omkring sin klitoris mens hun stønnede svagt. Jeg stod bare helt fortabt og nød synet. Jeg turde næsten ikke trække vejret af skræk for at hun vågnede, men min pik kunne ikke lade være med at være stærkt påvirket af situationen, - den stod og dunkede ret op ad min mave. Mange har den fejlagtige opfattelse, at man ikke kan spille pik når man er omskåret, - det er helt forkert. Jeg mærkede, at den var nær ved at eksplodere, og skyndte mig ud i morgensolen for at lette trykket. Jeg var for ophidset til at gå til køjs igen, og efter at have lettet trykket ovre i krattet, gik jeg ned til bålpladsen og satte mig på bænken. Lidt efter hørte jeg Claus` mor spørge lavmælt, om jeg havde lyst til at gå med ned og få en morgendukkert. Ubemærket var hun dukket op bag mig, og stod nøgen med et håndklæde over armen. Jeg nikkede forfjamsket op og spekulerede som en rasende på, om hun havde opdaget jeg havde stået og kigget på hende. Jeg rejste mig for at hente mine badebukser. ”Det behøver du ikke ”,sagde hun, ”Vi bruger ikke badetøj, - og både os og naboerne er vandt til at gå nøgne frem og tilbage til stranden”, - og ugenert begyndte hun at gå hen mod stien der førte til stranden. Vi gik og talte sammen på vej ned mod stranden, - det vil sige, jeg sagde ikke ret mange stavelser, mens Claus` mor gik og småsludrede. ” Jeg håber ikke, du har fortrudt at du tog med”, sagde hun. Jeg rystede febrilsk på hovedet. ”Ja, for det kan jo godt være lidt kedeligt for et par store drenge som dig og Claus, sådan at måtte finde sig i et par ”tøser” som Helle og mig, - og jeg håber ikke, du keder dig”, - og uden at vente på svar fortsatte hun, ” - Er I ikke vandt til at gå uden tøj i din familie, - ja, vi går jo helst uden, som du nok har opdaget”, sagde hun smilende. Nok en gang rystede jeg på hovedet ad hendes ligefremme spørgsmål. ” Nåh, - Ja, - jeg nød, at du stod og kiggede på mig i morges, - det var dejligt at mærke din interesse”, sagde hun ligefremt :” Som du nok har lagt mærke til, har vi et meget frit forhold, - vi går altid uden tøj her i sommerhuset, - men jeg var lidt spændt på din reaktion da du første gang sov hos ovre hos os, - men jeg plejer ikke gå med bukser, - og slet ikke når jeg har kjole på ”. Jeg tog mod til mig og spurgte hvorfor hun havde ringe ”dernede”. ”Det er for at du skal have noget at spørge om”, sagde hun med et smil:” Og fordi jeg synes det er flot at have smykker i kussen”. Vi var kommet ned til stranden, og Claus` mor lagde håndklædet i sandet og tog min hånd og vi løb ud i vandet. Det var skønt med en morgendukkert, - men koldt. Hurtigt kom vi op igen, og begyndte at tørre hinanden. Claus` mor vendte sig så jeg kunne tørre hendes ryg. Pludseligt vendte hun rundt, så hun stod med sine dejlige bryster mod mig, og hun lagde en hånd om bag nakken på mig og gav mig et let kys på munden. Jeg stod helt forfjamsket, da hun tog håndklædet ud af min hånd og smilende og tankefuldt sagde, - ” Uhm , - nej, det går ikke, at jeg forfører min søns skolekammerater, - hvad vil man dog sige”, sagde hun, mens hun blinkede til mig. Jeg rakte ud efter hende, og nu var der ingenting der holdt mig tilbage. Som et løbsk damplokomotiv kom jeg hende i møde. Hun værgede lidt for sig, og hviskede, at hastværk var lastværk, - og overtog styringen. - ”Lad os finde et sted oppe i klitten,” , sagde hun og tog min hånd. Hurtigt fandt vi en gryde og fik lagt håndklædet ud, og jeg kastede mig igen over hende. Jeg mærkede hendes hånd glide ned over min mave og begynde at kæle for mine nosser. Reaktionen viste sig med det samme, - pikken begyndte straks at røre på sig. Jeg lagde mig over mod hende og begyndte at kæle for hendes bryster med min mund, mens min hånd gik på opdagelse ned over hendes mave og ned over hendes glatte venusbjerg, og et øjeblik efter lod jeg min mund og tunge følge efter ned over hendes mave. Hun stønnede, og med sommerfuglelette tag kørte hun over min pik og mine nosser.
Hun spredte sine ben, og jeg begravede min tunge i hendes kusse, og gik for første gang i mit liv på opdagelse i en vidunderlig voksen kvindes duftende kusse. Hun dirigerede min tunge hen på sin klitoris, og jeg tog fat i de små ringe i skamlæberne og trak dem til side, så kussen lå våd og åben for min tunge, og på hendes stønnen kunne jeg høre, hvornår det var bedst.
Pludselig tog hun et ordentligt tag i pikken, og trak mig ned, så hun kunne tage den i munden og med et fast tag i pikken, rullede vi rundt, så hun kunne lægge sig ind over mig, og presse sin kusse mod min mund. Jeg mærkede hendes hår glide hen over mine ben og min pung, og hendes mund nærmede sig min pik. Hun åbnede munden over mit pikhoved og stak langsomt tungen frem, som for at slikke en is i sig, og lod tungen spille op over den følsomme hud under pikhovedet. Hun begyndte at køre sin tunge op og ned af den, mens hun suttede og slikkede. Det rykkede voldsomt i min pik, og jeg mærkede, at hun stoppede, og med et fast tag klemte om pikhovedet, så udløsningen udeblev. Et øjeblik efter begyndte hun igen at sutte og slikke, og efter nogen tid, eksploderede jeg i hendes mund. Hun gryntede og pludseligt spjættede hun voldsomt, og hun knugede mit hoved mellem sine ben, mens hun stønnede voldsomt, - og pludseligt tog hun mit hoved væk fra sin drivende våde kusse mens det fortsatte med at rykke voldsomt i hendes krop.
Vi faldt udmattede og svedige sammen ved siden af hinanden i solen. Der gik et par minutter, så vendte hun sig mod mig og spurgte, om vi skulle løbe ud og tage en hurtig ”skyller” inden vi gik hjem..
Vi skyndte os i vandet, og med hinanden i hånden gik vi op mod sommerhuset. Da vi var kommet et lille stykke op ad stien, stoppede hun og så alvorligt på mig og sagde:” Vil du love mig, at du ikke fortæller noget til Claus, -”, - Jeg nikkede, og lovede, at det var hendes og min private hemmelighed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 127 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.