Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har skrevet noget tid med en 10 år yngre fyr på 26 der hedder Kasper, som var virkelig flot bygget, havde set hans pik på cam, så jeg tænkte at vi skulle mødes en dag og det skete så. det var for ca. 2 måneder siden.

Han bankede på min dør og vi gik ind på mit værelse. han var virkelig lækker og var solbrændt men på en flot måde. jeg spurgte ham om jeg ikke måtte prøve at kysse ham, så sagde han okay, og jeg kyssede ham lige midt på munden. da jeg havde gjort det, tog han mit hoved mod sit og begyndte at snave med mig, virkelig dejligt. efter at vi havde snavet lidt, tog han min bluse af og begyndte at rage lidt på mine bryster, hvilke ikk' var ret store. kun en a skål, men fuck nu det. det var virkelig fantastisk. da han raget længe nok , tog jeg hans bukser og bluse af, for jeg ville også have lidt sjov. jeg kunne se at han virkelig var tændt, og var jeg også, jeg var drivvåd i min g streng. Jeg begyndte at tage fat om hans 20 cm lange pik der var enorm tyk, han begyndte at stønne saligt, han kunne li' det det kunne jeg se på ham. så tog jeg boxer'ne af ham og begyndte at slikke hans store dejlige pik. han begyndte at stønne højere og højere. så siger han at han er lige ved at komme , jeg tager ham til roden og hjælper med min hånd, til at han skal komme. han kommer lige i munden på mig og jeg sluger så meget jeg kan. så tager han mine bukser og g-streng af. han kan se at jeg også er vildt våd og liderlig og spørger om ikke jeg også skal have en tur, og det skulle jeg da. han begynder at slikke, og guuuud hvor var det dejligt, har aldrig fået slikket fisse så godt før. jeg begyndte at stønne til ham; åårh Kasper, arh arh det godt uuuh mere åååh '. og jeg kunne se at det tændte ham virkelig for nu var hans pik stiv igen og jeg sagde at den pik er for stor til at lade gå til spilde og han smilte igen. han tog sin pik og pressede den ind i min fisse, først i et langsomt tempo men bagefter hurtigere og hurtigere. jeg begyndte at stønne, ja nærmest skrige af nydelse, for det var så dejligt. han siger igen at han er ved at komme og begynder at banke så hårdt han kan med pikken langt oppe i min fisse, jeg er ved at sprænges af nydelse, han kommer op i fissen på mig og samtidig får jeg den største og dejligste orgasme i hele mit liv. Han trækker sin store tykke pik ud af min ømme fisse, hvorefter spermen siver ud og ned af mit lår... 

Han lagde sig ved siden af mig, omfavnede mig og kyssede mig lige til jeg faldt i søvn...

Han er i dag min faste bolleven og vi ses stadig et par gange om mdr. til noget lækkert uforpligtende sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.